Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nám před 14ti dny raději ukradli celý auto
. Sedačka v něm bohužel byla
. Zajímavý je, že jsme měli cca měsíc rozbitý zamykání a aniž bychom to věděli, tak auto jsme nechávali před barákem i se sedačkou a nikdo si jí nevzal.
@j.a.n.i1 píše:
Je vidět, že ještě dítko, případně dvě nemášto pak velice rychle usoudíš, že sedačka 9-18 zůstává v autě…
Ale joo, mluvím o vejcu, iluze o braní sedačky na 9+kg domů si nedělám ![]()
@Seizdra píše:
NJ, tak někteří se taky můžou potom divit, až jim při nehodě plast přetaženj +60°C z léta praskne jak skořápka. Prostě já vajíčko 100% brát domů budu, i kdybych nevím co. Škody jsou pak daleko větší než jen za „blbou“ autosedačku
tak kvůli tomuhle je daná ta životnost 5-6 let, po kterých se má sedačka měnit…
Jinak dvě sedačky, z toho jedna v autě plus mínus dva roky nonstop, bouračku zvládly… Bez nějakýho zjevnýho poškození… Delší dobu už neposoudím, protože teď kvůli tomu máme sedačky nový…
Kmy koupili Romera tu „žirafí“ sedačku a v autě ji necháváme. Já se teda dost bála, sedačka je pomalu dražší, než ta naše Felicie, ale je fakt, že je to krám hrozně těžký, navíc nemáme izofix, takže ji před každou jízdou nosit do auta a navíc upoutávat, no to bych asi přestala jezdit autem úplně…takže necháváme, zatím se nic nestalo
Prý se sekáčové autosedačky špatně prodávají, protože kupující nemá jistotu, že nebyla bouraná, tak to asi zloděje moc neláká ![]()
@meringa píše:
Nám před 14ti dny raději ukradli celý auto. Sedačka v něm bohužel byla
. Zajímavý je, že jsme měli cca měsíc rozbitý zamykání a aniž bychom to věděli, tak auto jsme nechávali před barákem i se sedačkou a nikdo si jí nevzal.
manžel takhle zapomněl auto s ptevřeným okýnkem přes noc před barákem…
Ráno našel všechno, co tam bylo (včetně dvou autosedaček
)
@Etcetera78 píše:
Kmy koupili Romera tu „žirafí“ sedačku a v autě ji necháváme. Já se teda dost bála, sedačka je pomalu dražší, než ta naše Felicie, ale je fakt, že je to krám hrozně těžký, navíc nemáme izofix, takže ji před každou jízdou nosit do auta a navíc upoutávat, no to bych asi přestala jezdit autem úplně…takže necháváme, zatím se nic nestaloPrý se sekáčové autosedačky špatně prodávají, protože kupující nemá jistotu, že nebyla bouraná, tak to asi zloděje moc neláká
My to máme podobně no, autosedačky pomalu dražší než auto…
![]()
Tak autosedačky máme v autě a ani si to nedovedu představit řešit jinak-s dvěma dětma…ani do kufru je nedávám, máme zatmavená skla, takže není na sedačky vidět, takže ani sluníčko na ně nepraží-ale i tak na ně dávám v létě deku, aby nevybledl potah. Vajíčko jsme taky brali domů-protože v ní bylo dítě, že?
Já myslím, že stačí tak 3× za den sedačku přendavat do kufru a hned to člověka přejde ![]()
@Etcetera78 píše:
Kmy koupili Romera tu „žirafí“ sedačku a v autě ji necháváme. Já se teda dost bála, sedačka je pomalu dražší, než ta naše Felicie, ale je fakt, že je to krám hrozně těžký, navíc nemáme izofix, takže ji před každou jízdou nosit do auta a navíc upoutávat, no to bych asi přestala jezdit autem úplně…takže necháváme, zatím se nic nestaloPrý se sekáčové autosedačky špatně prodávají, protože kupující nemá jistotu, že nebyla bouraná, tak to asi zloděje moc neláká
Tak to jsem rada asi nakonec koupim tu zirafku. A to stim prodavanim autosedacek je asi pravda ze to nikdo nechce kupovat protoze nevi jestli je nebo neni bourana.
@Seizdra píše:
NJ, tak někteří se taky můžou potom divit, až jim při nehodě plast přetaženj +60°C z léta praskne jak skořápka. Prostě já vajíčko 100% brát domů budu, i kdybych nevím co. Škody jsou pak daleko větší než jen za „blbou“ autosedačku
Vajčko bere domů snad každej, ale chci tě vidět, jak budeš pak tahat velkou autosedačku
Jako rádio tam nechávám, drahé kola taky. Auto stojí celé noci na nádraží a autosedačku máme v něm. Tak doufám že ji nikdo neukradne, ale máme octávii, ty se hodně kradou, to by s tím nemohl manžel do práce
Jo už jsem dočetla, tak to jo, protože ta větší sedačka je těžká a neforemná jak kráááva
![]()
Příspěvek upraven 18.03.13 v 17:27
Sedacky v aute nechavame, pochopitelne ![]()
Uz nam ukradli z kufru i rezervu, sedacky jim byly ukradeny..
Nam nastesti ne
Pravidlo teda je nemit je extra napadny, volit tmavy…my mame i potahy. Ale stejne si nemyslim, ze by se specialne kradly, to bylo driv, dneska lidi o jety sedacky moc nestoji.
@monika32 No, to vam spis ukradnou cely auto, jako nam
Jednou Felicii, jednou Octavii, i se sedackama ![]()
Vajicko jsme nenechavali ale to je spis tim, ze se v nem mimino doneslo do auta a pak zas odneslo z auta.
9-18 jsme meli Romera a ted mame 15-36 taky Romera, v aute je sedacka celou dobu, je desne tezka a na to ji pokazde vyndavat fakt nemam. Zatim nikdo neukradl. Ani nevim od nikoho ze znamych v okoli, ze by se tady v Brne kradli.
Vim, ze problemy melo par kamaradu na prazskych sidlistich, jednem ukradli sedacku dokonce dvakrat. Takze asi zalezi i na danem regionu, poptala bych se v okoli.
Při parkování na rizikovém místě jsem přes vrch sedačky přehazovala deku-stříbrný nápis romer byl hodně vidět, teď mám vzadu zatmavená okna ![]()
Vajíčko jsem brala dom, velkou nechávám v autě.. jediný, co z auta beru, je tatranka
ta by mě štvala asi víc, bo mam doma sedačky do auta 2 ![]()
Vajíčka jsem domů tahala i s miminama a zase je nesla do auta i s miminama. Velké sedačky vytahuji jen když chci vyprat potah. Jako táhnout dvě sedačky 9+ by mě ani nenapadlo a ještě před sebou strkat děti a nedej bože mít na vodítku psa
a už vidím zloděje, jak táhne tu velkou těžkou mrchu nenápadně od auta pryč, a pak se vrací pro druhou. ![]()
Je fakt, že starou feldu nám vykradli a odnesli si i bednu s nářadím a odmontovali i baterii ![]()