chicco 0.5 vs jane energy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
123
7.3.07 21:19

chicco 0.5 vs jane energy

Ahoj holky, prosim o radu.
Rozhodovala jsem se mezi MUTSY, Jané energy a Chiccem 0.5. Mezi favority patří Jané emergy a Chicco 0,5. Prosím o vase názory-koho si vybrat? Jedna se o golfáče na drobné pojíždění po městě, mám jinak dobry sportak. Prcek jeste dost spi, takze nutností jsou polohovací zada, coz mají obe…Takze chicco nebo jané? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
7.3.07 23:30

ahoj, to me take zajima-mate nekdo zkusenosti s temito typy golfek?

• Citovat
  • Upravit
614
8.3.07 07:49

Ahoj, mám zkušenost s Chiccem 0.5 - je to dobrej golfáč, jezdí se s ním celkem dobře, košík super, polohování taky…
Jen mu po čase ježdění (nám cca po půl roce) začínají „cvakat“ brzdy :( Na funkčnost to nemá vliv, jen to je nepříjemný. Ovšem, byla jsem s tím v servisu, kde mi to ZDARMA opravili :wink:
A co pozoruju okolí - dělají to úplně všechny :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
8.3.07 08:12

Do nejake diskuze jsem to psala - myslim ze to bylo „pomozte vybrat golfky“

Mam zkusenosti s obojim:

Chicco velky nakupni kosik coz Jane ma mensi a kdyz do nej das plastenku tak uz se Ti tam nic moc nevejde. Ve vybave maji plastenku i nanoznik. Jane ma jen plastenku a nanoznik jsem si kupovla od emitexu golf s limcem a sedi relativne v pohode. U chicca mi vadilo polohovani snurkou, nesel uplne do lehu a ty brzdy padaly docela dost. Chicco nemaji uplne pevna zada coz mi vadilo hodne. Jane maji pevna zada a jdou uplne do lehu. U chicca mi jeste vyhovovala kapsicka na boudicce coz lonsky kolekce Jane nemela. Jane jsou mozna o neco lehci to uz si nepamatuji. U chicca mi jeste vyhovovalo ze se daly skladat i s plastenkou coz u Jane nehrozi, tam se musi plastenka vytahnout a potom golfky slozit.

U me zvítezily Jane a jsem zatim spokojena - od zari je pouzivam misto velkeho kocaru a i fusak se do nich vesel v pohode. Brzdy jsou zatim v pohode.

Tak doufam, ze jsem alspon trosku poradila Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
8.3.07 11:06

tak ja mam zkusenost s chiccem 0,5…skladaji se naprosto skvele, plastenku das do kapsy na boudicce takze kosik mas volny pro cokoliv jineho :) Terezka je v nich spokojena a narozdil od sportaku, ve kterem spat nechce ani za nic, si v nich obcas schrupne… maji pravda polohovani na snurku, ale v tom zadny problem nevidim… mi osobne se to polohuje dost dobre :) zada to ma zpevnene takovymi lamelami, no nevsimla jsem sijak stare mas ditko.. sestimesicni ditko bych do toho s klidem nedavala, ale my drandime od 10 mesicu s naprostou spokojenosti…
pokud mas navic nejaky dobry sportak a tohle mas jen na popojizdeni po meste, apk je to podle me IDEAL :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.3.07 21:35

Golfáč Chicco

Zdravím,
mám zkušenost i s Jané i s Chicco.My vlsatníme Chicco 0,5 a jsme spokojení. Nelinka si v nich párkrát taky schrupla a vůbec jí nevadilo,že to nejde uplně položit.Nic jim zatím vytknout nemůžeme,a že jsme se s nima na dovolený něco najezdili. Za to sousedi,kteří s námi byli na dovolené,měli Jané a vrátili se ze zničeným golfáčem.Odešla jim pojistka na skládání a rozedrala látka pod nožičkama (asi od slunce…), a to je měli 3týdny nové.Naštěstí jim vrátili bez problémů peníze.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4