Chlap přebaluje

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12006
9.12.19 21:41

Prebaloval bez problemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5302
9.12.19 21:41

Ano běžně přebaloval oba syny, i když byli větší na nočníku zadky utíral. nedělalo mu to problém, protože to prostě bylo potřeba udělat a děti jsou nás obou stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
9.12.19 21:56

Rypnu si, strašně by mě zajímalo, co by všichni ti „tohle nedám“ otcové dělali, kdyby „to nedala“ i matka. Dítě by nejspíš shnilo.

• Citovat
  • Upravit
5040
9.12.19 22:06
@rybar1 píše:
A všímá si nebo dělá že nevidí :mrgreen:

Všimne si často dřív než já :nevim: Když spolu blbnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
9.12.19 22:12

Prebaloval, ale tu vetsi nadilku s davkou sebezapreni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
9.12.19 22:14

Můj chlap skoro vůbec nepřebaluje, protože se mu z toho dělá špatně. Zvládne jenom počůranou plínu, u pokaděné se chytil za pusu a musel letět na záchod. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.12.19 22:21
@rybar1 píše:
Zdravím dámy, přebaluje Váš muž nebo nechává na Vás? Rád bych zjistil, jaký je v českých domácnostech standard :).

Prebaloval, i koupal, krmil. Stridali jsme se a spolupracovali.
Prvni dite drzel v porodnici strasne nemotorne, nepriroz., ale brzo si vse osvojil, okoukal.
Jak pozoruji v nasem okoli tatinky, tak funguji normalne. Neprijde mi, ze by to bylo cosi zvlastniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
9.12.19 22:30

Sestra ma o chlup mladsi deti, nez mam ja, takze jsem stihla odvyknout, ze existuje prebalovani nebo utirani zadku na wc. Nasi jsou davno plne samostatni a sestry decka jsou ve fazi, ze se pokousi utirat, ale o dopomoc si volaji (3r. a 4r.). U vlastnich mi to nikdy nevadilo a ani mojemu. Kdyz hlidame ty male piskoty, tak jsem zjistila, ze trosku problem mam, nez se srovnam se situaci.
Velice rychle se zapomina a odvykne. O zvraceni nemluve. To je teprve dilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18618
9.12.19 22:34

Ho.no s kecama, jinak bez kecu. Jinak zvladne vse, ale dokud nevstanu, tak je dite v pyzamu klidne do 10 a to vstava v 6 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10028
9.12.19 22:34

Někteří chlapi se chovají, jak kdyby ženy bavilo přebalovat podělané plíny. :roll: Můj muž též přebaloval, ani by ho nenapadlo volat mě, abych přebalila pos. ranou plenu, protože jemu se nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
9.12.19 23:06

Naprosto běžne přebaluje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1830
9.12.19 23:21
@Anett.taa píše:
Můj chlap skoro vůbec nepřebaluje, protože se mu z toho dělá špatně. Zvládne jenom počůranou plínu, u pokaděné se chytil za pusu a musel letět na záchod. :mrgreen:

No panečku, to je ale roztomilá příhoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
9.12.19 23:24

Jo prebaluje, u kakani se snazi tomu vyhnout, :mrgreen: kdyz mam cas tak prebalim ja. Kdyz to nejde, prebaluje on a je u toho velky divadlo. :mrgreen: A kdyz hlida a ja jdu pryc, po prichodu mi hlasi, kolik ceho bylo a jak to zvladl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
9.12.19 23:43

Ano chlap přebaloval děcka, ale jen když jsem nebyla doma, tak mu nic jiného nezbylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45689
9.12.19 23:50

Přebaluje, ale pokakané dost nerad :lol: Ale jde mu to v poslední době lépe než mně, protože jemu dítě drží jak přibitý, zato mně při přebalování neustále někam zdrhá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí