Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Cauky,
prosim o zkusenosti s touto autosedackou nebo jeji predchozi verzi Chicco Synthesis plus. Hlavne se mi jedna o to, jak moc je potrebne polstrovani tech upinacich pasu pro miminouse. Zarazi me, ze vetsina autosedacek toto ma, ale tahle ne.
Taky me prekvapuje, ze je drazsi o par set nez ji podobna sedacka od Chicca, ktera toto ma - Key fit poetic. Ta mam navic i petibodove pasy.
http://www.kremilek.cz/detail.php?…
x
http://www.kremilek.cz/detail.php?…
Dik moc.
Mám starší verzi sedačky Chicco a je pravda, že jsem malé dávala pod pásy kapesníky, hlavně v létě, protože se jí zařezávaly do ramínek, hlavně nahoře. Určitě bych si raději pořídila s těmi výztuhami. Katka
Já osobně bych si koupila tu key fit- vypadá lépe,a píšou, že splňuje nejnovější bezpečnostní testy. Levnější je asi proto, že ta druhá je novinka.
Anonymní píše:
Mám starší verzi sedačky Chicco a je pravda, že jsem malé dávala pod pásy kapesníky, hlavně v létě, protože se jí zařezávaly do ramínek, hlavně nahoře. Určitě bych si raději pořídila s těmi výztuhami. Katka
No toho se prave obavam. Miminous se narodi v breznu a predevsim pres leto tu autoseacku budeme vyuzivat, kdy bude nejmin obleceny.
Sykorko,
my jsme měli u syna s autosedačkou Chicco jiný problém. Syn byl celkem velký, rychle rostl a v 5 měsících , kdy měl 8,5 kg se už do autosedačky nevešel. Problém byl i v autě , kdy mu dost vadily pásy přes nohy a cesta byla celkem utrpením. Takže v 5 měsících přesídlil do MC priori, která je sice od 9 kg ,ale je polohovací . Nyní jsme u druhého dítka koukali nejen na bezpečnost ,ale hlavně na pohodlí a prostornost autosedačky. Bohužel člověk těžko může odhadnout jak jeho dítko poroste.
Apolena
Apoleno, prosím, můžeš mi napsat, jakou prostornou sedačku jste vybrali?? Řešíme podobný problém. Čekám 3 dítko . Obě starší děti taky rychle rostly a le tenkrát jsme měli ještě starší, prostoný typ autosedačky vajíčka. Ty dnešní se mi zdají moc malé, krátké, že by dítko ve 3 měs nemělo kam dát nohy a úzké, že cvalík se do sedačky ve 4 měs nevejde na šířku..Tak vybíráme a měříme..Můžeš prosím poradit, jakou jste sedačku vybrali Vy?? Dík za radu.