Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
prosím poradíte mi golfky nebo sporťáček, které mají opravdový sed - ne jen polosed? Na fotkách je to matoucí. Dalším požadavkem je spojená rukojeť a max. 10 kg. Děkuji!!!!
Mě teda všechny golfky přijdou, že se v nich sedí.
Vyžaduješ vyloženě 90st. )úhel?
Řekla bych právě babypoint traper, včera jsme založila diskuzi, jestli je to dobrej kočárek,líbí se mi, ale chtěla bych znát zkušenosti.Nikdo se neozval.Řekla bych že ten má, jak jsme ho há viděla.Asi budu pořizovat
nakukovatelka píše:
Cybex Callisto
souhlas, z vlastní zkušenosti.
ale určitě i další..
pliko nemá spojenou rukojeť ale je nové pliko , co má..
mám cybex calisto, spojená rukojet, váha 8 kg a sed přímý.. (i když 90 st.to není)
Quatro infinity 4.Přijde mi že sedí normálně jak má.Má spojenou rukojeť. ![]()
právě že potřebuji skoro těch 90st. Dcera je zvyklá ze sporťáku a pokud ji trochu sklopím, tak se mi zvedá a vzteká se. Pokud by to bylo jen mírné naklonění tak to neva, ale nesmí to být moc. Na fotkách na netu je to těžko odhadnutelné.
To PegPerego je krásné, ale bohužel mimo cenovou relaci!!!! Chtěla jsem tak do 5000,–.
Cybex Callisto - to byl jeden z mých favoritů, ale nevím, zda není moc vysoký - mám 155 cm. **
Cam portofino** - není moc úzký? Myslím pro děcko? Dcerka má 14 měsíců, tak teď v pohodě, ale co příští rok?
Babypoint Traper - připadá mi už hodně těžký, ale jinak je fajn
No, ještě jsem koukala na různé kočáry od Hauck, Chipolino a Baby Jogger, co vy na to?
lumpisek píše:
právě že potřebuji skoro těch 90st. Dcera je zvyklá ze sporťáku a pokud ji trochu sklopím, tak se mi zvedá a vzteká se. Pokud by to bylo jen mírné naklonění tak to neva, ale nesmí to být moc. Na fotkách na netu je to těžko odhadnutelné.**
Cam portofino** - není moc úzký? Myslím pro děcko? Dcerka má 14 měsíců, tak teď v pohodě, ale co příští rok?
Já ho mám, klukje docela obřík a bála jsem se, že ve fusaku tam bude jak sardinka. Ale místa tam má dost ![]()
Taky uvidíme časem ![]()
Já jsme zkoušela babypoint traper a vůbec mi právě nepřipadá těžký.A má spojenou rukojet do sedu i do lehu úplného jde taky, vejde se tam dítě i s fusakem- viděla jsem, já do něj asi půjdu.Ptala jsem se něj v diskizi a nikdo neopověděl.Jo a mám 165cm a je právě nízký
Ahoj holky prosba. Koupila jsem Pliko P3 z roku 2009 a potrebovala bych poradit jaka vlozka tam pasuje. Dekuji
@Frufru1311 nějaká univerzální ![]()
i tady na bazaru jsou nové k zakoupení ![]()