Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Koupila jsem pro malou židličku Chicco polly. Je super, akorát jsem z návodu nepochopila jednu věc. Podle obrázků by měl jít nějak připavnit stoleček, když se nepoužívá, zezadu na židličku. Ale nepochopila jsem jak. Zadní nohy mají na sobě jenom bílý plastový obdélníkový prolisy, ale ten stolek tam nijak nepasuje. Jsem nešika, nebo mi něco chybí?
Jasný, díky, už se to povedlo. Mě nedošlo, že musím zmáčknout ještě tu červenou zarážku ![]()
Holky, můžu se zeptat, dnes mi přišla nová židlička, ta samá jako máte vy. Všechno jsem složila v pohodě, jen si nevím rady se stolečkem.
Je na něm prý nějaký kryt, který se má „tlakem“ (dle návodu) sundat a znovu nasadit. Tuším, že nasadit potom nebude asi problém, ale jak ho sundat??
Nic na vycvaknutí na něm není (teď nemyslím posouvání stolečku vpřed a vzad). Ať tlačím jak tlačím, prostě s tím krytem ani nehnu ![]()
Myslíš tu vrchní část pultíku, jak je na ní prolis na hrnek, tu průhlednou? Z boku pultíku je na obou stranách takový místo, za který se to dá chytit a odendat. Akorát hrubá síla zvítězila. Já to teda vyndala jen jednou, abych zjistila, že to jde, ale jinak to používáme pořád s tím.
Takže jak jsem si myslela
Na to, jak mají vymyšlenou židličku a vše polohovatelné jednoduše, tak mě právě toto zarazilo, že to není možné. Nejsem schopná to sama sundat, ten kryt mi přijde dost mělký, chtěla jsem se podívat, jak to vypadá bez něj. Tak holt budu muset počkat na manžela, páč páčit to kuchyňským nožem beru fakt jako poslední možnou variantu
![]()
Každopádně moc děkuju za rychlou reakci ![]()