Jakou sedačku ve III.kat.?

2923
29.12.06 19:35

Jakou sedačku ve III.kat.?

Potřebujeme koupit sedačku poslední váhové kategorie (18-36kg). Nahlížela jsem do testů, ale bohužel tam měli na testování jen dražší typy. V inzerátech se sedačky této kategorie taky 2× nevyskytují. Máte někdo tip na spolehlivou a ne zrovna drahou sedačku(2-3tis.Kč)?

Veru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1762
29.12.06 20:42

My máme Maxi Cosi Rodi XP a jsme s ní moc spokojeni. Myslím, že i v testech vycházela dobře, ale stojí myslím tři a půl tisíce.
 Halka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
29.12.06 20:54

Nám všichni doporučovali taky Maxi Cosi, je trošku dražší, ale je fakt super a pohodlná (vyzkoušeno na cestě do Chorvatska - malej ani nehnul brvou :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
29.12.06 20:55

Ted na vanoce jsme malymu koupily tuto www.rusmich-tuning.cz/…-_g5362.html . Danek si ji hned zamiloval… Stala nas 2.699,– normalne v krame. Je z docela fajn materialu a taky se dobre upevnuje,je tam zezadu jeste jeden pasek,ktery stahuje pas niz kolem krku,aby ho neskrtil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
30.12.06 18:40

Mám cybex solution, je sice dražší 3100,– ale v testech vyšla jako jedna z nejlepších, navíc má polohovatelnou opěrku hlavy, když chce dítě spát, a podporu na nožky, když si je chce odložit, dole má ještě takový šuplík, na nějaké drobnosti. Koupila jsem ji přes www.detskydum.cz kde neúčtují poštovné.
 http://www.adac.de/…itze/tab.asp?…

Snad to pomůže při výběru.Kačka.

• Citovat
  • Upravit
228
1.1.07 15:39

Myslím ,že v posledních testech na bezpečnost vyhrála autosedačka Conkord, bohužel nevím jaký typ (,ale v této kategorii jich moc nebude). Cenově od 2.900 - 3.500 a více podle typu potahu. Jinak osobně bych se také přikláněla k Maxi Cosi.
Apolena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.1.07 18:18

Podle výsledku testů se mi zdá, že vyhrál Cybex- je to asi jedno, podle mě budou na stejné úrovni a záleží jen na tom, co se komu líbí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.1.07 13:06

autosedačky

Ahoj,
já mám značku Chicco - stála 2500 a jsem s ní spokojená. Známý koupily od fy Gracco cenově od 1700-2000 a jsou s ní taky velmi spokojeny. Nevím, jak vychází v testech.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.1.07 16:54

autosedačka Free-Line Megamax Plus

Ahojky,
nemáte někdo zkušenost s autosedačkou Free-Line Megamax Plus. Mám 11 měs. holčičku a máme od Chicca (Vector) a nejsem s ní moc spokojená. Málá tam vždy zapadne a nechce tam být, moc se nemůže pohybovat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix