Golfky Mark Q4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6
18.2.11 21:54

Mark Q4

Ahojky,mate nekdo zkusenost s golfkou markQ4?byla jsem v obchode a vyzkousela jsem si ho,moc se mi libil.dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9454
18.2.11 22:12

ahoj..covece tak me to zajimalo co to je za golfky…ale kdyz to zadam vyhledavat tak mi nic s takovym nazvem nenajde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
480
18.2.11 22:22

Ahoj, nemyslíš náhodou Babypoint MarkQ? Nebo pak je myslím Mark4.

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.2.11 22:41

ja to blbe napsala promin.je to babypoint mark4.je pak jeste jeden a ten ja mark Q.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
18.2.11 22:42

jojo je promin.ja jsem z toho uz zblbla z tich znacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
18.2.11 23:01

Peto, jak jsem uz na jedne diskuzi psala, rozhodne bych sla radsi do MARK Q nez do MARK 4. Ja mela Mark 3, coz je trojkolka, ale uplne stejna jako tyto dva, ovsem nema polohovaci nohy, coz je velkej handicap. Diteti visi dolu, kdy usne, a neni to pohodlny. Vetsina zde diskutujicich chce neco s polohovanim nohou a je pravda, ze je to skoro nutnost pro pohodli ditete. Polohovaci nohy nema ani Mark4, jen novy typ Mark Q. Myslim, ze trochu si priplatit by se vyplatilo. Jinak s timto kocarkem se jezdi krasne, je dokonce odpruzen, je lehounky. Ja ho mela ale jen chvili, protoze nemel to polohovani nohou, coz se ukazalo jako problem.

• Citovat
  • Upravit
6
19.2.11 07:47

moc dekuji za info :-) ,chci taky radsi s polohovacima nozkama,myslim si ze je to pro deti lepsi jak pises.dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
19.2.11 07:56

a jezdila si s nim i do terenu nebo jen po meste?chci aby golfka trosku vydrzela i nejakou zatez. :-D dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
19.2.11 08:25

tak ja mam zminovany mark 3 - trojkolku bez polohovani nozek, ale netusim co je na tom zavadneho, protoze nohy rozhodne nevisi, jsou neco lezo a viso - takova relaxaacni poloha, vubec neni problem, protoze nohy jsou podeprene. Mam je od simonkova roku a jeste ted 2,5 v nem jezdime po meste a krasne se vnem aji vyspinka. Takze za me bych se toho nebala - nozky jsou tam v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
19.2.11 09:12

Ja psala pouze zkusenost svou i nekolika lidi v mem okoli, ktere jsme mely nepolohovaci golfky. Faktem zustava, ze polohovani nohou je urcite pohodlnejsi, ale pro nektere nemusi byt podminkou. Pro me, a spoustu dalsich, co znam, je. Zalezi na kazdem jedinci.

• Citovat
  • Upravit
6
19.2.11 20:35

Moc Vam vsem dekuji za odpovedi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat