Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
U Podoli je prave blby, ze ti daj razitko do prukazky a pak na to budou v Motole blbe koukat. Ja to takhle mela minule, ale protoze jsem byla prevedena ze zdravotnich duvodu, tak to skrtli a dali svoje razitko… ale kazdy uz se pak ptal, proc jsem presla k nim. Lepsi je vybrat si nejakou porodnici, ktera razitka nedava. V Praze asi jen Bulovka, ale ta je beznadejne plna… proc asi.A pak mozna Apolinar, ale tam jsem to nezkousela, tam nechci. Ja kvuli tomu jako nahradni zvolila porodnici mimo Prahu, ktera ma dobrou neonatologii.
Ježíš to jsou věci, to jsem pěkně naštvaná ti řeknu. Buď dává smysl zrušit registrace všude, nebo je všude nechat. Mne by pak jen zajimalo, kdyby mě v Motole v tom 36 tt odmitli, tak kam by mě poslali, když bych jinde zase bez registrace šanci neměla ![]()
@Kerstinn85 nemyslím si že by vás odmítli v 36tt, zrušili registrace protože údajně mají dostatečne kapacity, pro poradny i porod…
navyšovali teď kapacitu, prý aby se nestávalo že bude plne šestinedělí…
@MarkiMM no snad ne, jsem pro Motol stoprocentně rozhodnutá. Akorát Dr se asi bude tvářit divně, proč nemám razítko. Ale je fakt, že razítkem z jiný porodnice bych si to asi dost zkomplikovala. Nechám to takhle být a zavolám tam před tím 36. Tt. Děkuji moc za rady ![]()
@Kerstinn85 píše:
Ježíš to jsou věci, to jsem pěkně naštvaná ti řeknu. Buď dává smysl zrušit registrace všude, nebo je všude nechat. Mne by pak jen zajimalo, kdyby mě v Motole v tom 36 tt odmitli, tak kam by mě poslali, když bych jinde zase bez registrace šanci neměla
Ja jsem taky stoprocentne rozhodnuta pro Motol a taky doufam, ze me vezmou. Tu registrovanou porodnici mam 45 minut cesty a po pravde si moc neumim predstavit, ze bych tak dlouho v porodnich bolestech mela sedet v aute. Ale proste jinou bez razitka, ktera registruje uz takhle brzy, ma volno a ma alespon trochu nemocnicni zazemi, neni to jen takova ta na oko hezka porodnice, jsem nenasla.
No budem doufat, ze nas v Motole vezmou. A jinak kdyby ne a nejsi zrovna tesne pred slehnutim, tak ti reknou, at si najdes jinou porodnici sama. Kdybys ale uz rodila, tak te nekam prevezou sanitkou. Kamaradce se to stalo a to normalne byla registrovana do Podoli, bohuzel zacala rodit o mesic driv, tak ji proste prevezli tam, kde bylo volno (tenkrat tedy do Motola, takze tam snad ta kapacita opravdu byla, je a bude). ![]()
@Anonymní píše:
Ja jsem taky stoprocentne rozhodnuta pro Motol a taky doufam, ze me vezmou. Tu registrovanou porodnici mam 45 minut cesty a po pravde si moc neumim predstavit, ze bych tak dlouho v porodnich bolestech mela sedet v aute. Ale proste jinou bez razitka, ktera registruje uz takhle brzy, ma volno a ma alespon trochu nemocnicni zazemi, neni to jen takova ta na oko hezka porodnice, jsem nenasla.No budem doufat, ze nas v Motole vezmou. A jinak kdyby ne a nejsi zrovna tesne pred slehnutim, tak ti reknou, at si najdes jinou porodnici sama. Kdybys ale uz rodila, tak te nekam prevezou sanitkou. Kamaradce se to stalo a to normalne byla registrovana do Podoli, bohuzel zacala rodit o mesic driv, tak ji proste prevezli tam, kde bylo volno (tenkrat tedy do Motola, takze tam snad ta kapacita opravdu byla, je a bude).
Me uklidňuje kamarádka, že se klidně může stát, že budu někde registrovaná, zrovna bude plno a stejně mě odvezou jinam, že to prostě tak jako tak není záruka. Když já jsem taková povaha, ze mám ráda vše pokud to trochu jde naplánované
když zvětšovali kapacitu, tak snad problémy nehrozí, nečetla jsem, že by nás čekal nějakej babyboom ![]()
@Kerstinn85 píše:
Me uklidňuje kamarádka, že se klidně může stát, že budu někde registrovaná, zrovna bude plno a stejně mě odvezou jinam, že to prostě tak jako tak není záruka. Když já jsem taková povaha, ze mám ráda vše pokud to trochu jde naplánovanékdyž zvětšovali kapacitu, tak snad problémy nehrozí, nečetla jsem, že by nás čekal nějakej babyboom
Myslim, ze covidovej babyboom uz je pryc, tak ted uz snad bude klid. ![]()
Taky bych to chtela mit pekne naplanovane, jenze ono to uz asi z podstaty veci u porodu vlastne ani nejde. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.
U Podoli je prave blby, ze ti daj razitko do prukazky a pak na to budou v Motole blbe koukat. Ja to takhle mela minule, ale protoze jsem byla prevedena ze zdravotnich duvodu, tak to skrtli a dali svoje razitko… ale kazdy uz se pak ptal, proc jsem presla k nim. Lepsi je vybrat si nejakou porodnici, ktera razitka nedava. V Praze asi jen Bulovka, ale ta je beznadejne plna… proc asi.
A pak mozna Apolinar, ale tam jsem to nezkousela, tam nechci. Ja kvuli tomu jako nahradni zvolila porodnici mimo Prahu, ktera ma dobrou neonatologii.