Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky, máte některá zkušenost s golfkama Chicco multiway od narození. Výrobce uvádí, že je vhodný od 0+. Vím, že se obecně bere, že do golfek může mimi od 6+. Nemáte náhodou některá zkušenost s tím, že by jste do těchto golfek dávala do doby 6 měsíců nějakou vložnou tašku? Děkuji za odpoveďi ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Chicco Multiway?
Přidejte zkušenost s Chicco Multiwaytak vložná tašky by tam určitě strčit šla, ale nevím jak by se přichytila, aby nevypadla
každopádně pro novoše bych chicco multiway asi nezkoušela, protože je to docela kostitřas
já tam dala malýho v 5,5 měsících a nic moc
kolikrát i teď (za týden mu bude rok) když usne, tak jedu pomaličku a hodně opatrně, protože jsou to fakt strašný rány, třeba když jedu po ne moc kvalitním chodníku ![]()
Sice nemám, ale viděla jsem, zkoušela jsem, takže dokud nebude dítko samo sedět, tak v žádném případě, to je hrozné hrkátko ![]()
Mám ho, ale novoše bych v žádném případě do golfek nedala.Rachtá, není odpružený miminko si zaslouží pořádné a pohodlné vozidlo ![]()
Máme doma,ale novorozence bych do něj v žádném případě nedala
![]()
je tam sice 0+,ale není to nic stabilního ![]()
Dalabych tam dítě,až si SAMO sedne.Dřív ne.
Maminky moc děkuji za Váš názor, sdílím stejný a manželovi to snad už dojde taky ![]()
tak zkušenost nemám, přímo s chiccem. ale zkoušela jsem vložnou tašku ABC desg. do Cybex callisto, pasovala dobře, zachytává se za zádovou opěrku, držela dostatečně, klidně bych v tom mimčo vozila. nakonec jsem koupila starou verzi cybexu, s originál vložnou taškou a nemůžu si ten Kauf vynachválit. vozila jsem ho do 5m.
u mě šlo o golfy do auta, na přejezdy, nevozím vajíčko na podvozku,ale vozila jsem v té tašce.
CC je dostatečně odpružený, neshledala jsem na téhle kombinaci žádné nedostatky. klidně bych si koupila i novou verzi a universál tašku, ale takhle mě to vyšlo levněji ![]()
co se chicca týká, taška by chytit podle mého šla. že je to kostitřas, který odpružený prostě není, to je jiná. (měla jsem ho 2 měsíce, letěl z domu)
ale na rychlovky, přejezd od auta k dr. apod. , proč ne. jako kočár na ježdění bych ho takhle ale nebrala..
grafoSG píše:
Maminky moc děkuji za Váš názor, sdílím stejný a manželovi to snad už dojde taky
manžel jako myslel tohle jako jedinou variantu kočáru?????
tak to mu snad dojde, že to nejde..
asi se inspiroval u Amíků.. tam se vozí v autosedačce nebo rovnou v golfách typu Graco od narození..
no,. ale jako doplněk k velkému kočáru do auta .. na přejezdy parkoviště - dr., na nákup, a tak, co je na golfkách s vložnou taškou špatného? taky jsem to tak měla… (teda musí být trochu odpružený…)
na prvního jsem měla podvozek pod autosedačku, ale tohle mi vyhovovalo líp..
Ahoj, my tyto golfky mame ,ale jako ostatni bych do nej novorozecne nedela. Ale jinak jsem s nima moc spokojena.