Chlap s plnovousem :)

Anonymní
28.6.12 20:29

chlap s plnovousem :)

Omlouvám se za anonym, ale připadám si se svou otázkou trapně :mrgreen: :mrgreen:. Nicméně mi to nedá, a chtěla bych to vědět :D.
Je tu někdo kdo má chlapa s plnovousem? Napadlo mě totiž, jak probíhá líbání a intimnosti. Nepřekáží tam ten plnovous :think:
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9649
28.6.12 20:31

Ja teda nemam chlapa s plnovousem a uz kdyz ma muj chlap delsi vousy (treba tyden) zenu ho bicem do koupelny!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
28.6.12 20:33

Nepřekáží.

• Citovat
  • Upravit
marra
28.6.12 20:35

Ja teda chlapa s plnovousem nemam, ale zrovna vcera jsem gratuloovala dedovi k narozkam a musela mu dat pusu, bylo to hrozne, nesnasim plnovousss :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6578
28.6.12 20:36

Mě se u chlapů líbí takové to 2-3 denní strniště, ale teda plnovous bych asi nesnesla a ani se mi to nelíbí. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
28.6.12 20:37

Holky, vždyť to je příjemné jak to lochtá :lol:
Manžel má jen kolem pusy (nevypadá jako Krakonoš) a je to moc fajn. Když se oholí, tak mě to škrábe :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.6.12 20:41

Mě nejde o to co se vám líbí nebo nelíbí :mrgreen: Děkuju Billi za komentář :kytka:

• Citovat
  • Upravit
káťa
28.6.12 20:45

Nemám, ale měla jsem - nepřekáželo nám to vůbec v ničem ;)

• Citovat
  • Upravit
24798
28.6.12 20:47

Taky má kolem pusy, rozumnou délku, copánek si z toho neudělá :mrgreen:
Je mi to příjemnější než oholení, kdy by se musel holit snad dvakrát denně, jinak mám po líbačce vyrážku, jak to píchá a škrábe :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
28.6.12 20:47

Miluju manželovi fusínky :mrgreen:. V ničem mi to rozhodně nepřekáží :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
28.6.12 21:11

Neskrabe vubec, naopak to prijemne simra :oops: 8) Zboznuju, kdyz ho muzu drbat na brade :mrgreen: Jedine neprijemne je, kdyz zastrihuje, tak pak chvili skrabe, ty cerstve zkracene vousy :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.6.12 21:33

Neboj se, nepřekáží to… tedy když ho má pěstovaný, upravený, zastřižený… nemyslím teď plnovous jak od Krakonoše… to bych tomu mému taky netrpěla… ale ničemu to nevadí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
28.6.12 21:41
@Fiducia píše:
Neskrabe vubec, naopak to prijemne simra :oops: 8) Zboznuju, kdyz ho muzu drbat na brade :mrgreen: Jedine neprijemne je, kdyz zastrihuje, tak pak chvili skrabe, ty cerstve zkracene vousy :?

Pod to se můžu taky podepsat. S jediným rozdílem, já svého muže drbat na bradě nemůžu, obzvlášť proti směru růstu pěkně reptá, že je to nepříjemné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24448
28.6.12 21:45

Nepřekáží, manžel sice nemá plnovous, ale jen kolem pusy. Taky mě baví ho drvat na bradě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
28.6.12 21:50

Můj manžel má taky jenom kolem pusy, ale holí se tak jednou za 14 dní, takže mívá strniště i na tvářích. Mně to nijak nepřekáží.
Jednou jsem ho přesvědčila, aby se oholil úplně a zjistila jsem, že má důlek na bradě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí