Chipolino Pooky- zkušenosti se značkou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
379
6.3.08 09:06

A Jani, až vám Pooky přijdou, písněte určitě i váš dojem…budu ráda, pro sebe pro porovnání a určitě i pro další zájemce o tento kočárek :wink: :P

Jo, ještě jsem koukala na ty barvičky na netu, tak ve skutečnosit možná není ta modrá tak tyrkysová, ale opravdu světle modrá 8) Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
6.3.08 18:14

pooky

Dobrý den Olšanko,
tak to je dobrá zpráva, že hluboká korbička je dost velká, taky budu koukat na tu šířku, neb nám mimi roste spíše do šířky,než do délky ve 3měs. máme 7.5 kg:-)))Objednanou mám zelenou se sv.modrou, jsem zvědavá, protože na chipolino.cz, mají na fotkách jen ukázku hluboké korby a tam je ta zelená opravdu moc pěkná, řekla bych jako pistáciová. Ale na některých portálech, které nabízejí tuto barvu např.http://www.moje-miminko.cz/kocarky-golfove-hole/kocarky-chipolino-pooky-s-nanoznikem-200837 je ta barva taková brčálovka, takže jsem zvědavá. Náhodou tuto barvu jste neviděla v reálu? Když bude nejhůře a barva se nebude nikomu doma líbit, tak milé golfky vezmu a dojedu za panem Georievem do Velkých Přílep u Prahy a vyměním je za ty modré, co jste si pořídila Vy. Ty se mi také líbí, ale už jeden modrý kočár doma mám, tak jsem chtěla změnu. Apropo. pan Georijev je hlavní dodavatel Chipolino, mluvila jsem s ním několikrát osobně je to moc příjemný pán, dělá i servis pro ČR, říkal že zatím na tento kočárek neměli reklamaci, tak snad mluví pravdu.A zítra mám kočárek očekávat,tak uvidíme.Krásný večer přeji a těším se na odpověď:-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
7.3.08 18:22

pooky

Tak huráá, mám je doma.Barvička je opravdu luxsusní, přesně taková, jakou jsem chtěla.Už jsem si s nima pohrála, skládala, přestavovala na hl.korbu, zkoušela malého vozit zatím jen po bytě, tak napíšu, až vyrazím do ulic. Jsem překvapena, jak jsou kvalitně dělané, domyšlené do posledního detailu, překvapila mě hlavně ta přestavba na hl.lůžko, opravdu šikoně a nápaditě vymyšlené. Tak snad mi budou dobře sloužit. Už teď z hlediska designu, můžu doporučit, taky jsou dost prostorné a dobře se skládají. Zatím jsem nadšená, kam se hrabe Peg-Perego, či Jané Carrera, myslím že kvalita tohoto kočárku se vyrovná těmto,ale u nich platíme jen značku, někdy ani ne tu kvalitu, jak jsem se sama přesvědčila.

• Citovat
  • Upravit
379
8.3.08 16:17

Hezký de Jani :)

Tak mooc gratuluji ke kočárku!!! My máme otestováno v terénu a jsem spokojená..zrovna dneska jsme s nimi byli po nákupech, včera v nich Adámek po obědě spal a všechno bez problémů. :wink: Ta zelená barva mě taky moc lákala, ale nakonec jsem vzala modrou…hlavní kočárek je šedo-oranž, tak abychom ten tradiční modrý taky měli :lol: Ale kdybyste si pak udělala čas, ráda bych vás poprosila o nějakou fotečku toho zeleného v reálu, moc by mě to zajímalo, já jsem taky měla obavu,aby to nebyl brčál :) Mail mám lucka.olsanova@tiscali.cz …pokud vás to nebude nějak obtěžovat, budu moc ráda (klidně pošlu na oplátku v reálu ten modrý :lol: ). Jinak souhlasím, že je kočárek fakt super propracovaný, já jsem zatím chybičku nenašla :wink:

Tak přeji krásné ježdění a budu ráda, když se ozvete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.3.08 12:13

pooky

Dobrý den Lucie, prosím Vás jakou používáte pláštěnku? Mám trochu problém zjistit, jaká by se hodila na tu hl.verzi. Jak jste to vyřešila Vy?
Díky za odpověď. Jana

• Citovat
  • Upravit
379
21.3.08 14:41

Hezký den Jani, používám normální univerzální na kombinovaný kočárek 8)
Krásný den. Lucka :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.4.08 12:13

