Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ywett píše:
Pod to se můžu taky podepsat. S jediným rozdílem, já svého muže drbat na bradě nemůžu, obzvlášť proti směru růstu pěkně reptá, že je to nepříjemné
muj to ma hrozne rad
nekdy sedim vedle neho, na kline kocku a drbu obouruc ![]()
Můj muž se naposledy úplně oholil na svatbu
Nosí strniště, které si jednou týdně zastřihne strojkem na vlasy - a ne, nepíchá to ani nešimrá. Miluji drbání ve strništi a miluji probírání jeho srstí na hrudníku ![]()
Holky, nemůže to souviset i se současnou módou úplného vyholování na intimních místech? Zastřižené ano, ale holátko bych opravdu nemusela
A to přestože se sama holím (dole, ale ne vepředu
).
Snad pochopíte, že raději anonymně ![]()
@Anonymní píše:
Můj muž se naposledy úplně oholil na svatbuNosí strniště, které si jednou týdně zastřihne strojkem na vlasy - a ne, nepíchá to ani nešimrá. Miluji drbání ve strništi a miluji probírání jeho srstí na hrudníku
![]()
Holky, nemůže to souviset i se současnou módou úplného vyholování na intimních místech? Zastřižené ano, ale holátko bych opravdu nemusela
Snad pochopíte, že raději anonymněA to přestože se sama holím (dole, ale ne vepředu
).
Sama jsem vyholena komplet, ale nemyslim si, ze tam je souvislost s modou, spis pocit bezpeci vedle medvidka
Ja taky jeho chlupy miluju
A obecne se mi libi muzny, zarostly, tmavy chlapi. Vypada to muzne
![]()
Tak já ho ženu do koupelny..holí se jednou za 2dny…ma jen pod nosem, jinak nic ![]()