Kradou se autosedačky? Jaké máte zkušenosti?

28.12.06 14:28

Jedna diskuze na tohle tema uz tu probehla, zrovna vcara jsem na ni koukala, radi tam prikrejt starou dekou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
28.12.06 14:31

My máme taky Priori a pořídili jsme na ni pratelný potah, který teda na první pohled nikoho nenaláká. Sedačka vypadá jako po deseti dětech, nicméně na popruzích je značka čitelná, takže pokud někdo jde po značce, tak to prokoukne. Jinak asi pomůže ta deka.
Já teda nemám čas ani chuť sedačku pokaždé vyndavat, to bych se zbláznila, ale je fakt, že u nás se nekrade, takže takový strach nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.12.06 17:14

Bydlíme v centru. Zrovna nedávno nám kdosi prohledával auto. Měli jsme otevřený dveře a šuplík v autě. Autosedačka tam kupodivu zůstala. Tak jsem se divila :roll:
 Jana

• Citovat
  • Upravit
443
28.12.06 18:31

Máme Maxi Cosi Priori SPS a je pořád v autě, taky doufám, že jí nikdo nešlohne, ale odmítám jí nosit furt nahoru a dolu a přidělávat a sundávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
28.12.06 21:28

Není to tak dávno, co byla u mě na návštěve kámoška s malou. Bylo to kol 10- 11 dopoledne, stavila se jen na chvíli, a když přišla zpět k autu, měla přeřezané pásy a sedačka nikde. Měli nějakou obyč, ale i tak to nas…, že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
28.12.06 21:34

Ahoj. Mymáme Romer maxi king ts plus, taky pěkná pálka.....
Necháváme ji v autě, nějak jsme to ani moc neřešili..
Jen mě tady teda zaujala ta rada přehazovat sedačku dekou - to mně osobně přijde doceela hloupost, si přece zlodějíček řekne, kdo ví, co tam pod tou dekou bude za poklad, tak tam juknu, a i když o sedačku nebude mít zájem, tak máte při nejmenším rozbitý okýnko za pár tisíc korun, nevím, je to podle druhu auta, ale třeba naše světlo bylo za 2,5 tácu, tak bych nechtěla vidět tohle plus servis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
28.12.06 22:27

Ahoj, take mame Maxi Cosi XP. Nechavame ji v aute, protoze se nam nechce se s ni tahat, kdyz navic jeste vetsinou mame nejake tasky a dite. Chystala jsem se na ni usit nevabny potah, ale zatim jsem se k tomu nedostala. Myslim, ze autosedacky se kradou, jako v tomto state bohuzel vsechno. Souhlasim s Pomlenkou, ze deku bych na ni nehazela, opravdu by to mohlo vypadat, ze pod ni schovavate nejakou vetsi cennost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
28.12.06 23:22

Pomlenka má pravdu, doporučuju raděj přehodit nějaký hnusný potah jak píšou holky, ale né, jako maskovat autosedačku. Smažka si řekne, jé, co tam asi je a jde do toho. Vybité okno je ještě pohoda, horší je vypáčené okno ve sloupku (to dělá menší ktravál), nebo vypáčená zámek (centrál) . Taky je důležité nenechat ve voze autorádio a žádné tašky. Taky doporučuju nedávat věci do kufru(v případě, že je to nutné) na místě odstavení vozidla-třeba parkoviště u supermarketu. Raděj zastavit nějde cestou, naházet věci do kufru a pak jen vystoupit.
Vím o čem mluvím, bohužel.
 V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ha
514
29.12.06 09:40

Taky hodláme koupit dražší autosedačku a vlastně mám tytéž obavy :( .....ale přehazovat deku ? Jak už tady bylo psáno, ta deka bude lákat víc, jak ta autosedačka bez ní.
Takže to nechám osudu…potah šít taky nebudu, dávám za ni kupu peněz, protože je za 1. velmi bezpečná a za 2. má i pěkný a zajímavý design pro dítě.

Tak držím palce :wink:
Pa, Ha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1754
29.12.06 12:58

Ahoj,
my mame Maxi Cosi a nechavam ji v aute. Mama na ni sity potah, je nadherny, ale znacka nejde videt. Nevim, jestli to nejak pomuze. Sedacku uz vozime skoro rok, nikdy se ji nic nestalo, ale za posledniho pul roku uz nam 2× nabourali zaparkovane auto. Takze mam pocit, ze spis nez kradez sedacky hrozi autu venku uplne jine veci.

Jinak parkujeme asi 100 metru od baraku, kolikrat mi staci, ze sebou tahnu dite, kteremu se zrovna nechce jit a tasky. Sedacku uz bych nemela kam dat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.12.06 14:00

Ahoj holky,

já teda z vlastní zkušenosti musím říct, že sedačku každý večer VYNDÁVÁME! Máme Maxi Cosi Priori XP, a už je to naše třetí… Jojo, nejdřív nám ukradli Romera, to jsme parkovali na sídlišti, a pak asi po roce, jednu Maxinu, přímo před naším domem (bydlíme v rodinném domku, auto pod oknem a naprosto osvětlená ulice v centru města!). Takže teď v autě nenecháváme naprosto nic, protože jsme takhle přišli už i o dvě autorádia… Zajímalo by mě, co je to za parchanty, kteří kradou sedačky dětem… Vyndávání je pěkná pakárna, ale když někdy zapomenu, tak se třeba o půlnoci vzbudím a jdu pro ni:-)

Šárka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
31.12.06 15:37

Máme Cybex solution, taky docela pálka. Já jsem si v Baumaxu koupila"pavouka"a prostě jsem ji zespod porádně přitáhla, zloděj by se docela nadřel než by to celé odpoutal. Jinak bych ji taky dekou určitě nepřehazovala. Koupila jsem sedačku jednotnou s barvou potahů v autě, tak docela splývá a není tak nápadná.
 Katka

• Citovat
  • Upravit
1378
18.3.13 16:54

Ahojte ozivim diskuzi protoze mam taky stejne obavy. Chtela bych vedet jestli nekdo ma zkusenost z kradenim autosedacek? Chceme koupit Romer je to je z drazsich sedacek tak bych nerada o ni prisla. A navic hodne cestujem tak ze pokazde brat sedacku nahoru a pak zas dolu to by bylo silene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
18.3.13 16:55

@A.slunicko máme Maxi cosi vajíčko a v autě ho v zimě nechávám. velkou sedačku tam budu nechávat taky. jedině co mě trápí je slunko v létě, to prý docela oddělává plasty :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
18.3.13 16:59
@A.slunicko píše:
Ahojte ozivim diskuzi protoze mam taky stejne obavy. Chtela bych vedet jestli nekdo ma zkusenost z kradenim autosedacek? Chceme koupit Romer je to je z drazsich sedacek tak bych nerada o ni prisla. A navic hodne cestujem tak ze pokazde brat sedacku nahoru a pak zas dolu to by bylo silene.

No, já bych to v autě nenechala nejen kvůli případné krádeži, ale tak celkově, bůh ví, jak s tím mávají změny teplot. Každopádně pokud by mělo jít jen o případnou krádež, aspoň do kufru bych to radši dala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí