Golfky Inglesina Swift 2011

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8647
18.2.11 12:07

Inglesina Swift 2011

Máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem nebo jste ho aspon viděl na prodejně??
Je lehký,vhodný pro větší dítě,co ten koš?

http://www.malvik.cz/…t-bouda-2011

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13
18.2.11 12:21

Máme Inglesinu Trip, je úplně stejný, jen má navíc polohování nožiček. Jsem s nimi moc spokojená, jsme s manželem oba vysocí a jsou pro nás pohodlné, nekopeme do koleček…krásně lehké, vynesu do schodů i s 20ti měs. dcerou a taškou na držadlech. Dcera tam má místa dost, krásně se v nich vyspí, je ale fakt, že je spíš štíhlá a dlouhá:-)
Košík si myslím na takovéhle golfky v pohodě, dám tam drobný nákup+pití+budnu od malé, naše šály a nic nevypadne:)
Akorát když spí v lehu tak se do toho koše nedá dobře dostat, ale ty důležité věci mám stejně v tašce na držadlech takže jsem to zatím nepotřebovala.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.3.11 07:32

A jak je to s jízdními vlastnostmi,zvládne aspon trochu terén ve městě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.3.11 16:02

Terén ve městě zvládáme úplně v pohodě! V centru na dlažebních kostkách to trochu drncá, ale žádná hrůza. Jinak příjemná a tichá jízda. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
17.3.11 13:51

Jak moc důležité je polohování nožiček??
Snažila jsem se vykoumat rozdíl mezi Tripem a Swiftem,a je to v podstatě o tom. Přitom cenový rozdíl 1.000,–kč. Uritě tam ještě něco bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.3.11 19:39

Tak jsem na to koukala, nedalo mi to :wink: , a řekla bych (podle toho co jsem vyčetla, nevím to na 100%), že Swift nemá ten vyklápěcí šilt proti sluníčku, nemá v ceně držák na lahve ani pláštěnku. Plus teda nemá polohovací nožky.
No důležité to polohovaní, asi jak pro koho, i když naše malá má skoro 21m, ráda v kočárku chrupká a zdřímne si i na kratší procházce, takže já to potřebovala, aby měla nožky v rovině. Pokud už dítě nespává v kočárku, není to potřeba, podle mě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
17.3.11 19:49

Joo a ještě jeden detail jsem našla :-) jak koukám na stránky Inglesiny, Trip má na pásech měkké polstrování, Swift ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
21.3.11 08:48

Janco : moc děkuji za postřehy. Včera jsem měla možnost oba kočárky vidět,ale bylo to celé narychlo..s manželem.. :pocitac:

Chtěla jsem se ještě zeptat,jak lehce se ti sklápí do lehu. Prodavačka mi to tam předváděla a docela s tím bojovala oběma rukama :nevim: Já jsem zvyklá u Callista stahovat zádovou opěrku jednou rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.3.11 12:51

Tak to je fajn že jsi ho viděla naživo a mohla vyzkoušet! Já ho musela objednat naslepo, nikde tu k vidění nebyl. A to jsem si vždycky říkala, že kočárek bez osahání nikdy nekoupím :lol:
Je pravda, že k tomu polohování jsou potřeba obě ruce, taky jsem byla zvyklá sklápět záda jednou rukou, ale je to jednoduché, spíš o zvyku.

Jsou po stranách dvě jakoby páčky, ty se obě naráz nadzvednou a zatlačí dolů. Nevím jak to líp popsat, tady v tom videu cca v 1:10 je to hezky ukázané
 http://www.youtube.com/watch?…

Nijak s tím nebojuju, jde to dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
26.3.11 08:17
Janca27 píše:
Máme Inglesinu Trip, je úplně stejný, jen má navíc polohování nožiček. Jsem s nimi moc spokojená, jsme s manželem oba vysocí a jsou pro nás pohodlné, nekopeme do koleček…krásně lehké, vynesu do schodů i s 20ti měs. dcerou a taškou na držadlech. Dcera tam má místa dost, krásně se v nich vyspí, je ale fakt, že je spíš štíhlá a dlouhá:-)
Košík si myslím na takovéhle golfky v pohodě, dám tam drobný nákup+pití+budnu od malé, naše šály a nic nevypadne:)
Akorát když spí v lehu tak se do toho koše nedá dobře dostat, ale ty důležité věci mám stejně v tašce na držadlech takže jsem to zatím nepotřebovala.. :mavam:

Ahojky Janco, taky mam zájem o iglesinu trip 2011. Jenom by mě zajímalo jesli je možný na ni sehnat madlo. Třeba nějaké universální. A ještě bych tě chtěla poprosit o vložení nějaké fotečky, pokud to jde. Předem děkuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.3.11 20:46

Ahoj Sušinko!
My máme verzi 2010 a madlo jsme dostali ke kočárku zdarma, mají např. zde http://www.detskyraj.cz/…lo-pred-dite

ale jestli se dá sehnat samostatně, to bohužel nevím. Možná by Ti v nějakém e-shopu poradili…

Vkládám teda nějaké fotky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.3.11 20:49

ještě jedna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
28.3.11 20:51

a ještě s malou, nevím jestli to jde vložit víc fotek tak dávám po jedné :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
29.3.11 07:54

Janco, tak ty jsou super. Moc děkuji za fotečky. V pátek jedeme na veletrh do Prahy, tak snad je tam budou mít. Moc ráda bych si je zkusila i s Honzíčkem. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
29.3.11 12:06

Nemáš za co! Myslím, že na veletrhu by měly určitě být. Třeba tě nadchnou jako mě :-) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí