Chicco reklamace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
22.2.11 23:11

chicco reklamace

Dobrý večer, chcem upozornit všetky mamičky, ktoré majú alebo plánujú kúpu golfáčov Chicco MULTYWAY aby si dávali velký pozor. Dnes som dostala vyreklamovaný kočík - praskla penová rukojet tá hned po mesiaci používania, kolesá po pol roku a minulý týžden praskol nyt na konštrukcii, co je dost doležitá súčiastka. Okrem prasklého nytu nám nič nevymenili, volali, ze po zaplataní 2500Kč nie je problém reklamované veci vymenit. BOhužial CHICCO servis je jeden z najhorších,takze si velmi premyslete čo kupuje, kočík máme v záruke a vidíte ako sme dopadli. ANdrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
22.2.11 23:15

Vidis a ja ho mela ani madlo, ani nic jineho kocarek pefekt. :pankac:
Vis taky otazka jak se k tomu chovas.Holky si nikdo na nej nestezuje.Jo a byl z druhr ruky.byl pul roku jezdeny a ja mu tady davala taky pekne ty cesty na vesnici a ten les a to pole tu. :mrgreen:
To madlo ti muze prasknout u ktereho koliv.Da se koupit nove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
22.2.11 23:26

Po měsíci bych to taky viděla na reklamaci a ne abych si kupovala sama nové. Pochybuju, že po měsíci je to pouze zacházením… šmejda může vyrobit i kvalitní výrobce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.2.11 04:34

jenomze to bylo delsi dobu.
pres pul roku.Samozrejme stat se muze z evyrobi smejda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
23.2.11 07:16

fak až tak? my ho reklamovali taky a vše proběhlo bez problému, bylo to asi po roce užívání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20507
23.2.11 08:30

já mám zkušenost taky s chico a reklamací ale s odsávačkou mateřského mléka, když se malá narodila tak jsme mohla jen odstříkávat potřebovala jsem nutně odsávačku tak jsem koupila od chicca po 4 dnech se mi rozbyla, přestala nasávat vzduch, okamžitě jsme ji dali na reklamaci a jeli do obchodu, ta ženská nám řekla že vrátit penize nemuzou ze to jsme meli přijit do dvou dnu kdyby nam ty penize vratili coz nam ale pri koupi nerekli ani to nikde nebylo napsane tak se to poslalo na tu reklamaci ikdyz tam bylo napsane ze to nutne specha, ani po měsíci a půl volani zda uz je to opraveno, nebylo to, asi po 2 měsících už jsme byla opravdu nasraná a jela jsem tam osobně hádala jsem se tam s tou babou, která nám teda nakonec konečně po těch 2 měsících peníze vrátila :cert: nikde více chico :pocitac: kdybych ji opravdu nutně nepotřebovala tak by mi to bylo v celku jedno ale potřebovali jsme každý peníz na ježdění za malou a ještě tady toto :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
23.2.11 08:35
kattkka píše:
pres pul roku.Samozrejme stat se muze z evyrobi smejda
Andika píše:
praskla penová rukojet tá hned po mesiaci používania, kolesá po pol roku a minulý týžden praskol nyt na konštrukcii, co je dost doležitá súčiastka.

Navíc i kdyby první závada byla až po půl roce, tak snad kočár musí vydržet bez vad o dost déle.
Tohle je prostě šmejd. Být zakladatelkou, tak trvám na bezplatné výměně, záruka znamená, že se vyměňuje zdarma a ne za 2500,–.
Chtělo by to poradnu pro spotřebitele.

Příspěvek upraven 23.02.11 v 08:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ditrych
23.2.11 08:35
Andika píše:
Dobrý večer, chcem upozornit všetky mamičky, ktoré majú alebo plánujú kúpu golfáčov Chicco MULTYWAY aby si dávali velký pozor. Dnes som dostala vyreklamovaný kočík - praskla penová rukojet tá hned po mesiaci používania, kolesá po pol roku a minulý týžden praskol nyt na konštrukcii, co je dost doležitá súčiastka. Okrem prasklého nytu nám nič nevymenili, volali, ze po zaplataní 2500Kč nie je problém reklamované veci vymenit. BOhužial CHICCO servis je jeden z najhorších,takze si velmi premyslete čo kupuje, kočík máme v záruke a vidíte ako sme dopadli. ANdrea

Tak to je mi líto, chicco multiway se mi líbí, docela si nikdo nestěžoval.Bohužel jste asi měli smůlu, a vyšel na vás špatný výrobek :-( .Nemyslím si, že by to bylo vaším špatným zacházením. Já mám zase příklad s nokií, taky neuznali reklamaci, telefon v čudu.Taky jsem je považovala za drřáky.Děkuju za upozornění

• Citovat
  • Upravit
24320
23.2.11 08:52
Nelisa píše:
kattkka píše:
Andika píše:
praskla penová rukojet tá hned po mesiaci používania, kolesá po pol roku a minulý týžden praskol nyt na konštrukcii, co je dost doležitá súčiastka.

Navíc i kdyby první závada byla až po půl roce, tak snad kočár musí vydržet bez vad o dost déle.
Tohle je prostě šmejd. Být zakladatelkou, tak trvám na bezplatné výměně, záruka znamená, že se vyměňuje zdarma a ne za 2500,–.