Ahoj, omlouvám se jestli mi to někde uniklo, ale: Když je miminko otočené směrem ke mně, tak se může i po:,–(it, nebo to funguje pouze jeko hluboký kočárek? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
15
6.4.08 15:08

Ahoj mamči nemáte některá zkušenost s Chipolino Carolina? Děkuji za jakékoli informace a názory. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
11.4.08 19:58

Zdravím 8)

Pokud se z Pooky udělá hluboké lůžko, nedají se zádíčka polohovat. Je to jen kočárek sklopený do lehu a přetočená boudička. :D Je to spíš pro malý mimča,aby na ně maminky viděli :wink:

Krásný den. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.4.08 08:42

Děkuji za odpověď . Viděla jsem něco podobného, ale tam se přetáčela celá sedačka. Jen to zase cenově bylo uplně někde jinde :(

• Citovat
  • Upravit
JM
83
2.5.08 21:51

Jak se tyto golfky ovládají. Dají se ovládat jednou rukou (např. při dešti s deštníkem? Dnes jsem je viděla v obchodě, ty oranžovo růžové a byly fak nádherné, jen mne odrazuje ta dělená rukojeť. Po minulých golfkách ABC, které nešly ovládat jednou rukou (zatáčet, nájezd na obrubník ..) jsem se zařekla, že chci jen plnou rukojeť

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.5.08 21:24

Odpověď pro JM

Milá JM: Mám 3letého syna a půlročního, pokud jdem na vycházku všichni tři, zvládám ovládat kočárek jednou rukou,pokud se jedná o horší terén, tak si jednoduše zaaretuji kolečka. Ale nejlépší je to, vyzkoušet si to osobně.S pozdravem Jana

• Citovat
  • Upravit
1
2.12.08 17:41

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak jste spokojená s golfkami Chipolino Pooky po pár měsících používání. Velmi se mi zamlouvají, jen nevím jestli mají zádíčka v celku nebo jen výztuže ( lamely ). Děkuji moc za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
25.1.09 20:24

Chipolino Pooky

Dobrý večer všem maminkám a jejich ratolestem!
Mám na Vás dotaz ohledně Chipolina Pooky. Kočárek jsem ještě neviděla live, jsem z Třebíče a nějakého prodejce poblíž jsem nenašla, akorát v Brně a teď se mi tam tedy letět nechce, na konec února čekáme přírůstek do rodiny, proto se na Vás obracím s prosbou. Jsem docela vysoká mamina, 180 cm, doma mám golfky po dvoleté dceři, nemají nastavitelnou rukojeť, a já řeším problém, jak se při chůzi s kočárkem nekopat do nohou o brzdu, která je od jednoho zadního kolečka ke druhému, jelikož jsem hodně blízko. V obchodě mně nenapadlo, že budu řešit takový problém. A není to jen u toho mého, ale takřka u všech s těmito brzdami. Pooky se mi jinak na internetu hodně líbí a zvažuji jeho koupi i bez osobního prozkoumání, ale jestli se mám zase kopat … Další dotaz se týká stupátka pro starší dítě, máte některá zkušenost? Fotku se starším sourozencem na stupátku jsem nikde nenašla. Moc moc moc Vám děkuji za odpověď a radu, jsem vděčná! Zuzka

• Citovat
  • Upravit
1
13.4.10 15:09

Kočárek Chipolino Carolina jsem kupovala, když synovi bylo asi 18 měsíců. Jezdila jsem s ním 10 měsíců, a musím říct, že byl super. Pultík pro dítě i maminku, lehce složitelný, výborně ovladatelný a měl prostorný nákupní koš, ve kterém jsem uvezla i poměrně velký nákup. jediné drobné nedokonalosti byly kolečka, která jsme museli občas promazat a na konci zádové opěrky je rantlík, který synkovi trochu vadil při opření, protože to je kluk jak hrom. Vyřešila jsem to tak, že jsem rantlík jednoduše ohnula dozadu za opěrku a bylo to. I když v návodu není napsáno, že by se potah dal vyprat, párkrát jsem ho prala. Je trochu pracnější sundavání z konstrukce, protože potah je na několika místech přišroubovaný, ale na podruhé už jsem to měla za chvíli hotové. Barvičky neutrpěli ani sluncem ani praním na jemný program. Byla jsem nad míru spokojená. Teď čekáme po delší době opět miminko a přemýšlím o Pooky, moc se mi líbí a značku mám ozkoušenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí