Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, naše dcerka bude mít 4 roky a chtěla bych jí koupit stoleček a židličku. Přemýšlela jsem nad tímto setem http://www.detsky-pokoj.net/…innie-mouse/ jen nevím zda není moc malý. Prosím za radu co mají vaše děti? Ocením každou radu a pomoc moc děkuji a přeju hezký den ![]()
Moje leze k normálnímu stolu, tohle už mi příjde i takový „přiblblý“ a přeplácaný.
Právě my máme jen stůl v obýváku takže konferenční jelikož máme malý byt tak velký stůl není ani možný někam dát tak jsme přemýšleli o téhle variantě kde si bude kreslit a při jídle se přesune do obýváku ![]()
Tuhle velikost mají moje děti asi od roku a půl. v létě jim budou 4 a tak nějak po narozeninách mám v plánu pořídit do pokojíčku větší stůl a rostoucí židle. už teď se jim lépe pracuje u kuchyňského stolu než u toho malého. hlavně teda kvůli té pracovní ploše.
Tak tohle bych v životě nekoupila…Rychle z toho vyroste. My už ve čtyřech letech pořídili psací stůl s vyškově nastavitelnou židlí v Ikei, do první třídy jako když najde…
@nojmisek19 píše:
Dobrý den, naše dcerka bude mít 4 roky a chtěla bych jí koupit stoleček a židličku. Přemýšlela jsem nad tímto setem http://www.detsky-pokoj.net/…innie-mouse/ jen nevím zda není moc malý. Prosím za radu co mají vaše děti? Ocením každou radu a pomoc moc děkuji a přeju hezký den
To mi přijde, že už jí bude malé. Já koupila v roce a půl dítěte stoleček a lavici (viz fotky). Rozměr stolku: 75×40×48 cm, lavice 70×27×30 cm. Rozměr tvého vybraného stolku: 60×60×45 cm, židle: 26×26×26 cm. Tak je to o malinko nižší. Teď je synovi 3,5 roku, není nijak veliký a je mu to teď tak akorát. Spíš začínám uvažovat co mu koupím, až trochu povyroste. Jinak pro malé dítě to je dobré, pohodlně si k tomu sedne, maluje si tam, má tam položené pití a je to takový jeho koutek. Byla jsem s tím moc spokojená. V těch čtyrech si už myslím, že to tolik nevyužije, chce to koupit spíš něco trochu vyššího ![]()
@pannda Mám otázku - máte moc pěknou tu polici nad postelí, mám v plánu něco podobného, je také z Ikey? Díky…
@fiveta píše:
@pannda Mám otázku - máte moc pěknou tu polici nad postelí, mám v plánu něco podobného, je také z Ikey? Díky…
Ano, z Ikei
Měli tehdy černou, bílou a červenou…Ta červená čekala na mě jako poslední
Musela jsem řešit pokojík pro dcery, které jsou od sebe 11let, tedy teenager a předškolák, a je vidět, jak dítě rychle roste, že na žádný stoleček se židličkou nebylo ani pomyšlení. Takže za rok jde do školy a mám otázku psacího stolu vyřešenou..
No pro mě nevkusná růžová hrůza, brzy ji to přestane bavit a pro kvalitní sezení třeba u úkolů je to podle mě nedostatečné. Pořídila bych rostoucí stůl a židli, ať jí to vydrží alespoň pár let.
Tento styl máme, jen teda jiný vzor. A pro čtyřleté dítě je to opravdu malé. Teď u toho sedí dvouleťák. Dcera u něj seděla do 3,5let a teď když si tam sedne má 4,5 tak už pomalu nedá nohy pod stůl a hrbí se děsně.
My máme klasický jídelní+má v pokojíčku klasický psací stůl+rostoucí židli.
Ikea má vyšší tyhlety dětské stolky