Golfky Dema Buggie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
16.2.11 20:38

dema buggie

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte s těmito golfkami někdo zkušenosti. Hledám lehké, se spoj.rukojetí, skladné, za cenu max. 4500,–
Nebo pokud máte jiné nápady, sem s nima, budu jen ráda, už jsem z toho „zoufalá“-když už nějaký najdu, jsou buď těžší, neskladný, nebo konstrukce je „fórová“…asi jsem moc náročná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ditrych
16.2.11 21:15

Já už jsem s tím trapná :-) , furt to každýmu spu, uý jsem koupila babypoint traper.Měřím 165cm cca, jsou mi akorát-nemaj polohovatelnou rukojet.Jsou lehký, unesu je do schodů, a jsou skladný,dnesk ajsem se s nima nacpala ve straým pantáku normálně mezi sedačky.A jdou položit do úplnýho lehu!

• Citovat
  • Upravit
ditrych
16.2.11 21:16

No a cena 2500Kc cca

• Citovat
  • Upravit
7576
16.2.11 22:07

Ahoj, mám vybrané Jané Sonic Evo. 6,5kg včetně stříšky, košíku a pláštěnky, složení jednou rukou, zvednu je i dvěma prsty do auta, ovladatelné jednou rukou a dítko v nich může spát - jsou polohovací a mají vyztužená záda a jsou stabilní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.2.11 10:37

děkuji za typ, ale koukala jsem, že má berany a já potřebuju spojenou rukojeť :-( ale i tak moc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
17.2.11 10:38

ten traper má ale 10kg, to mi přijde na golfky až dost :-( a další mínus je to skládání, skládá se jako můj sporťák, tudíž moc místa pak neušetřím :-( ale díky moc za typ, budu ještě hledat a shánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
17.2.11 12:23

Taky jsem se bála těch rukojetí, ale vyzkoušela jsem si to na procházce s dítětem a i jednou rukou jsou skvěle ovladatelné.

annyfi píše:
děkuji za typ, ale koukala jsem, že má berany a já potřebuju spojenou rukojeť :-( ale i tak moc díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí