Chicco Sea Sound Turquoise lehátko

3138
27.5.12 12:51

Chicco sea sound turquoise lehátko

Ahoj, prosím máte někdo tohle lehátko pro mimino? Já to nechápu nebo nevím :nevim: Děcko na hračky vůbec nemá šanci dosáhnout - nebo něco dělám špatně? také jsem nepříšla na to, na co jsou ty červené caplíky pod přichycením hrazdičky (asi na nic?)
Celkově jsem z lehátka dost zklamaná, kupovala jsem místo staršího látkového (tuším patron), nad kterým jsem měla hrazdu z plyšových zvířátek a teda účel plnilo daleko líp. Hlavně mimino došáhlo na hračky :cert: :cert:

edit : aha ty caplíky jsou na polohování nožiček :roll:

Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
27.5.12 13:54

já ho mám žluté a jsem spokojená já i dítě.
výrobce udává, že je to pro děti 0-6m. My ho používali do cca 9m. Ze začátku v něm syn jen ležel, na hrazdičku prděl, do nějakého 3m stejně nechytal nic do ruky. Používali jsme u toho ty vibrace a melodii - navečer ho uspávala. Po 6m si začal sedat, to už víc vnímal mohl v tom lehátku být posazený a hrál si s tím. Ze sedu už na to došáhl.
Teď už v tom nesedává ani nelehává (bude mu rok), jen chodí kolem, cloumá s tím a líbí se mu, jak to hraje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
28.5.12 15:35

Ahoj @janac , lehátko mám a bohužel jsem na tom úplně stejně jako Ty.. Fakt to nechápu a jsem pěkně naštvaná, že to někdo takhle mohl vymyslet nebo spíš nevymyslet, že na to dítě nemá šanci dosáhnout :cert: :cert: Nejhorší je, že malej by si s hračkama na hrazdičce vyhrál, ale musím u něj sedět a hrazdičku mu držet ve vzdálenosti, aby na ni dosáhl. Původně jsem lehátko kupovala, aby si tam mohl malej hrát sám a já mohla něco dělat v domácnosti a to prostě nejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
9.9.12 21:25

Ahojky holky taky mám toto lehátko ale spíš mě trápí to že bych ráda vyprala potah a nevím jak na to. Nemohu přijít na to jak ten potah sundat? Poraďte mi prosím jak na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
31.10.12 15:25
@Lucipe píše:
Ahojky holky taky mám toto lehátko ale spíš mě trápí to že bych ráda vyprala potah a nevím jak na to. Nemohu přijít na to jak ten potah sundat? Poraďte mi prosím jak na to?

ahoj, prisla jsi na to nakonec? ja s tim prave ted bojuju :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
1.11.12 13:36

Ahoj, ne nepřišla řekla jsem si že to nechám a až ho budu uklízet tak ho rozeberu a zkusím zda to půjde. Je to dost nepraktické :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
6.11.12 15:33

Ahojky @xlenushkax tak už jsem na to přišla nejprve jsem to vyvlékla od toho kolečka na vibrace je to jen napevno přetažené a pak jsem vyvlékla jednu stranu pásu a dala lehátko do polohy úplného lehu, a s použitím trochy síly jsem to přetáhla přes polohovací páky a bylo to dole :-) tak přeji hodně štěstí, horší bude to asi vrátit na z5 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí