PP Pliko x Hartan I Go 2011 x I'coo Pluto

1666
16.2.11 22:05

PP Pliko x Hartan I go 2011 x I coo pluto

Ahoj :mavam:
Tak už to přišlo i k nám…vybírání golfek :roll: Začínám z toho mít hlavu jak pátrací balon,ale zatím jsem vybrala tyhle 3 modely a tak bych každou z vás, co nějaký z nich máte poprosila o vaše zkušenosti.Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Peg Pérego Pliko P3 Classico?

Přidejte zkušenost s Peg Pérego Pliko ...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7576
16.2.11 22:17

Ahoj, taky jsem koukala na PP Pliko a dalších asi 7-8druhů a nakonec mám vybrané Jané Sonic Evo. 6,5kg včetně stříšky, košíku a pláštěnky, složení jednou rukou, zvednu je i dvěma prsty do auta, ovladatelné jednou rukou a dítko v nich může spát – jsou polohovací, mají vyztužená záda a jsou stabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ginger7
16.2.11 23:59

Pliko mi pripada uzasne, ale jak uz jsem cetla tady na par diskuzich, mela jsem s nimi jediny problem- pri jizde jsem kopala do kolecek! :-( Jinak se mi moc libi, je pevne, robustni a pro dite pohodlne, pritom lehke. Moc se mi libi predklapeci boudicka- proti slunci. I´COO jsem shodou okolnosti taky obhlizela, ale jen tady na diskuzich na videu. Je moc krasny, a pry i dobry a prostorny, stejne jako Pliko. Ten treti golfac, co uvadis, neznam. Myslim si ale, ze kdyz vyberes Pliko nebo I´COO, tak rozhodne neudelas chybu! U plika bych si jen overila to kopani do kolecek- zkusila ho nekde v obchode.

• Citovat
  • Upravit
19.2.11 22:41

Ahoj, myslím, že Hartan I go nemá polohování nožiček, jinak se mi taky moc líbí a patří vedle Pluta k favoritům… no ale to polohování by asi chybělo..jinak Pluto je větší než Pliko (rozhodně je širší)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
13.3.11 09:15

ahoj, tak uz si sa rozhodla ktory kociarik si kupis? Ja mam presne tie iste kociky na vyber ako ty, aj podla toho som nasla tuto diskusiu :) Velmi zvazujem Hartan ale viac sa mi paci asi Pluto - cierny alebo bezovy. No neviem sa vobec rozhodnut :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kajra
16.3.11 20:39

Tak z vlastní zkušenosti Pliko nedoporučuju. Kromě kopání do zadních koleček mi vadilo, že se při jízdě dozadu rozjížděla kolečka, což nám na reklamaci neuznali. Prý není kočár určen k jízdě po zadu.Navíc mi přišel těžký a kolečka se vždy někam zaklínila.Prodali jsme ho.Já zvažuju mezi Hartanem i go a Fortunou od babypoint.škoda, že si nemůžu Hartan prohlídnout…Máme od Hartanu sporťák a mega spokojenost…:-)

• Citovat
  • Upravit
12
16.3.11 21:44

Dnes som si bola nazivo pozriet ICOO Pluto, nova kolekcia 2011 ma nejake vychytavky, ale ta cena :cry:
Hartan I go nazivo je velmi zaujimavy. Mne osobne sa nepacili moc tieto konstrukcie a la Mark a podobne ale Hartan vyzera byt kvalitne prevedeny. Fakt je tam kopec miesta pre ditko a ma super cenu. Material je taky lesklejsi, je velmi pekny v ciernej farbe ale aj plum je moc pekna. No neviem, snad sa uz rozhodnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kajra
17.3.11 08:11

A nevíte, zda se dá uřídit jednou rukou? Ten Hartan Hartan myslím…

• Citovat
  • Upravit
12
17.3.11 08:42

Hartan ma take tie golfove rucky, ale daju sa otacat o 360 stupnov. takze na nejake kratke trate jednou rukou podla mna ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kajra
17.3.11 13:27

Já si v obchodě zkoušela s dítkem jízdu v Espiru magic, ale nelíbila se mi ta chatrná konstrukce, celý se jaksi kýval . Jinak se řídil pěkně. A ten Hartan vypadá na obrázku moc hezky, i ta konstrukce se zdá betelnější.Takže vážně uvažuju…A ještě bych měla dotaz k tomu prostoru na sezení: je i prostor nad hlavičkou dítěte? myslím tím, jestli by byla i poloha v leže pohodlná..předem děkuji za odpověď…:-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4