Jídelní stoleček a židle pro 5leté dítě

36
25.1.15 13:52

Jídelní stoleček a židle pro 5 leté dítě

Ahoj holky, nějakou zkušenost s velikostí a kvalitou nějaké jídelní a malovací sestavy (stůl a židle) pro dítě vel.116? :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
25.1.15 14:15

@Nanda-N1 petilete dite neji s vami u stolu?
U nas tedy klasicke stoly a rostouci zidle uz od dvou let takze vic neporadim ale zajima me to proc takto velke ditko separovat od zbytku rodiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4480
25.1.15 14:23

Já bych se už v tomto věku na nějaké speciální sezení pro dítě vykašlala. Spíš bych pořídila už klasický psací stůl a rostoucí židličku. Za chvilku ho čeká škola, užije to teda na déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.15 14:24
@Nanda-N1 píše:
Ahoj holky, nějakou zkušenost s velikostí a kvalitou nějaké jídelní a malovací sestavy (stůl a židle) pro dítě vel.116? :) :mavam:

Já mám stolek se židličkama z Ikei. Mají tam velký výběr pro menší děti.
U jídla snad už sedí u velkého stolu. :) Jinak na hraní bych už volila i stolek, u kterého si bude moci malovat, později psát úkoly.
Mám tyto dva, jestli pomůže. (Omlouvám se za nepořádek v herně :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
25.1.15 14:27

Stolek

Psací máme, ale na velký jídelní ještě nedosáhne a pořádně se nenají. Ale Ikeu zkusím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
25.1.15 14:28

Mocky děkuji za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
25.1.15 14:59

Náš čerstvě šestiletý má už rok menší psací stůl s dětskou židlí. U stolu už sedí na normální židli. Čtyřleté budem pořizovat psací stůl teď, protože nejmladší dítko dozrálo do rozkládací jídelní zidlicky, kterou měla jako pracovní stoleček doteď. U stolu s náma sedí normálně asi tak od tří let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
25.1.15 15:03

@Nanda-N1 v ikea mají takové vysoké dětské zidlicky, vypadají jako barove - prostě židle na vyšších nohách.

http://www.google.cz/imgres?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50186
25.1.15 15:56

My máme stolek i židličku z Ikey, ale už to víc jak rok nepoužívá. Jídlo jí s námi u stolu a taky si tam kreslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
31.10.16 17:22

Už loni jsem uvažovala o koupi židle pro dceru, ale nakonec jsem nic nekoupila. Jakou koupit židli pro 5leté dítě? Zatím ani nemá svůj stůl v pokojíčku. Stůl budu nejspíš kupovat, až půjde do školy. Ale židli bych mohla koupit už teď a dát ji k jídelnímu stolu. :nevim: Jakou židli koupit a kde? Sedí normálně na židli. Teď docela často něco maluje nebo tvoří. Má i svůj malý stoleček a židličku, ale vzhledem k mladšímu sourozenci je lepší, když je u velkého stolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
31.10.16 18:01

Máme rostoucí Jitro židle, z druhé ruky. Za mě nejlepší volba. :palec: Nové bych nekoupila kvůli ceně, a z druhé ruky jsou jako nové. Bukové dřevo, česká výroba, vysoká kvalita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
1.11.16 21:11

Doporučuji navšívit nábytek Ikea. Mají velký výběr dětského nábytku pro všechny věkové kategorie. Pěkné dřevěné, kdo chce, vybere si i plastové :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
1.11.16 21:23

@WaIl Už jsem se na to dívala. Ale ta cena. Starší jsem nikde za dobrou cenu nenašla. Chtěla bych ji vyzkoušet, jak se na ní sedí. Prodává se jen přes internet nebo i v kamenných obchodech, popř. kde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16245
1.11.16 21:26

@Sára 1 Taky doporučuju rostoucí židli. Máme doma už dvě, super je, že ty bukové mají nosnost vysoko přes 100kg, takže opravdu může sedat dospělý bez obav. Rostoucí židle dělají i v levnější verzi, ale tam jsou bočnice většinou smrkové (= menší garantovaná nosnost a větší známky opotřebení - např. rýhy od hraček dětí apod.).
Já kupovala na hajdalanek.cz za cenu cca 2200, když budeš hledat po bazarech, zadávej „rostoucí židle“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
4.11.16 10:32

Mají rostoucí židle i třeba ve Scontu, Kika nábytku…? Chtěla bych ji nejdřív vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí