Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny, máme 6měsíční dítko které nám konečně trošku začíná jíst příkrmy, krmíme zatím v autosedačce ale je to úplně na prd, sedčka je celá opatlaná i když se jí snažím přikrýt vším možným aby se neušpinila. tak jsem se rozhodla že bych chtěla začít dávat dítko do jídelní židličky, doma máme od známých darovanou ciccio polly 2010 a řešíme jestli je vhodná i pro takhle malé mimčo, dá se polohovat do lehu ale museli bychom do ní přikoupit polstrování a kšírky, do budoucna plánujeme i druhé mimi takže bychom se koupi nové židličky nebránili, ale zajímalo by mě vy co jste tuto židličku měli jestli je dobrá, pokud ano tak bych do ní ty věci přikoupila a používala ji ale pokud ne tak radči koupíme novou. sami se nemůžeme s mužem rozhodnout tak snad nám někdo poradí
![]()
Máte zkušenost s Chicco Polly?
Přidejte zkušenost s Chicco Polly@tvetinka Používali jsme jinou a pak jsem vyzkoušela u kamaradky Chicco Polly a byla jsem tak nadšená, ze tu co jsem mela doma jsem prodala a koupila Chicco Polly. Je super i pro takto male děti, je kompletně omyvatelna. Pro větší se da odendat pultik, sklopit operky a prisunout ke stolu. Za me jednoznačně ano. ![]()
Já teda taky tuto židličku doporučuju, já jí vyzkoušela když jsem byla na návštěvě u kamarádky i muž byl nadšený, takže jsme šli koupit novou, pokud plánujete i druhý, ty peníze za koupi nové fakt nevyhodíte, jediný neduh je, že u této židličky praská podsedák u středního pásu, ale nevadí to funkčnosti. Já mám sice novější verzi ale doporučuju ![]()
My mame teda takovouhle http://www.sbazar.cz/…lly-stav-viz snad nevadi ze davam odkaz na tuhle stranku ale jinde jsem nenasla obrazek
tak snad je dobra tak jako ty novejsi verze
Holky a nevite prosim kde by se dal koupit 5ti bodovy pas do teto zidlicky?
My Chicco Polly máme. Nedám na ní dopustit, je bezvadná. Máme jí po prvním dítěti (kupovali jsme v r. 2010) a slouží dobře i druhému, kterému jsme teda koupili u Chicca nové polstrování/podsedák.
Využili jsme hodně polohování (i leh) a různé nastavování výšky sedátka.
@tvetinka zkus přímo Chicco shop, je tam někde kontakt na servis. Dá se jim napsat nebo zavolat a oni ti rovnou řeknou. My jsme takhle kupovali nové polstrování.
@Špageta napsala by jste mi prosim odkaz na stranky kam jste jim napsala? diky ![]()
@tvetinka píše:
My mame teda takovouhle http://www.sbazar.cz/…lly-stav-viz snad nevadi ze davam odkaz na tuhle stranku ale jinde jsem nenasla obrazektak snad je dobra tak jako ty novejsi verze
presne tuto mame… poridili jsme z druhe ruky a nemuzu si na nic stezovat, obe deti jsme v ni krmili prave i kdyz jeste nesedely ![]()
Já ji mám tak od začátku roku 2012, nedám na ni dopustit, už je v ní druhá dcerka a tu jsem tam sem tam dala od miminka do lehu, když bylo třeba něco nutně udělat a chtěla na mě vidět. Jen teď se nám už roztrhlo polstrování, tak asi koupím nové.
@tvetinka hele je prakticky stejná, jen jsou třeba oproti té co má kamarádka jiné pásy a podobně, ale jsou to drobnosti
@medunka23 no ja prave koukam na netu na ty nove typy a prijde mi stejna, objednam ted nove pasy a polstroovani a bude to to same ![]()
diky vsem za reakce uz jsem tedy rozhodnuta a nechame si ji jen ji trosku vylepsime ![]()
@Špageta Ahoj, mohla bych poprosdit o kontakty, pripadne kolik jsi dala za to postrovanui. Dostala jsem od kamaradky, nevim presne jak je stara, ale po dvou detech, to polstrovani je na kusy. A prosimte, jen mi zkus poradit, kolik by jsi asi tak chtela za takovou zidlicku dejme tomu 5 let pouzivanou? Je mi hloupy si od kamaradky ji vzit zadarmo.
Diky
.