Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj,
chtěla bych na jaro pořídit nějaké golfky, jako kočárek na cestování a pořád bádám jaké
Včera jsem narazila na tyto a moooc se mi líbí. Navíc splňují, co od nich očekávám (prostorné, plně polohovací..), tak aby do jisté míry nahradily na cestách sportovní kočárek
Nikde jsem se ale o této značce nic nedočetla.
Tak pokud máte některá zkušenosti, prosím písněte
Moc díky ![]()
Ahoj, řeším úplně stejný problém jako ty, hledám golfky na cestování, skladné do auta a do letadla. Teď před pár dny jsem objevila taky chipolono, ale mě od nich zaujali golfky Prego. Hlavně tím, že jsou hodně lehké. Zatím jsem se bohužel taky o této značce víc nedopátrala, snad jen že jsou to Italové. Největší výběr jsem našla přímo na www.chipolino.cz. Ráda bych si tyhle kočárky prohlédla na živo, ale marně pátrám že by je někde v Brně měli. Tak spoléhám na veletrh Vše pro dítě, že tam je snad mít budou.
Ahojky, my jsme koupili Chipolino Prima - nejde zrovna o nejlěhčí golfky, ale jsou odpružený a to my tady potřebujeme ![]()
Ven jsme je teda ještě nevytáhli, ale malý je v nich spokojený a mně se moc dobře řídí ![]()
Jediná chyba, kterou jsem si zatím všimla, že je dost nízká podložka pod zádama a navíc má takový rantl, ale to vyřešíme ![]()
Ahojky, Prima vypadají taky moc hezky, ale je pravda, že plocha lůžka je menší než u Pooky,vy máte 79cm, Pooky 85cm, ale jinak to v nich prckovi mooc sluší
Tak ať jste spokojený ![]()
ahoj,
našla jsem prodejce kočárků na www.moje-dite.cz. \mluvila jsem s paní Holíkovou, dá se na ně podívat u nich ve skladě, ale je nutné se předem domluvit.
nepřihlášená emajka
omlouvám se, napsala jsem blbě adresu, je to www.moje-miminko.cz
Ahojky,
tak mám Pooky doma
Máme modrý a jsou nádherný
Tak snad budou sloužit…dneska přišly. Ale první dojem fakt supeeer
Jdou hezky složit a ten hluboký kočárek znih taky není nejhorší, prostě super multifunkční kočárek za slušný peníz
Doporučuji ![]()
Ahoj, objednala jsem si Pooky přímo od hlavního dodavatele,ale neviděla jsem je naživo, chtěla bych ty modro zelené snad budou pěkné, ty modré jsou taky hezké. Líbí se mi totiž barva Marine H-18 od Jané kolekce 2007, přijdou mi ty barvy stejné, jako na Pooky. Tak uvidíme. ![]()
Dotaz na Olšanku. Koukám, že máte Pooky už jste je vyzkoušela, jak se vám jeví? Jste s nimi spokojena? Díky J.
Dotaz na Olšanku. Koukám, že máte Pooky už jste je vyzkoušela, jak se vám jeví? Jste s nimi spokojena? Díky J.
Dobrý den Anonymní,
ano Pooky už mám slavnostně doma
Už jsem s nimi vyjela a jsou super. Jsem teda spíše zvyklá na pevná kolečka (klasické nafukovací zetorky), takže první jízda byla nezvyk
ale na cestě z obchodu už to bylo bylo lepší8) Nejsou to samozřejmě klasika lehounký golfky, je to spíš něco mezi golfkama a sporťákem, což já jsem hledala. Krásně lehounce se skládají, jsou po složení malé, dám je krásně do kufru (máme Ford Focus, krátký), jsou tam s rezervou a půl kufru je volnýho. Mají super polstrování, Adámek je tam jak na polštářcích, bez problémů se polohují, lůžko je krásně prostorné a taky oceňuji velkou polohovací stříšku, ketrá je dobře vyztužená, takže pořád drží krásný tvar (není to taková ta hadra…) Mají nastavitelné rukojeti, to už mám taky otestováno, kolečka jsou větší a přesto, že jsou i vzadu zdvojená ovládají se bez problémů. Plusem je i vcelku velký nákupní košík, nánožník a prostorná taška. ![]()
Toť mé prozatimní postřehy, snad jsem trošku pomohla…kdyby byl ještě nějaký konkrétní dotaz, ráda zodpovím ![]()
Opověď Olšance,děkuji za odpověď. Jmenuji se Jana, nějak se to mé jméno nezobrazuje.Gratuluji k dobré koupi kočárku.Stále mi nedorazil, tak snad zítra,jsem na něj a hlavně na tu barvu v reálu zvědavá. Zkoušela jste i přestavbu na hlubokou korbičku? Jedem totiž na dovolenou a v té době bude našemu malému 6 měs., tak doufám že ji ještě využiji,bude ještě přeci jen malý. Zajímá mě hlavně skladnost kočárku,proto ho hlavně kupuji, protože do Octávie se ve 4 lidech a kočárkem je opravdu problém vejít, tak mě snad ta skladnost nezklame ![]()
Právě vybírám golfky pro svou 13m dcerku, budeme s nima cestovat vlakem a tak potřebuji, aby byly lehké, od chipolina se mi líbí víc druhů - carolina, prego, omnia, on road(ale to už je jiné skládání asi na placku) i sprotiva jsou pěkné.
Moc prosím, kdyby měl někdo zkušenosti, dejte mi vědět, díky. ![]()
Právě vybírám golfky pro svou 13m dcerku, budeme s nima cestovat vlakem a tak potřebuji, aby byly lehké, od chipolina se mi líbí víc druhů - carolina, prego, omnia, on road(ale to už je jiné skládání asi na placku) i sprotiva jsou pěkné.
Moc prosím, kdyby měl někdo zkušenosti, dejte mi vědět, díky. ![]()
Hezký den Jani ![]()
Přestavbu na hlubokou korbičku mám také vyzkoušenou, je to vcelku rychlovka a 6-ti měsíční mimi se tam určitě vejde..Adámek má rok, je to pěknej čahoun, ale kdyby bylo nejhůř, ještě se tam vyspí (spíš je teď problém fusak, s tím je tam dost akorát), jinak v pohodě.
Mám ty modré a barva opravdu odpovídá fotkám na netu (spíš ta bez nánožníku). Je to moc hezký kočárek, jsem spokojená ![]()
A skladnost je parádní…i já jsem vybírala podle ní ![]()
A jakou barvičku máte objednanou vy? Krásný den ![]()