Ona je taky otazka proc ma napsane ze nebyla uznana vada.Za druhe pokud si je tak jista tak se muze obratit na coiku z eje nespokojena s vyrizenou reklamaci.
A po te resit.A ne hned delat ukvapene zavery.
Co kdyz ted na ne akorat chtela hodit spinu??A vse je jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ditrych
23.2.11 09:01
kattkka píše:
Nelisa píše:
kattkka píše:
Andika píše:

Ona je taky otazka proc ma napsane ze nebyla uznana vada.Za druhe pokud si je tak jista tak se muze obratit na coiku z eje nespokojena s vyrizenou reklamaci.
Co kdyz ted na ne akorat chtela hodit spinu??A vse je jinak.

Ono se to bohužel někdy stává, že firm anechce uznat reklamaci :nevim: .Někdy si pustte černé ovce.Myslím, že zakladatelka to bude řešit.Mimochodem jedna moje známá se soudila s jednou velmi známou firmou, co vyrábí boty z kůže, nechtěli jí uznat reklamaci.VYHRÁLA.Kattkko, věčná rejpalko, ANO! JSOU I TACÍ, KTEŘÍ HÁZEJÍ ŠPÍNU, ALE NE VŠICHNI.Zakladatelka chtěla upozornitz maminky, aby byly obezřetné, tak kdxyž s ní nesouhlasíš, tak zase nemudrlantuj :pankac:

• Citovat
  • Upravit
15319
23.2.11 09:06
kattkka píše:
Nelisa píše:
kattkka píše:
Andika píše:

Jasně, souhlas, nikdy nevíš, kde je pravda, když znáš verzi pouze jedné strany. Ne každý hned ví, jak to řešit, třeba zakladatelka po přečtení této diskuze zvedne telefon a začne znovu řešit. Ale a priori tvrdit, že to tak nemůže být, si já prostě netroufnu.
A jeden názor mi neovlivní výběr výrobku. Navíc mi to nepřijde jako ukvapený závěr, po měsíci jedna závada, po půl roce další, pak řešení problému a negativně vyřízená reklamace. Dost času na promyšlení.
Chápu zakladatelku, že je naštvaná. Mně to prostě nepřijde jako házení špíny. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
23.2.11 09:34

šmejdský kus může mít jakákoliv značka, to je pravda.
chicco bývala super značka, ale posledních pár let šli po ceně a kvalita šla do háje, obecně..

chování servisu je nepřijatelné, je to na upozornění ČOI. servis nemá právo zadržovat reklamaci více než 30 dní! pokud se zpozdí byť o jediný den s opravou/posouzením, máte právo okamžitě bez ohledu na cokoliv na vrácení peněz, dle zákona na ochranu spotřebitele.
pokud je výrobek reklamován do 6m od zakoupení, je navíc důkazní břemeno podle občanského zákoníku na prodejci, musí dokázat že vada neexistovala na výrobku v době zakoupení, automaticky se to tak posuzuje totiž..
porodejce nemá právo si určovat, že do 2 dnů vrátí peníze a pak už ne. je jeho dobrou vůli, že stanoví třeba podmínky, že člověk může zbpoží vrátit, ale to se nevztahuje na reklamaci. pokud se zboží rozbije. má zákazník každopádně právo ho reklamovat a požadovat peníze/jiný kus/opravu.

k samotnému kočárku musím dodat, že jeho předchldce byl jistě kvalitnější, samotný mutiway je dle mého materiálově ošizený aby se dosáhlo prodejní ceny.. nicméně, za ty peníze je to pořád ještě dobrý kauf..
pěnové rukojeti praskají obecně, zvlášť v tomhle úžasným počasí, nicméně, opět - reklamace!! ne si jít koupit novou!

nicméně, před jakoukoliv reklamací radím zjistit si svá práva, povinnosti prodejce, třeba se i obrátit na poradnu SOS spotřebitel o radu, pečlivě se připravit. prodejce se často snaží kupujícího oklamat, zmást, tak je dobré být připravený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.2.11 09:34
ditrych píše:
kattkka píše:
Nelisa píše:
kattkka píše:
Andika píše:

Ono se to bohužel někdy stává, že firm anechce uznat reklamaci :nevim: .Někdy si pustte černé ovce.Myslím, že zakladatelka to bude řešit.Mimochodem jedna moje známá se soudila s jednou velmi známou firmou, co vyrábí boty z kůže, nechtěli jí uznat reklamaci.VYHRÁLA.Kattkko, věčná rejpalko, ANO! JSOU I TACÍ, KTEŘÍ HÁZEJÍ ŠPÍNU, ALE NE VŠICHNI.Zakladatelka chtěla upozornitz maminky, aby byly obezřetné, tak kdxyž s ní nesouhlasíš, tak zase nemudrlantuj :pankac:

Laskave se NEnavazej!!NEZNAS ME A SOUDIS!!
Napsala jsem svuj nazor ze po jedne veci nemuzu delat zaver a ze pokud nesouhlasim tak se muze obratit.A ne hned psat ukvapene zavery.Jiste ze se stava ze reklaamce je zamitnuta.Ale psat na enkoho negativ budu mit vic podkladu.
Mimochodem: pokud zbozi nevyreklamuji do 1 meisce tak je narok navraceni penez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
23.2.11 09:37

Ditrych priste se navazej jinam.Jses tady kratce na to abys me znala. :evil: :evil:
A pokud se ti nelibi muj nazor napis adminovi.A ne se hned navazet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ditrych
23.2.11 09:39
:kytka: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat