Chiromantie, čtení z ruky

637
29.10.14 18:25

Chiromantie,čtení z ruky

Ahojte holky,

věnuji se tomuto umění ráda bych se optala zda tu není někdo kdo se také věnuje stejnému koníčku můžeme si vypomoci a popovídat si teprve jsem někde na začátku tak rady uvítám :mavam: zakládám nové téma jelikož zde je jen jedno a je o ničem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
29.10.14 19:36

Já tomu teda nerozumím, ale docela by mě zajímalo, která „čára/čáry“ určují počet dětí a jestli se to holkám tady na EM shoduje? Myslím, že by se tu dal najít už dost reprezentativní vzorek maminek.
Děkuji, M. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
30.10.14 19:36

Ahoj ja se o to zajímam tak klidne mozem kecat. :) Co uz ses vsechno naucila? Jinak lidi co tohle delaji profesionalne tak je opravdu strasne malo je to beh na dlooouhou trat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
30.10.14 20:59

Ahoj tak konečně někdo :-) no e pravda že to skoro nikdo nedělá tak už umím povahové rysy člověka minulost budoucnost ale samozřejmě mám ještě mezery v určování věků a co ty? jak dlouho se tomu věnuješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
30.10.14 21:09

Malaga : je to jednoduché pokud chceš vědět počet dětí tak ten se určuje na pravé ruce tam se označuje budoucnost podívej se na malíček nazývaní Merkur těžké je to v tom že linie může určovat i milované domácí zvíře které pár vlastní. Mnoho žen také používá antikocepci a tak linie na dlaních mohou představovat nevyužité příležitosti. Každopádně linie dětí jsou tenké svislé linie nacházející se nad linii citu je to těžké vysvětlovat když nevíš kde je linie citu, je to těsně pod malíčkem delší linie značí chlapce krátké linie dívky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
30.10.14 21:09

No asi dva roky ale ne uplne intenzivne spis jen tak zvolna jako konicek. Nejvic me fascinuje cara zivota. No jinak me hodne zajimaji ty mensi carky kolem hlavnich car. Ja mam treba mezeru na care zivota coz je dost psycho a hodne sem to resila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
30.10.14 23:44

Co se týče té čáry života taky to zrovna řeším manžel má mezeru na pravé ruce asi půl centimetru :think: snažím se přijt na to a rozluštit případná varování vyšlo mi v souvislosti této linie života i linie cestování kde manželovi hrozí v případě odstěhování do zahraničí nehoda :nevim: věk mi vyšel na 35 let což je za dva roky jinak na co jsi přišla ohledně té tvé mezery na čáře života? a jaká je to ruka levá nebo pravá nebo obě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
5.12.17 03:18

Holky, maminky, co tomu rozumite. Nevite, co znamena kratka cara zivota? Znamena to umrti v nizkem veku? 8o Dcerka ma uplne kratounkou caru zivota. Moc dekuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.17 10:20

Jestli ty linie pod malíčkem jsou ty čárky tak já mám jednu dlouhou a asi 3 kratký :D takže budu mít syna jupííí :lol:

• Citovat
  • Upravit
7281
10.1.20 20:35
@FifthElement píše:
Holky, maminky, co tomu rozumite. Nevite, co znamena kratka cara zivota? Znamena to umrti v nizkem veku? 8o Dcerka ma uplne kratounkou caru zivota. Moc dekuji :srdce:

staré téma, ale narazila jsem na něj… dcerka má taky neskutečně krátkou 8o :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
12.1.20 11:19

Nevite nekdo o nekom, kdo se tomu venuje a mohla bych si k nemu zajit?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...