Chlapácké jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25897
18.7.20 20:56

@free333 Tak to snad i Adolf nebo Josif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
18.7.20 20:58
@Litta píše:
Vždycky mi docela mužně připadalo jméno Richard, ale ani osobně žádného neznám (teda jednoho kdysi ze školky, ale bůhví jak teď vypadá, jestli se pochlapil :mrgreen: ).

Ja Richarda znam, je to grazl :mrgreen: ale říká se mu Ríša což uz moc mužný není :mrgreen: nebo Robert a říká se mu Bobe, ze jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
18.7.20 21:02
@Peggy54 píše:
Pak jeste mne napada Tibor, Rene, Oleg, Rob,

Ty jo, René mi teda mužné nepřipadne. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
18.7.20 21:03
@p.Zv. píše:
Ale to osloveni „Luky“, jak se Lukasum rika, to je hodne jemne…

Mám celkem drsnýho Lukáše doma a kámoši mu od školky říkají Luke, což mi připadne vostrý dostatečně. 8)

Příspěvek upraven 18.07.20 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14103
18.7.20 21:04
@Litta píše:
Vždycky mi docela mužně připadalo jméno Richard, ale ani osobně žádného neznám (teda jednoho kdysi ze školky, ale bůhví jak teď vypadá, jestli se pochlapil :mrgreen: ).

Znám Richarda. Můj praktický lékař, chlap jak hora. :D Ale už jsem slyšela sestry, jak mu říkají Ríšo, což mně k němu vůbec nesedí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11168
18.7.20 21:13

Mě teda přijde příjemně mužské jméno i třeba Martin nebo David. Zde vyjmenovaná „chlapácká“ jména jsou teda za trest :lol:

Teda Jaroslav, Jaromír ok. Richard mám odjakživa spojeny s gay klubem v Brně - u Richarda… :lol:

A nejteplejší jméno pro mě je Marcel :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
18.7.20 21:17

@Litta Já znám dva a oba jsou to děvkaři první třídy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
18.7.20 21:19

@p.Zv. JInak mužně na mě působí prakticky jakékoli jméno v základním tvaru, takže třeba Petr, Ondřej, Jan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.20 21:21
@Peggy54 píše:
@Litta ja jednoho znam a je to vojak :D fakt to k nemu jde

Já taky:) Z povolání nebo v akt. záloze? :think: A pak mám kolegu toho jména a k tomu mi to tedy nejde ani trochu. Jo a jeden R. se mnou chodil na základku a říkalo se mu Malej, blbej, usatej… :mrgreen: Takže já bych tohle jméno nedala :jazyk: Prosím anonym, svět je malej..

• Citovat
  • Upravit
7735
18.7.20 21:22
@Fazulina píše:
Mě teda přijde příjemně mužské jméno i třeba Martin nebo David. Zde vyjmenovaná „chlapácká“ jména jsou teda za trest :lol:

Teda Jaroslav, Jaromír ok. Richard mám odjakživa spojeny s gay klubem v Brně - u Richarda… :lol:

A nejteplejší jméno pro mě je Marcel :lol: :lol:

Jj, Marcel je za mě také nejteplejší jméno pro chlapa. Marcel z malého mesta je tu… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
18.7.20 21:27

@sirikit mne prave jo, protoze ho mam spojeneho s jednim nabusencem, ale to je asi tim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.7.20 21:34

Richard, Viktor, Dalibor, David, Jindřich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
18.7.20 21:40

Co Igor?
Sice mi okamžitě najede Tříska jako Igor Hnízdo, ale ten byl ostrej jak břitva. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75692
18.7.20 21:42
@p.Zv. píše:
Zdravim vsechny!
Manzelovi se libi drsna muzska jmena, mame tipy, ale ja se zatim s zadnym nemuzu uplne ztotoznit. Napada vas nejake chlapacke muzske jmeno? :) treba ho jeste v seznamu nemame :)

Nebo víš co, dejte Ragnara nebo Thora a nemůžete šlápnout vedle. :palec: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36909
18.7.20 21:48
@free333 píše:
@p.Zv.Ještě mě napadlo jméno Caligula, podle historických zápisků to byl poněkud drsnější pán, snad by manža mohl být spokojený… 8)

Bo - ti - čka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko