Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Zdravím dámy, přebaluje Váš muž nebo nechává na Vás? Rád bych zjistil, jaký je v českých domácnostech standard
.
Kdyz neni zbyti prebali on standartne prebaluju ja. Prebalit umi.. 95 procemt ja zbytek on.
Prebaloval obe deti, ale pokadeny pokud nemusel, tak ne, toho se stitil.
Tak teď už je kluk bez plen ale když bylo zapotřebí tak věděl co a jak
Obě dcery přebaloval. Kromě kojení dělal vlastně všechno ![]()
Příspěvek upraven 09.12.19 v 20:27
@rybar1 Když partnerovi řeknu tak malou přebalí, nakrmí i vykoupe. Jemu to nevadí. Je to dítě nás obou
Prebaloval jen curani
pamatuju si, jak me volal, ze mam prijit, ze se dcera po. srala a ze na to on nema…tyjo prijdu tam a v pline takovej jedenmalickej Nesquick
![]()
Pak jsem skoncila na dva mesice v nemocnici a musel…a svete div se, prezil to ![]()
Přebaloval a přebaluje, ale když jsou děti pokaděné, rád se toho zbaví (ale upřímně já taky
)
Prvního nejvíc, druhého min a třetí zatím vůbec. Ale to je tím, že je ještě mini mimi a já trcim doma. Až bude hlidatelna a já si vyrazím, tak samozřejmě prebali. Umi to.
Manžel zastal od začátku všechno srovnatelně se mnou. Od krmení, přes oblíkání, koupání, po uspávání. Vždycky se uměl a umí postarat.
Edit: Ale on je zdravotník a přebaluje i staré a nemohoucí lidi, takže výrobky od dcery, když byla mimino, ho nerozházely.
Když bylo potřeba, tak přebalil, dokonce i teď, když jsou holky větší, tak utíra zadky občas teda přiběhne ať to vezmu za něj, nebo se poblije.
Příspěvek upraven 09.12.19 v 20:36