Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj holky, prosim o radu.
Rozhodovala jsem se mezi MUTSY, Jané energy a Chiccem 0.5. Mezi favority patří Jané emergy a Chicco 0,5. Prosím o vase názory-koho si vybrat? Jedna se o golfáče na drobné pojíždění po městě, mám jinak dobry sportak. Prcek jeste dost spi, takze nutností jsou polohovací zada, coz mají obe…Takze chicco nebo jané? diky
ahoj, to me take zajima-mate nekdo zkusenosti s temito typy golfek?
Ahoj, mám zkušenost s Chiccem 0.5 - je to dobrej golfáč, jezdí se s ním celkem dobře, košík super, polohování taky…
Jen mu po čase ježdění (nám cca po půl roce) začínají „cvakat“ brzdy
Na funkčnost to nemá vliv, jen to je nepříjemný. Ovšem, byla jsem s tím v servisu, kde mi to ZDARMA opravili ![]()
A co pozoruju okolí - dělají to úplně všechny ![]()
Do nejake diskuze jsem to psala - myslim ze to bylo „pomozte vybrat golfky“
Mam zkusenosti s obojim:
Chicco velky nakupni kosik coz Jane ma mensi a kdyz do nej das plastenku tak uz se Ti tam nic moc nevejde. Ve vybave maji plastenku i nanoznik. Jane ma jen plastenku a nanoznik jsem si kupovla od emitexu golf s limcem a sedi relativne v pohode. U chicca mi vadilo polohovani snurkou, nesel uplne do lehu a ty brzdy padaly docela dost. Chicco nemaji uplne pevna zada coz mi vadilo hodne. Jane maji pevna zada a jdou uplne do lehu. U chicca mi jeste vyhovovala kapsicka na boudicce coz lonsky kolekce Jane nemela. Jane jsou mozna o neco lehci to uz si nepamatuji. U chicca mi jeste vyhovovalo ze se daly skladat i s plastenkou coz u Jane nehrozi, tam se musi plastenka vytahnout a potom golfky slozit.
U me zvítezily Jane a jsem zatim spokojena - od zari je pouzivam misto velkeho kocaru a i fusak se do nich vesel v pohode. Brzdy jsou zatim v pohode.
Tak doufam, ze jsem alspon trosku poradila Jitka
tak ja mam zkusenost s chiccem 0,5…skladaji se naprosto skvele, plastenku das do kapsy na boudicce takze kosik mas volny pro cokoliv jineho
Terezka je v nich spokojena a narozdil od sportaku, ve kterem spat nechce ani za nic, si v nich obcas schrupne… maji pravda polohovani na snurku, ale v tom zadny problem nevidim… mi osobne se to polohuje dost dobre
zada to ma zpevnene takovymi lamelami, no nevsimla jsem sijak stare mas ditko.. sestimesicni ditko bych do toho s klidem nedavala, ale my drandime od 10 mesicu s naprostou spokojenosti…
pokud mas navic nejaky dobry sportak a tohle mas jen na popojizdeni po meste, apk je to podle me IDEAL ![]()
Zdravím,
mám zkušenost i s Jané i s Chicco.My vlsatníme Chicco 0,5 a jsme spokojení. Nelinka si v nich párkrát taky schrupla a vůbec jí nevadilo,že to nejde uplně položit.Nic jim zatím vytknout nemůžeme,a že jsme se s nima na dovolený něco najezdili. Za to sousedi,kteří s námi byli na dovolené,měli Jané a vrátili se ze zničeným golfáčem.Odešla jim pojistka na skládání a rozedrala látka pod nožičkama (asi od slunce…), a to je měli 3týdny nové.Naštěstí jim vrátili bez problémů peníze.