Kradou se autosedačky? Jaké máte zkušenosti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1378
18.3.13 16:59

Tak to si myslim muze zmirnit stinitka na okna ne? A ja bych chtela takovou sedacku co vypada jak zirafa ma i ouska no proste se mi moc libi ale asi budu muset vybrat jinou ne tak moc napadnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
18.3.13 17:01

Máme Romera, necháváme jí v autě. Vajíčko jsem brali domů, tuhle velkou už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
18.3.13 17:02
@Seizdra píše:
No, já bych to v autě nenechala nejen kvůli případné krádeži, ale tak celkově, bůh ví, jak s tím mávají změny teplot. Každopádně pokud by mělo jít jen o případnou krádež, aspoň do kufru bych to radši dala…

No jako kdyz chodim kolem aut tak nekteri ty sedacky tam maji tak nevim no. A navic do toho kufru to asi nebude o moc lepsi pokud nas nekdo uvidi ze tam davame sedacku ta i tak ji muzou ukrast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
18.3.13 17:04

@A.slunicko a vyndaváte z auta každý den rádio, navigaci, kola, airbagy?- to jsou věci, které se kradou daleko více než autosedačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
18.3.13 17:07
@A.slunicko píše:
No jako kdyz chodim kolem aut tak nekteri ty sedacky tam maji tak nevim no. A navic do toho kufru to asi nebude o moc lepsi pokud nas nekdo uvidi ze tam davame sedacku ta i tak ji muzou ukrast.

NJ, tak někteří se taky můžou potom divit, až jim při nehodě plast přetaženj +60°C z léta praskne jak skořápka. Prostě já vajíčko 100% brát domů budu, i kdybych nevím co. Škody jsou pak daleko větší než jen za „blbou“ autosedačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
18.3.13 17:07
@Seizdra píše:
No, já bych to v autě nenechala nejen kvůli případné krádeži, ale tak celkově, bůh ví, jak s tím mávají změny teplot. Každopádně pokud by mělo jít jen o případnou krádež, aspoň do kufru bych to radši dala…

Je vidět, že ještě dítko, případně dvě nemáš :-) to pak velice rychle usoudíš, že sedačka 9-18 zůstává v autě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
18.3.13 17:08

Dvakrat nam vykradli auto (radio, gps) a sedačka zustala bez povšimnutí

• Citovat
  • Upravit
1378
18.3.13 17:09
@steeve píše:
@A.slunicko a vyndaváte z auta každý den rádio, navigaci, kola, airbagy?- to jsou věci, které se kradou daleko více než autosedačky

No kdyz jsme meli radio s takovou tou tatrankou tak to jsme vytahovali a brali domu, navigaci nemame. Samozrejme mas pravdu ze se to krade vic. A proto jsem ozivila diskuzi protoze me zajima kolika lidem tady se to stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102082
18.3.13 17:09
@Seizdra píše:
NJ, tak někteří se taky můžou potom divit, až jim při nehodě plast přetaženj +60°C z léta praskne jak skořápka. Prostě já vajíčko 100% brát domů budu, i kdybych nevím co. Škody jsou pak daleko větší než jen za „blbou“ autosedačku

Tak vajíčko si logicky bere domů většina lidí, protože se v něm odnáší to mimino… a divila by ses, ale výrobci sedaček s tím počítají a právě proto se má po 5 letech měnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1378
18.3.13 17:11
@Seizdra píše:

Tak vajicko bereme taky domu, ja jsem myslela sedacku tu vetsi 9-18kg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
18.3.13 17:13
@steeve píše:

radio a navigaci ano, kola a airbagy ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
18.3.13 17:15

Jediný, co jsme vytahovali z auta bylo vajíčko, ale to proto, źe jsme v tom nosili i mimino… O krádeži jsme se taky bavili ale teda pokaždé odpoutávat sedačku (nedávno ještě dvě), pak nést obě dvě sedačky v ruce domů, do toho řešit děti, nákup, kočár… :-D Ne, fakt radši risknu, že je někdo čamjzne… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
18.3.13 17:15

Nám před 14ti dny raději ukradli celý auto :zed:. Sedačka v něm bohužel byla :evil:. Zajímavý je, že jsme měli cca měsíc rozbitý zamykání a aniž bychom to věděli, tak auto jsme nechávali před barákem i se sedačkou a nikdo si jí nevzal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
18.3.13 17:16
@j.a.n.i1 píše:
Je vidět, že ještě dítko, případně dvě nemáš :-) to pak velice rychle usoudíš, že sedačka 9-18 zůstává v autě…

Ale joo, mluvím o vejcu, iluze o braní sedačky na 9+kg domů si nedělám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
18.3.13 17:18
@Seizdra píše:

tak kvůli tomuhle je daná ta životnost 5-6 let, po kterých se má sedačka měnit… :nevim: Jinak dvě sedačky, z toho jedna v autě plus mínus dva roky nonstop, bouračku zvládly… Bez nějakýho zjevnýho poškození… Delší dobu už neposoudím, protože teď kvůli tomu máme sedačky nový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí