Chlap po čtyřicítce

slabikář
20.3.14 19:34

chlap po čtyřicítce

Ahoj všem, zakládám novou diskuzi. Moje sestra se totálně zbláznila do 42 letého muže, který je rozvedený s jedním dítětem. Jde o to, že tenhle chlap ženy systematicky ponižuje, nakazuje jim co mají dělat a co ne. Ještě bych ráda řekla, že se nejedná o žádného děvkaře. Mojí sestře je 26 let, je po dlouholetém vztahu a do tohoto muže se zamilovala, táhne to s ním už asi půl roku a myslí si, že ho svojí láskou změní. Já si myslím, že v tomhle se nikdo nezmění. Děkuji za vaše názory a event. zkušenosti s těmito týpky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
20.3.14 19:36

Nezmění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.3.14 19:37

Ne, nezmění. Ale pochybuju, že jí to nějak vysvětlíš, každý si musí hubu rozbít sám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
20.3.14 19:38

Nezmění a ty s tím nic neuděláš, tvá sestra na to musí přijít sama…

• Citovat
  • Upravit
72725
20.3.14 19:39

@slabikář nezmění, ani omylem. Tenhle člověk už má svoje zažité. A mmchdm, nechápu sestru.. ať si najde sobě rovného :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9484
20.3.14 19:39

@slabikář Já jsem optimista, já si myslím, že to jde. Ale spíš tím, že ho donutí docházet na nějakou „brutální“ psychoterapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.3.14 19:40

Mmchdm, nemám zkušenost s takovým podvraťákem, ale mýmu je za pár taky 42 a prostě už má svoje zvyky, svoje všechno. A nejde to předělat :nevim: jak se říká - starého psa novým kouskům nenaučíš. Ale můj je v klidu (minimálně pro mě), takže to neřeším. Není to xindel ani nic podobného, i když jsou věci, co mi na něm vadí. Ale to jemu na mě taky :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
20.3.14 19:45
@martina.se píše:
@slabikář nezmění, ani omylem. Tenhle člověk už má svoje zažité. A mmchdm, nechápu sestru.. ať si najde sobě rovného :nevim:

Já bych chápala, také mám staršího přítele a vše v poho

• Citovat
  • Upravit
6388
20.3.14 19:45

Ne, nezmění..maximálně se bude chvíli přetvařovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
20.3.14 19:46
@MarkétkaBeruška píše:
Já bych chápala, také mám staršího přítele a vše v poho

o 16 let? :think: to už mi přijde hodně - i když já mám co kecat, moje máma je o tolik mladší než táta :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
20.3.14 19:47

@martina.se noo spíš o 18? je to hodně a má to i své nevýhody, ale my jsme šťastní… :hug: havně lásce neporučíš, joo to bylo předsevzetí že se do něj nezamiluji…no…no :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
72725
20.3.14 19:49
@MarkétkaBeruška píše:
@martina.se noo spíš o 18? je to hodně a má to i své nevýhody, ale my jsme šťastní… :hug:

jako jasné, chápu. Ale tady to na štěstí nevypadá.. :think:
Jinak moji rodiče jsou spolu 40 let, takže taky v pohodě.. a můj chlap je též o 10,5 starší.. taky mi to sedí víc, jak vrstevník :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
slabikář
20.3.14 19:50
@martina.se píše:
o 16 let? :think: to už mi přijde hodně - i když já mám co kecat, moje máma je o tolik mladší než táta :mrgreen: :lol:

No jo, je to dost a taky ten věk je tam vidět, oba vypadají na svůj věk, takže rozdíl je patrný. Vždy měla kluky k sobě věkově rovné, a le do tohoto se úplně pobláznila a nedokáže říct proč, ségra vypadá k světu, ale on, že by si ji považoval a byl rád, že ho chce tak mladá holka vzhledem k jeho věku, ale ještě nakazuje.

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
20.3.14 19:50

@martina.se také to tak mám… :palec:

• Citovat
  • Upravit
72725
20.3.14 19:51
@slabikář píše:
No jo, je to dost a taky ten věk je tam vidět, oba vypadají na svůj věk, takže rozdíl je patrný. Vždy měla kluky k sobě věkově rovné, a le do tohoto se úplně pobláznila a nedokáže říct proč, ségra vypadá k světu, ale on, že by si ji považoval a byl rád, že ho chce tak mladá holka vzhledem k jeho věku, ale ještě nakazuje.

to je fakt o ničom.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria