Chicco Polly - pultík

Napsat příspěvek
Velikost písma:
391
9.11.11 19:28

Hm, tak koukám, že to tam nikdo nepoužívá :think:
Možná to taky používat nebudu, každopádně vzhledem k tomu, že jsem v zásilce se židlí objednala i mluvící hrnec od FP a tam nefunguje jeden z několika hrajících čudlíků :cert: , tak tam stejně pojedu vyměnit ten…uvidím teda, jak by to hodlali řešit (stokrát tam kvůli tomu nepojedu, i když do okolí mám občas cestu) Kdyby vyměnili jen kus těch nohou, bylo by to super, ale obávám se, že by to řešili jako reklamaci - a jak to znám, tak by mi ty čudle navrtali ještě na opačnou stranu nohou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
2.12.11 23:00

Myslím, že ji máš špatně smontovanou - ten „sáček“ dole na věci by měl být vzadu a ne vepředu.A kousek nad tím"sáčkem" pak jsou ty čudlíky na zavěšení tácu.Zkus to přehodit a pak písni… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
3.12.11 19:51
dusk píše:
Myslím, že ji máš špatně smontovanou - ten „sáček“ dole na věci by měl být vzadu a ne vepředu.A kousek nad tím"sáčkem" pak jsou ty čudlíky na zavěšení tácu.Zkus to přehodit a pak písni… :think:

Fakt že jo, má jí špatně. 8o Týýýjo jsi dobrá, já na tu fotku koukala několikrát a nevšimla jsem si toho :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
4.12.11 18:42

Zidli mam smontovanou dobre, nohy nejdou smontovat obracene - vzadu mam kola. Sitku jde pripevnit kamkoliv, vic po ruce mi to prislo vepredu, proto jsem si ji tam dala ;-)
Jinak cudliky opravdu chybi, resila jsem s prodejcem-ten s chiccem, pootviraly vic zidli a zjistili, ze nova kolekce uz moznost prichyceni nema- jen jim to chcicco jaksi zapomnelo rict :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí