Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Už tady byly nějaké diskuze ohledně golfáčů, a já bych se ráda zeptala, zdá má někdo zkušenosti s golfkami Chicco C5. Zvažuji jejich koupi, tak si nechám ráda poradit. Nebo doporučíte nějaké jiné. Děkuji moc
Ahojky,já ti neporadím,ale taky nad těmito golfkami přemýšlí.I já budu ráda za každý názor a radu.
Dana
Tak vidím, že se zatím nikdo nenašel, kdo by s tímto kočárkem měl nějaké zkušenosti…
Nebo se nechcete podělit? Ivana
Ahoj holky, já jsem právě sáhodlouze vychválila Zippy od Inglesiny tady:
https://www.emimino.cz/modules.php?…
M.
Posunuji diskusi nahoru. Právě zvažujeme o nákupu těchto golfek. Má s nima někdo zkušenost? Děkuji. Zatím se nikdo nenašel, tak snad teď budu mít více štěstí.
Ahojte,
máme golfky Chicco C5. Vzor Sahara, uvidíme, jak dlouho vydrží žluté ![]()
Koupili jsme je minulý týden, Toňa se do nich zamilovala a doma z nich nechce slézt. My zase čekáme, až sleze sníh, abychom mohli vyjet ven. Koupila jsem tento kočár na základě referencí mé kamarádky, která je používala celé minulé léto, resp. od dubna až do října. Nemohla si je vynachválit, že se s nimi dobře jezdí, cestuje, dobře se skládají, nemají mrňavá kolečka, mají boudu a košík… Zkrátka byla s nimi ohromně spokojená. Jo a prodávají se za různé ceny, my je máme z www.caryfuk.cz za 2.350,– Kč, tedy nejlevnější, co jsem kde našla. A třeba je ještě zlevní (ale jen výprodej z loňska, teď přicházejí se stejným typem, ale v nových barvách, a ty už jsou zase krapítko dražší).
Přeji dobrý výběr.
IvaPe
Ahoj holky,
já se je chystám koupit - ale pro dvojčata. měl by to být stejný kočárek, akorát 2×
.
Ptala jsem se přímo na serveru Chicco.cz ohledně opěrek, podnožek a polohování. V prodeji by měly být (aspoŃ ty dvojkový) až kolem 10.4. - to přijde první „várka“
.
Odpověděli mi:
Dobrý den, záda golfových holí se polohují pomocí šňůrkového mechanismu, opěrka noh je o něco delší, než u golfových holí Inglesina, zádové opěrky lze sklopit téměř do lehu.
........tak něco málo pro upřesnění.
Myslím, že by měly být fajn.
Zatím,
Bubu
Ahojte,
usnesli jsme se dnes, že už je teda jaro a poprvé vyjeli s našimi novými golfáči Chicco C5. Na to, že jsou tu dost rozbité cesty, jelo se moc pěkně. Když bylo potřeba, přední kolečka jsem zaaretovala, jinak jsem je nechala otočná. Tonce se v nich líbilo, dobře viděla ven na svá oblíbená auta. Jeli jsme i s boudou a nánožníkem + jsem jí dala fusak a vypadala spokojeně. Výborně se s nïmi nastupovalo do hromadných prostředků (vystupovalo samozřejmě taky
). Do košíku vespod se nám vlezlo víc věcí, než jsme čekali (pochopitelně ne příliš těžkých
). Vše fungovalo správně - brzdy, rukojeti, sklapování opěrky zad (Toňa v nich asi 70 minut prospala a žádné neobvyklé příznaky neměla
).
Snad už proboha nenasněží, abychom mohli používat už jen výlučně tento kočár. Prozatím se mi jeví jako výborný (jakož i manželovi a Tónině)
.