Jaké golfky vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.2.11 00:11

Jaké golfky vybrat?

Moc prosím o rady jaké golfky koupit.Právě se rozhoduji jaké koupíme.Mám zálusk na Espiro magic 4,jelikož splňuje dost věcí které požaduji.Chtěla bych lehký a skladný kočárek,máme malé auto.Se spojenou rukojení a nechci aby měl dvojkolečka.Pohodlný a prostorný pro syna -13 měsíců,11kg,77cm.Ráda bych kočárek využívala denně,nechci ho na střídání,ale malý ještě dopoledne v kočárku spí,navíc bych ráda aby nám vydržel ještě příští zimu.Je něco vůbec takového? :nevim: 8-o Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.2.11 00:12

doplněk

Ještě jsem zapomněla napsat že cena by měla být tak 3000,– spíše je to max. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
16.2.11 07:47

ahoj, já už golfky sháním skoro 4 měsíce, pořád si nemůžu vybrat. Ale espiro magic 4 je také 1 z mých favoritů a četla jsem zde docela dobré reference. Akorát jsem slyšela, že je ta kolekce 2010 vyprodaná a nová prý zatím ještě není!!!!!
Myslím, že v této ceně je to jediný kočárek, protože všechny ostatní mají vepředu zdvojená kolečka.
Ale ostatní holky jsou vetší odbornice, poradí více

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
16.2.11 09:47

Na ten si taky brousím zuby :mrgreen: Já si k němu tedy nechám i sporťák..
Ještě se mi líbí od Espira Vector - ta sport. část…ale ta se asi neprodává samostatně:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.2.11 20:14

Tak jsem rozeslala nějaké maily s dotazy na dosupnost,tak uvidíme :-? snad něco mít budou.Zatim tady jdu po tom espiru,už mi z těch golfek jde hlava kolem a začínám se v tom ztácet.Jaké máte další favority? Jeslti se mohu zeptat? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ditrych
16.2.11 21:28

MNě se docela líbí marc q 3 nebo 4, od babypointu,nakonec jsem koupila, trapera, já jsme pávě chtěla zdvojený kolečka.Ten Marc 4 nemá zdvojený, teda spon myslím!Akorát vlastně nevím to polohování zad.Ale měla jsem ho v ruce, je lehoučkej a krásně se s ním jezdilo, fakt.A taky není z těch nejdražších.Myslím, že poměr kvalita x cena je dobrá

• Citovat
  • Upravit
ditrych
16.2.11 21:32

Tak ted jsme koukala ne ten espiro, je to skoro to samé, ten espiro je levnější.Teda s kočárkama, to je, co?Já bych si navrhla nejradši sama.Občas nechápu, kdo je vymýšlí, že by chlap??????Vžycky má aspon jednu vadu, každej kočár skoro.

• Citovat
  • Upravit
16.2.11 21:49

No to je :zed: až bych řekla na zblbnutí,tak teď váham mezi markem a magicem :-? Snad tu někdo bude mít zkušenosti a poradí,který je lepší,ale asi bych řekla tem mark,je tam lepší polohování nožiček,ale cenově je na tom lépe magic…no tak to je dylema :-o no my snad ani do léta ty golfky mít nebudem,jeslti pořád budu nad něčím přemýšlet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
17.2.11 11:59

Cauky,
pokud bych mohla radit- varuji pred kocarky, co nemaji polohovaci nohy! Mala ma 18 mesicu a pravidelne po obede spi, spava tudiz i v kocarku, kdyz nekde jezdime. Mela jsme Mark 3, uzasny, lehky a pekny kocarek! Ovsem bez polohovani nohou. Pri spani je to pro dite strasne nepohodlny, nohy visi dolu, ikdyz je tam mirne svazujici se podpera. Byt tebou, tak si priplatim cca 800 a koupim Babypoint MARK Q. Je to novy model, stejny jako ty predesle, ale ma uz polohovani nozicek! :-D Nepolohovatelne nohy jsou fakt nanic, same by mi to vadilo. :-D

• Citovat
  • Upravit
ginger7
17.2.11 12:00

Jo zapomnela jsem tam vepsat, ze Mark 3 ani Mark 4 polohovani nohou nema! Ma to pouze novy Mark Q

• Citovat
  • Upravit
18.2.11 11:50

děkuji za odpověď,oni se magici 4 z kolekce 2010 stejně medaj sehnat,psala jsem snad skoro všude,tak ještě měsíc počkám s jakou novou kolekcí příjdou a kdyžtak bych koupila něco jiného :roll: Na tom polohování nohou si také trvám,malej sice v kočárku spí jen dopoledne (odpoledne je zvyklej v postýlce),ale i tak bych ráda aby bylo pohodlí z obou stran.Nemáte někdo tušení,jaká bude nová kolekce a v jaké cenové relaci? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí