Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda máte s těmito golfkami někdo zkušenosti. Hledám lehké, se spoj.rukojetí, skladné, za cenu max. 4500,–
Nebo pokud máte jiné nápady, sem s nima, budu jen ráda, už jsem z toho „zoufalá“-když už nějaký najdu, jsou buď těžší, neskladný, nebo konstrukce je „fórová“…asi jsem moc náročná ![]()
Já už jsem s tím trapná
, furt to každýmu spu, uý jsem koupila babypoint traper.Měřím 165cm cca, jsou mi akorát-nemaj polohovatelnou rukojet.Jsou lehký, unesu je do schodů, a jsou skladný,dnesk ajsem se s nima nacpala ve straým pantáku normálně mezi sedačky.A jdou položit do úplnýho lehu!
Ahoj, mám vybrané Jané Sonic Evo. 6,5kg včetně stříšky, košíku a pláštěnky, složení jednou rukou, zvednu je i dvěma prsty do auta, ovladatelné jednou rukou a dítko v nich může spát - jsou polohovací a mají vyztužená záda a jsou stabilní.
děkuji za typ, ale koukala jsem, že má berany a já potřebuju spojenou rukojeť
ale i tak moc díky
ten traper má ale 10kg, to mi přijde na golfky až dost
a další mínus je to skládání, skládá se jako můj sporťák, tudíž moc místa pak neušetřím
ale díky moc za typ, budu ještě hledat a shánět
Taky jsem se bála těch rukojetí, ale vyzkoušela jsem si to na procházce s dítětem a i jednou rukou jsou skvěle ovladatelné.
annyfi píše:
děkuji za typ, ale koukala jsem, že má berany a já potřebuju spojenou rukojeťale i tak moc díky