Golfky Chicco Multiway s fusakem

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2673
16.2.11 11:34

Chicco multiway s fusakem

Ahoj uvažuji o koupi tohoto golfáku,ale nikde jsem nenašla aby k tomu byl i ten zimní fusak.Nevíte kde je sehnat?Popřípadě jaké stímto golfákem máte zkušenosti?Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Chicco Multiway?

Přidejte zkušenost s Chicco Multiway
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5732
16.2.11 12:03

Já je mohu doporučit.Jezdilo se nám s nima krásně.Docela mě mrzí ýe už s nima nemůžu jezdit a válí se mi tady co se mi narodila dvojčata :cry: Dobře se ovládaj a jsou skladný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
16.2.11 12:11

Cauky, fusak k nim snad neni. Teda aspon o nem nevim. Ja ten golfac prave prodavam, a byl k tomu jen nanoznik a plastenka. kazdopadne hodi se do nej jakykoliv zimni i letni fusak, napr. Emitex. Tyto golfky jsou hodne prostorne a dite ma v nich hodne mista i ve fusaku. Male je rok a pul a i se zimnim fusakem (emitex) se do nich krasne vesla. Ja je prodavam z toho duvodu, ze bych chtela neco odpruzeneho, co by se hodilo na „uzasny“ prazsky chodniky v centru a na casty prestupy v MHD. V blbym terenu jsem se s tim golfacem dost nadrela, musim ale na jeho obhajobu rict, ze je opravdu pevny (tycky se neviklaji jako u jinych golfacu), velmi prostorny,a pritom lehky. Kolecka jsou hodne velka, takze se dobre jede i po kostkach. Akorat chybi to odpruzeni, takze to dost s ditetem drnca. Zalezi na tom, kde budes jezdit.

• Citovat
  • Upravit
16291
16.2.11 12:13

Ahoj, i v ChiccoShop ho vidím jen s nánožníkem, ale pokud by ten fusak byl stejně velký jako u LiteWay, tak by se ti tam stejně vešlo dítě jen tak do roku, max. roku a půl (a to se už vzteká, že se tam nemůže hýbat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.2.11 12:13

Já je právě viděla s takovým fusáčkem přímo od chicca a bylo to k tomu kočárku :nevim: Ginger7 a jakou máš barvu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
16.2.11 12:19

Mam je v cervene barve, a sotva jsem je dala na net, tak se uz prihlasila jedna zajemkyne, takze ji je zitra posilam. Ja byt tebou, tak do nich jdu. Cenove je fakt dobra na to, ze jsou hodne pevny, hezky a prostorny. Fusak bych koupila nejakej univerzalni. Nebo se zeptej primo vyrobce. V Praze je chicco nekde myslim na praze 9, ted nevim, ale na netu je najdes. Zadej si tam Chicco Praha a urcite neco vyjede. Ja ty golfky kupovala primo u nich, ale fusak jsem nevidela, ten bych koupila urcite taky! :-D

• Citovat
  • Upravit
5732
16.2.11 12:20

Já je též prodávám..Mám je v modré barvě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.2.11 12:33

Tak to je škoda,já bych též chtěla v červené :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.2.11 12:40

Takhle by měl vypadat :nevim: Viděla jsem to i ve městě,ale kdyžtak koupím jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
16.2.11 13:01

Je, tak tento fusak jsem fakt jeste nevidela. No, zkus treba primo tu prodejnu Chicco v Praze, tam urcite budou vedet, kde ho koupit.

• Citovat
  • Upravit
2673
16.2.11 13:02

Zkusím a právě jsem to viděla ve městě i v červené barvě :-D Tak se to snad vyrábí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
16.2.11 13:15

Lidušo, to je právě fusak k Liteway, třeba si ho někdo sehnal :nevim: Ale jak říkám, je dost malý :( Kupovali jsme golfky právě i kvůli němu a stejně jsem nakonec musela prostřihnout náš emitex, jelikož hlídat věčně deku, aby nespadla pod kolečka, se mi nechce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
16.2.11 13:15

já bych rekla ze ty stim fusakem jsou chicco liteway

http://www.malvik.cz/…KCE-doprodej?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
16.2.11 13:24

Liteway nechci,tak koupím jiný.Díky moc :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
16.2.11 20:59
Tak tenhle přesně jsem viděla někde na bazárku jknu kde
Liduš88 píše:
Takhle by měl vypadat :nevim: Viděla jsem to i ve městě,ale kdyžtak koupím jiný.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí