Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Přebaloval první tři, přebaluje i čtvrté. Všechny do látkových plen. (Poslední dobou trochu švindluje, mám v zásobě balík jednorázových plen kvůli cestování a teď jsem zjistila, že je občas používá i doma
) Když je potřeba, prostě přebalí ten z nás, kdo je zrovna poblíž a má volné ruce. Dává teda najevo, že už se těší, až se dítě odplenkuje, ale to já se taky těším.
Byl na rodičáku od 10 měsíců malé, takže ano, běžně přebaloval, krmil, umýval, oblíkal… všechno.
@Kelsey píše:
Prebaloval, i koupal, krmil. Stridali jsme se a spolupracovali.
Prvni dite drzel v porodnici strasne nemotorne, nepriroz., ale brzo si vse osvojil, okoukal.
Jak pozoruji v nasem okoli tatinky, tak funguji normalne. Neprijde mi, ze by to bylo cosi zvlastniho.
No tak to jsi šŤastná žena! A dělal to bez keců? Nebo jsi ho nějak nutila? ![]()
A chceš i štandard slovenskej domácnosti?
stará sa tak ako ja, prebaľuje, kúpe, kŕmi, uspáva, hrá sa, oblieka.. a švidľujem ja, keď je po.. mám zrazu strašne veľa práce 🙈 našťastie jemu to neprekáža ![]()
Prvni neprebalil snad ani jednou
, druhe a treti bezne. U prvniho jsme to tak nejak meli vic nastavene, ze ja se staram, on vydelava, nevadilo mi to. S druhym uz mnohem vic pomohl, byl to vetsi ficak.
Když mu řeknu tak přebalí. Ale sám od sebe se k tomu moc nehrne ![]()