Chlap s plnovousem :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35432
28.6.12 22:05
@Ywett píše:
Pod to se můžu taky podepsat. S jediným rozdílem, já svého muže drbat na bradě nemůžu, obzvlášť proti směru růstu pěkně reptá, že je to nepříjemné ;)

muj to ma hrozne rad :hug: nekdy sedim vedle neho, na kline kocku a drbu obouruc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
28.6.12 22:06

Jo a jeste poznatek, bez vousu pak vypadaji chlapi mladsi :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.12 22:10

Můj muž se naposledy úplně oholil na svatbu :D Nosí strniště, které si jednou týdně zastřihne strojkem na vlasy - a ne, nepíchá to ani nešimrá. Miluji drbání ve strništi a miluji probírání jeho srstí na hrudníku :)

Holky, nemůže to souviset i se současnou módou úplného vyholování na intimních místech? Zastřižené ano, ale holátko bych opravdu nemusela :D A to přestože se sama holím (dole, ale ne vepředu ;) ).

Snad pochopíte, že raději anonymně ;)

• Citovat
  • Upravit
35432
29.6.12 09:59
@Anonymní píše:
Můj muž se naposledy úplně oholil na svatbu :D Nosí strniště, které si jednou týdně zastřihne strojkem na vlasy - a ne, nepíchá to ani nešimrá. Miluji drbání ve strništi a miluji probírání jeho srstí na hrudníku :)

Holky, nemůže to souviset i se současnou módou úplného vyholování na intimních místech? Zastřižené ano, ale holátko bych opravdu nemusela :D A to přestože se sama holím (dole, ale ne vepředu ;) ).

Snad pochopíte, že raději anonymně ;)

Sama jsem vyholena komplet, ale nemyslim si, ze tam je souvislost s modou, spis pocit bezpeci vedle medvidka :think: Ja taky jeho chlupy miluju :hug: A obecne se mi libi muzny, zarostly, tmavy chlapi. Vypada to muzne :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
3.7.12 21:18

Tak já ho ženu do koupelny..holí se jednou za 2dny…ma jen pod nosem, jinak nic :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí