Chicco Multiway a novorozenec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29
7.8.11 15:42

Chicco Multiway a noverozenec

Ahoj maminky, máte některá zkušenost s golfkama Chicco multiway od narození. Výrobce uvádí, že je vhodný od 0+. Vím, že se obecně bere, že do golfek může mimi od 6+. Nemáte náhodou některá zkušenost s tím, že by jste do těchto golfek dávala do doby 6 měsíců nějakou vložnou tašku? Děkuji za odpoveďi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1613
7.8.11 15:54

tak vložná tašky by tam určitě strčit šla, ale nevím jak by se přichytila, aby nevypadla :think: každopádně pro novoše bych chicco multiway asi nezkoušela, protože je to docela kostitřas :oops: já tam dala malýho v 5,5 měsících a nic moc :nevim: kolikrát i teď (za týden mu bude rok) když usne, tak jedu pomaličku a hodně opatrně, protože jsou to fakt strašný rány, třeba když jedu po ne moc kvalitním chodníku :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
7.8.11 16:00

Sice nemám, ale viděla jsem, zkoušela jsem, takže dokud nebude dítko samo sedět, tak v žádném případě, to je hrozné hrkátko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
7.8.11 16:23

Mám ho, ale novoše bych v žádném případě do golfek nedala.Rachtá, není odpružený miminko si zaslouží pořádné a pohodlné vozidlo :wink:

• Citovat
  • Upravit
25324
7.8.11 16:45

Máme doma,ale novorozence bych do něj v žádném případě nedala 8-o 8-o
je tam sice 0+,ale není to nic stabilního 8-o
Dalabych tam dítě,až si SAMO sedne.Dřív ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
7.8.11 16:50

Maminky moc děkuji za Váš názor, sdílím stejný a manželovi to snad už dojde taky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
7.8.11 17:42

tak novorozence bych rozhodně nedala do žádných golfek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.8.11 19:31

tak zkušenost nemám, přímo s chiccem. ale zkoušela jsem vložnou tašku ABC desg. do Cybex callisto, pasovala dobře, zachytává se za zádovou opěrku, držela dostatečně, klidně bych v tom mimčo vozila. nakonec jsem koupila starou verzi cybexu, s originál vložnou taškou a nemůžu si ten Kauf vynachválit. vozila jsem ho do 5m.
u mě šlo o golfy do auta, na přejezdy, nevozím vajíčko na podvozku,ale vozila jsem v té tašce.
CC je dostatečně odpružený, neshledala jsem na téhle kombinaci žádné nedostatky. klidně bych si koupila i novou verzi a universál tašku, ale takhle mě to vyšlo levněji :wink:

co se chicca týká, taška by chytit podle mého šla. že je to kostitřas, který odpružený prostě není, to je jiná. (měla jsem ho 2 měsíce, letěl z domu)
ale na rychlovky, přejezd od auta k dr. apod. , proč ne. jako kočár na ježdění bych ho takhle ale nebrala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
7.8.11 19:35
grafoSG píše:
Maminky moc děkuji za Váš názor, sdílím stejný a manželovi to snad už dojde taky :palec:

manžel jako myslel tohle jako jedinou variantu kočáru?????
tak to mu snad dojde, že to nejde..

asi se inspiroval u Amíků.. tam se vozí v autosedačce nebo rovnou v golfách typu Graco od narození..

no,. ale jako doplněk k velkému kočáru do auta .. na přejezdy parkoviště - dr., na nákup, a tak, co je na golfkách s vložnou taškou špatného? taky jsem to tak měla… (teda musí být trochu odpružený…)

na prvního jsem měla podvozek pod autosedačku, ale tohle mi vyhovovalo líp..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
13.9.11 13:07

Ahoj, my tyto golfky mame ,ale jako ostatni bych do nej novorozecne nedela. Ale jinak jsem s nima moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí