Léčím se na chlamydie, mohu otěhotnět?

Anonymní
6.12.15 22:02

chlamydie a otehotne

Ahoj je tady nektera z vas kdo mez problémů otěhotněal i pres chlamydie? Uz jsem na ne letos mela 2 lecebne kury a mam strach se se jich nikdy nezbavim a nebudu moc mit miminko :-(, prosim o vase zkusenosti. Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27634
6.12.15 22:21
@Anonymní píše:
Ahoj je tady nektera z vas kdo mez problémů otěhotněal i pres chlamydie? Uz jsem na ne letos mela 2 lecebne kury a mam strach se se jich nikdy nezbavim a nebudu moc mit miminko :-(, prosim o vase zkusenosti. Diky

léčit by se měl i partner aby jsi se jich zbavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.15 22:25

@ka2ka oba jsme se vzdy prelecili

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.15 23:27

Otěhotněla jsem přes chlamydie a ureaplasmu(snad to píší dobře). Bohužel to skončilo potratem, ale chlamky za to nemohly. Snaž se přeléčit a nenapadá Tě odkud by jste je mohli mít? Vím, že se rády vrací, ale jestli třebas neděláte nevědomě něco špatně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
456
7.12.15 07:29

Zkus si zvýšit imunitu třeba pomocí sanunování, otužování, dále třeba Wobenzym, hlíva ustřičná atd. Držím palečky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.12.15 12:06
@Anonymní píše:
Otěhotněla jsem přes chlamydie a ureaplasmu(snad to píší dobře). Bohužel to skončilo potratem, ale chlamky za to nemohly. Snaž se přeléčit a nenapadá Tě odkud by jste je mohli mít? Vím, že se rády vrací, ale jestli třebas neděláte nevědomě něco špatně :nevim:

Netuším proč se to pořád vrací, ale mám strach abych vůbec mohla mít miminko :,( :,(. Oba jsme se vždy přeléčili a ani jeden z nás nemá milence

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.17 17:35

Chlamydie můžu nakazit dceru???

Mám chlamydie byly mi zjištěny cca před půl rokem.. manzela jsem vyhnala na krev on je neměl měl ty plicní já pohlavní.. záhada.. oba jsme dostaly ATB. Teď jsem byla na kontrolní vyšetření krve a mám je pořád jen trochu klesla hodnota plus k tomu mám i ty plicní.. máme dceru 6let než jsem zjistila že mám chlamydie tak jsem se koupala s dcerou.. může to taky chytit?? Mám z toho strach… Mám jít k pediatrovi.. a říct si o testy na chlamydie? Stydím se za to. A ještě tohle.. poraďte názory

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex