Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ano běžně přebaloval oba syny, i když byli větší na nočníku zadky utíral. nedělalo mu to problém, protože to prostě bylo potřeba udělat a děti jsou nás obou stejně.
Rypnu si, strašně by mě zajímalo, co by všichni ti „tohle nedám“ otcové dělali, kdyby „to nedala“ i matka. Dítě by nejspíš shnilo.
@rybar1 píše:
A všímá si nebo dělá že nevidí
Všimne si často dřív než já
Když spolu blbnou.
Můj chlap skoro vůbec nepřebaluje, protože se mu z toho dělá špatně. Zvládne jenom počůranou plínu, u pokaděné se chytil za pusu a musel letět na záchod. ![]()
@rybar1 píše:
Zdravím dámy, přebaluje Váš muž nebo nechává na Vás? Rád bych zjistil, jaký je v českých domácnostech standard.
Prebaloval, i koupal, krmil. Stridali jsme se a spolupracovali.
Prvni dite drzel v porodnici strasne nemotorne, nepriroz., ale brzo si vse osvojil, okoukal.
Jak pozoruji v nasem okoli tatinky, tak funguji normalne. Neprijde mi, ze by to bylo cosi zvlastniho.
Sestra ma o chlup mladsi deti, nez mam ja, takze jsem stihla odvyknout, ze existuje prebalovani nebo utirani zadku na wc. Nasi jsou davno plne samostatni a sestry decka jsou ve fazi, ze se pokousi utirat, ale o dopomoc si volaji (3r. a 4r.). U vlastnich mi to nikdy nevadilo a ani mojemu. Kdyz hlidame ty male piskoty, tak jsem zjistila, ze trosku problem mam, nez se srovnam se situaci.
Velice rychle se zapomina a odvykne. O zvraceni nemluve. To je teprve dilo.
Ho.no s kecama, jinak bez kecu. Jinak zvladne vse, ale dokud nevstanu, tak je dite v pyzamu klidne do 10 a to vstava v 6 ![]()
Někteří chlapi se chovají, jak kdyby ženy bavilo přebalovat podělané plíny.
Můj muž též přebaloval, ani by ho nenapadlo volat mě, abych přebalila pos. ranou plenu, protože jemu se nechce.
@Anett.taa píše:
Můj chlap skoro vůbec nepřebaluje, protože se mu z toho dělá špatně. Zvládne jenom počůranou plínu, u pokaděné se chytil za pusu a musel letět na záchod.
No panečku, to je ale roztomilá příhoda…
Jo prebaluje, u kakani se snazi tomu vyhnout,
kdyz mam cas tak prebalim ja. Kdyz to nejde, prebaluje on a je u toho velky divadlo.
A kdyz hlida a ja jdu pryc, po prichodu mi hlasi, kolik ceho bylo a jak to zvladl.
Ano chlap přebaloval děcka, ale jen když jsem nebyla doma, tak mu nic jiného nezbylo.
Přebaluje, ale pokakané dost nerad
Ale jde mu to v poslední době lépe než mně, protože jemu dítě drží jak přibitý, zato mně při přebalování neustále někam zdrhá ![]()