Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Litta píše:
Vždycky mi docela mužně připadalo jméno Richard, ale ani osobně žádného neznám (teda jednoho kdysi ze školky, ale bůhví jak teď vypadá, jestli se pochlapil).
Ja Richarda znam, je to grazl
ale říká se mu Ríša což uz moc mužný není
nebo Robert a říká se mu Bobe, ze jo ![]()
@Peggy54 píše:
Pak jeste mne napada Tibor, Rene, Oleg, Rob,
Ty jo, René mi teda mužné nepřipadne. ![]()
@p.Zv. píše:
Ale to osloveni „Luky“, jak se Lukasum rika, to je hodne jemne…
Mám celkem drsnýho Lukáše doma a kámoši mu od školky říkají Luke, což mi připadne vostrý dostatečně. ![]()
Příspěvek upraven 18.07.20 v 21:05
@Litta píše:
Vždycky mi docela mužně připadalo jméno Richard, ale ani osobně žádného neznám (teda jednoho kdysi ze školky, ale bůhví jak teď vypadá, jestli se pochlapil).
Znám Richarda. Můj praktický lékař, chlap jak hora.
Ale už jsem slyšela sestry, jak mu říkají Ríšo, což mně k němu vůbec nesedí. ![]()
Mě teda přijde příjemně mužské jméno i třeba Martin nebo David. Zde vyjmenovaná „chlapácká“ jména jsou teda za trest ![]()
Teda Jaroslav, Jaromír ok. Richard mám odjakživa spojeny s gay klubem v Brně - u Richarda… ![]()
A nejteplejší jméno pro mě je Marcel
![]()
@p.Zv. JInak mužně na mě působí prakticky jakékoli jméno v základním tvaru, takže třeba Petr, Ondřej, Jan…
@Peggy54 píše:
@Litta ja jednoho znam a je to vojakfakt to k nemu jde
Já taky:) Z povolání nebo v akt. záloze?
A pak mám kolegu toho jména a k tomu mi to tedy nejde ani trochu. Jo a jeden R. se mnou chodil na základku a říkalo se mu Malej, blbej, usatej…
Takže já bych tohle jméno nedala
Prosím anonym, svět je malej..
@Fazulina píše:
Mě teda přijde příjemně mužské jméno i třeba Martin nebo David. Zde vyjmenovaná „chlapácká“ jména jsou teda za trest![]()
Teda Jaroslav, Jaromír ok. Richard mám odjakživa spojeny s gay klubem v Brně - u Richarda…
A nejteplejší jméno pro mě je Marcel![]()
Jj, Marcel je za mě také nejteplejší jméno pro chlapa. Marcel z malého mesta je tu… ![]()
@sirikit mne prave jo, protoze ho mam spojeneho s jednim nabusencem, ale to je asi tim
Co Igor?
Sice mi okamžitě najede Tříska jako Igor Hnízdo, ale ten byl ostrej jak břitva. ![]()
@p.Zv. píše:
Zdravim vsechny!
Manzelovi se libi drsna muzska jmena, mame tipy, ale ja se zatim s zadnym nemuzu uplne ztotoznit. Napada vas nejake chlapacke muzske jmeno?treba ho jeste v seznamu nemame
Nebo víš co, dejte Ragnara nebo Thora a nemůžete šlápnout vedle.
![]()
@free333 píše:
@p.Zv.Ještě mě napadlo jméno Caligula, podle historických zápisků to byl poněkud drsnější pán, snad by manža mohl být spokojený…
Bo - ti - čka? ![]()