Chicco Polly - pultík

391
9.11.11 17:29

Chicco Polly - pultík

Zdravím,

dnes mi dorazila židlička Chicco Polly, kolekce 2011, ale mám malý problém.
Pultík by se měl dát přichytit zezadu na konstrukci židličky (dírky zespoda pultu mám), ale bohužel na konstrukci není nic, na co chytit :think:
Prosím, kdo máte tuto židličku, máte tam na co přichytit pultík, nebo je to jen u starších modelů??

Předem moc díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
9.11.11 17:36

Mám židličku 2r, na zadní straně těch nohou mám dva bílé čudlíky, na které se ten pultík přichytává (ale já ho tam stejně nemám, nepoužíváme, tak jsem ho strčila do komory, on ho malej jeden čas pořád sundaval)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
9.11.11 17:43

Gladys, díky, a ty čudlíky jsou jak přichycené - jakože skrz konstrukci?? Já tam nemám ani žádný dírky, kde by ty čudlíky mohly být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
9.11.11 18:13

Mám taky 2011 a dva stříbrný čudlíky, na který se to nasadí :nevim: , že by soudruzi někde u vás udělali chybu? :nevim: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
9.11.11 18:15

Teď koukám, že jsem to asi nepochopila :mrgreen: ,pardón. Na tý fotce ho máš nasazený ne? Jinam mi taky nejde. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
9.11.11 18:20

Taky mám čudlíky, jsou na pevno přišrubované na konstrukci
Ještě mě napadlo, jestli ji nemáš obráceně složenou, tu spodní část. čudlíky jsou na dílu, kde jsou kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
9.11.11 18:30
koale píše:
Teď koukám, že jsem to asi nepochopila :mrgreen: ,pardón. Na tý fotce ho máš nasazený ne? Jinam mi taky nejde. :mavam:

Koale, nemyslim takovy ten maly odkladaci pultik, ten drzi kde ma, ale ten hlavni pultik pred ditetem (ma se dat zahaknout zezadu na zidli) ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
9.11.11 18:36
vevci píše:
Ještě mě napadlo, jestli ji nemáš obráceně složenou, tu spodní část. čudlíky jsou na dílu, kde jsou kolečka.

Myslim, ze slozena je spravne - v navodu pisou, ze ani obracene to pry nejde :-)
Kazdopadne, pokud tedy i na modelu 2011 mate vsichni zezedu cudliky a ja ne, tak opravdu udelali soudruzi chybu :-D To mam teda stesti na blbej kus… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
9.11.11 18:41

Jeste dotaz, holky, ty cudliky mate az na ty spodni casti jak jsou kolecka, nebo jakoby na ty trubce co vede k sedaku? Ja jen co vse by museli vymenit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
9.11.11 18:54

Jéé, tak to jsem byla trochu mimo :lol: , čudlíky mám, jsou černý, na nohou, kousek pod tím bočním dokládacím pultíkem :mavam: Ani mě nenapadlo řešit na co jsou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
9.11.11 18:57
martiiik píše:
vevci píše:
Myslim, ze slozena je spravne - v navodu pisou, ze ani obracene to pry nejde :-)
Kazdopadne, pokud tedy i na modelu 2011 mate vsichni zezedu cudliky a ja ne, tak opravdu udelali soudruzi chybu :-D To mam teda stesti na blbej kus… :-(

No taky jsem si myslela že to obráceně nejde. jen, že mě to tak napadlo :wink:
A jsou jen na té spodní části s kolečkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
9.11.11 19:00
koale píše:
Jéé, tak to jsem byla trochu mimo :lol: , čudlíky mám, jsou černý, na nohou, kousek pod tím bočním dokládacím pultíkem :mavam: Ani mě nenapadlo řešit na co jsou :mrgreen:

To znamena nad nebo pod tim predelem, kde se da zidle rozebrat? Diky ;-)
A ty je nepouzivas? Me prijde dobry mit kam odlozit pult, napr. pri skladani, nebo kdyz chci malyho vyndat. Ja myslela, ze je to na nic az kdyz je mimco velky a sedi u stolu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
391
9.11.11 19:02

Aha, pozde pisu, tedy pod predelem ;-) Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
9.11.11 19:10

A taky nepoužívám, mám ho tam trvale nasezeny. Malou vyndám i přes pultik. Ale kdybych to neměla hned na nové, tak to taky asi reklamuju, co kdyby,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
9.11.11 19:14

Já židli neskládám, při úklidu jí jen posunu a Matýsek si na pultík aspoň sahá pro hračky, nebo pití, když čeká na jídlo. Jo a jde tam skvěle zasunout i když tam pultík je. Takže ty čudlíky fakt nevyužiju, kdyby to šlo tak ti je klidně pošlu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí