Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,mate nekdo zkusenost s golfkou markQ4?byla jsem v obchode a vyzkousela jsem si ho,moc se mi libil.dekuji
ahoj..covece tak me to zajimalo co to je za golfky…ale kdyz to zadam vyhledavat tak mi nic s takovym nazvem nenajde ![]()
Ahoj, nemyslíš náhodou Babypoint MarkQ? Nebo pak je myslím Mark4.
Martina
ja to blbe napsala promin.je to babypoint mark4.je pak jeste jeden a ten ja mark Q.
Peto, jak jsem uz na jedne diskuzi psala, rozhodne bych sla radsi do MARK Q nez do MARK 4. Ja mela Mark 3, coz je trojkolka, ale uplne stejna jako tyto dva, ovsem nema polohovaci nohy, coz je velkej handicap. Diteti visi dolu, kdy usne, a neni to pohodlny. Vetsina zde diskutujicich chce neco s polohovanim nohou a je pravda, ze je to skoro nutnost pro pohodli ditete. Polohovaci nohy nema ani Mark4, jen novy typ Mark Q. Myslim, ze trochu si priplatit by se vyplatilo. Jinak s timto kocarkem se jezdi krasne, je dokonce odpruzen, je lehounky. Ja ho mela ale jen chvili, protoze nemel to polohovani nohou, coz se ukazalo jako problem.
moc dekuji za info
,chci taky radsi s polohovacima nozkama,myslim si ze je to pro deti lepsi jak pises.dekuji
a jezdila si s nim i do terenu nebo jen po meste?chci aby golfka trosku vydrzela i nejakou zatez.
dekuji
tak ja mam zminovany mark 3 - trojkolku bez polohovani nozek, ale netusim co je na tom zavadneho, protoze nohy rozhodne nevisi, jsou neco lezo a viso - takova relaxaacni poloha, vubec neni problem, protoze nohy jsou podeprene. Mam je od simonkova roku a jeste ted 2,5 v nem jezdime po meste a krasne se vnem aji vyspinka. Takze za me bych se toho nebala - nozky jsou tam v pohode.
Ja psala pouze zkusenost svou i nekolika lidi v mem okoli, ktere jsme mely nepolohovaci golfky. Faktem zustava, ze polohovani nohou je urcite pohodlnejsi, ale pro nektere nemusi byt podminkou. Pro me, a spoustu dalsich, co znam, je. Zalezi na kazdem jedinci.