Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Hm, tak koukám, že to tam nikdo nepoužívá ![]()
Možná to taky používat nebudu, každopádně vzhledem k tomu, že jsem v zásilce se židlí objednala i mluvící hrnec od FP a tam nefunguje jeden z několika hrajících čudlíků
, tak tam stejně pojedu vyměnit ten…uvidím teda, jak by to hodlali řešit (stokrát tam kvůli tomu nepojedu, i když do okolí mám občas cestu) Kdyby vyměnili jen kus těch nohou, bylo by to super, ale obávám se, že by to řešili jako reklamaci - a jak to znám, tak by mi ty čudle navrtali ještě na opačnou stranu nohou ![]()
Myslím, že ji máš špatně smontovanou - ten „sáček“ dole na věci by měl být vzadu a ne vepředu.A kousek nad tím"sáčkem" pak jsou ty čudlíky na zavěšení tácu.Zkus to přehodit a pak písni… ![]()
dusk píše:
Myslím, že ji máš špatně smontovanou - ten „sáček“ dole na věci by měl být vzadu a ne vepředu.A kousek nad tím"sáčkem" pak jsou ty čudlíky na zavěšení tácu.Zkus to přehodit a pak písni…
Fakt že jo, má jí špatně.
Týýýjo jsi dobrá, já na tu fotku koukala několikrát a nevšimla jsem si toho ![]()
Zidli mam smontovanou dobre, nohy nejdou smontovat obracene - vzadu mam kola. Sitku jde pripevnit kamkoliv, vic po ruce mi to prislo vepredu, proto jsem si ji tam dala ![]()
Jinak cudliky opravdu chybi, resila jsem s prodejcem-ten s chiccem, pootviraly vic zidli a zjistili, ze nova kolekce uz moznost prichyceni nema- jen jim to chcicco jaksi zapomnelo rict ![]()