Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj ![]()
Tak už to přišlo i k nám…vybírání golfek
Začínám z toho mít hlavu jak pátrací balon,ale zatím jsem vybrala tyhle 3 modely a tak bych každou z vás, co nějaký z nich máte poprosila o vaše zkušenosti.Díky ![]()
Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...Ahoj, taky jsem koukala na PP Pliko a dalších asi 7-8druhů a nakonec mám vybrané Jané Sonic Evo. 6,5kg včetně stříšky, košíku a pláštěnky, složení jednou rukou, zvednu je i dvěma prsty do auta, ovladatelné jednou rukou a dítko v nich může spát – jsou polohovací, mají vyztužená záda a jsou stabilní.
Pliko mi pripada uzasne, ale jak uz jsem cetla tady na par diskuzich, mela jsem s nimi jediny problem- pri jizde jsem kopala do kolecek!
Jinak se mi moc libi, je pevne, robustni a pro dite pohodlne, pritom lehke. Moc se mi libi predklapeci boudicka- proti slunci. I´COO jsem shodou okolnosti taky obhlizela, ale jen tady na diskuzich na videu. Je moc krasny, a pry i dobry a prostorny, stejne jako Pliko. Ten treti golfac, co uvadis, neznam. Myslim si ale, ze kdyz vyberes Pliko nebo I´COO, tak rozhodne neudelas chybu! U plika bych si jen overila to kopani do kolecek- zkusila ho nekde v obchode.
Ahoj, myslím, že Hartan I go nemá polohování nožiček, jinak se mi taky moc líbí a patří vedle Pluta k favoritům… no ale to polohování by asi chybělo..jinak Pluto je větší než Pliko (rozhodně je širší)
ahoj, tak uz si sa rozhodla ktory kociarik si kupis? Ja mam presne tie iste kociky na vyber ako ty, aj podla toho som nasla tuto diskusiu
Velmi zvazujem Hartan ale viac sa mi paci asi Pluto - cierny alebo bezovy. No neviem sa vobec rozhodnut ![]()
Tak z vlastní zkušenosti Pliko nedoporučuju. Kromě kopání do zadních koleček mi vadilo, že se při jízdě dozadu rozjížděla kolečka, což nám na reklamaci neuznali. Prý není kočár určen k jízdě po zadu.Navíc mi přišel těžký a kolečka se vždy někam zaklínila.Prodali jsme ho.Já zvažuju mezi Hartanem i go a Fortunou od babypoint.škoda, že si nemůžu Hartan prohlídnout…Máme od Hartanu sporťák a mega spokojenost…:-)
Dnes som si bola nazivo pozriet ICOO Pluto, nova kolekcia 2011 ma nejake vychytavky, ale ta cena ![]()
Hartan I go nazivo je velmi zaujimavy. Mne osobne sa nepacili moc tieto konstrukcie a la Mark a podobne ale Hartan vyzera byt kvalitne prevedeny. Fakt je tam kopec miesta pre ditko a ma super cenu. Material je taky lesklejsi, je velmi pekny v ciernej farbe ale aj plum je moc pekna. No neviem, snad sa uz rozhodnem.
A nevíte, zda se dá uřídit jednou rukou? Ten Hartan Hartan myslím…
Hartan ma take tie golfove rucky, ale daju sa otacat o 360 stupnov. takze na nejake kratke trate jednou rukou podla mna ano.
Já si v obchodě zkoušela s dítkem jízdu v Espiru magic, ale nelíbila se mi ta chatrná konstrukce, celý se jaksi kýval . Jinak se řídil pěkně. A ten Hartan vypadá na obrázku moc hezky, i ta konstrukce se zdá betelnější.Takže vážně uvažuju…A ještě bych měla dotaz k tomu prostoru na sezení: je i prostor nad hlavičkou dítěte? myslím tím, jestli by byla i poloha v leže pohodlná..předem děkuji za odpověď…:-)