Chlapácké jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3353
18.7.20 21:50
@stinga píše:
Kadimír - to jako fakt?

Toho jsem si vůbec nevšimla. Teď jsem se rozesmála až mi slza ukápla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.7.20 21:58

A co Silvestr? Jednoho znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61094
18.7.20 21:59
@Fazulina píše:
Mě teda přijde příjemně mužské jméno i třeba Martin nebo David. Zde vyjmenovaná „chlapácká“ jména jsou teda za trest :lol:

Teda Jaroslav, Jaromír ok. Richard mám odjakživa spojeny s gay klubem v Brně - u Richarda… :lol:

A nejteplejší jméno pro mě je Marcel :lol: :lol:

Pro mě je teplý jméno ten tady zmiňovanej drson René :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.7.20 22:00
@p.Zv. píše:
Zdravim vsechny!
Manzelovi se libi drsna muzska jmena, mame tipy, ale ja se zatim s zadnym nemuzu uplne ztotoznit. Napada vas nejake chlapacke muzske jmeno? :) treba ho jeste v seznamu nemame :)

Vlastislav ❤️️
Rodan
Svatopluk
Svatoslav
Vlastibor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
18.7.20 22:01
@vrbule píše:
Za mě nejvíc chlapecké jméno Arnold :) Pod tím jménem si zadnyho mekotu nepredstavim. Nebo Chuck Norris :D Jinak různá severská jména, ale ty se asi nebudou hodit k příjmení.

Nebo Bruce Lee :lol: rovnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
18.7.20 22:02
@eviku-miluna píše:
Jj, Marcel je za mě také nejteplejší jméno pro chlapa. Marcel z malého mesta je tu… :cert:

Jednoho znam a je i na tu pisnicku hrdy, pac k nemu sedi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
18.7.20 22:04
@a12 píše:
Pro mě je teplý jméno ten tady zmiňovanej drson René :mrgreen:

Jo, René taky. Ještě Luboš, nedej bože, když se mu řekne Lubine :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17159
18.7.20 22:17
@sirikit píše:
Ty jo, René mi teda mužné nepřipadne. :think:

Ani mně ne, dyť se tak může jmenovat i holka:)
Třeba Petr znamená „skála“, to je tvrdý azaz :D Docela drsně chlapsky zní i třeba Ivan, Milan, Roman (což znamená vlastně Říman), David, Pavel, Michal (ne Michael, to už je priteplaly)…

Nebo (Da)Libor, Radim, Martin, Marek, Aleš, ty mi přijdou tak akorát, ani moc ani malo drsný.

Co mi rozhodně „chlapacky“ nepřipadá, jsou ty moderní Tadeasove, Tobiasove, Mikulasove…i takovej Dominik, Daniel, Oliver, ač jsou to fajn jména, jsou precejen už trochu „měkčí“ :nevim: Jeste ujde Artur, Šimon, Samuel, Tomáš, Jan…

A já třeba nemám ráda jména Kamil a Viktor, i když to někomu může připadat mužný. Jenže kdykoliv jsem v nejaky knížce, i v reálu na toto narazila, byl to většinou lump, studenej čumák, slizoun, haj.zlik, proste obvykle spíš záporák… a nelíbí se mi ani Viktorka - a že v Plzni jich je díky fotbalu docela dost… :mrgreen: V r. 2013, když jsme vyhráli titul v hokeji, bylo Martin 1 z nejdavanejsich jmen - po M. Strakovi, a všichni si mysleli, že se tak bude jmenovat náš malej:) a nejvíc na to vsazel tchán - s Adamem jsme mu udělali čáru přes rozpočet :D Mmch to je taky docela mužný jméno že? ;) :srdce: A hodí se jak pro malyho, tak pro velkyho. Nemusím i jména typu Mirek, Dušan, Pepa, Jarda, Franta, Slávek… takový ty co se dávaly hodně třeba za našich rodičů - Ota, Láďa, Vašek, Luboš, Emil, Ludvík, Gustav, Zdeněk, Zbyněk… a úlety typu Mojmír, Arnošt, Bruno, Kvido, Kryspin atd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
18.7.20 22:20

Jojo, David mi taky pripada muzne. :palec: Jinak predstavte si, ze znam i malinkeho, drobneho, ktery se jako dospely chlap predstavuje „Dáda“. Igor mi vadi, ze se rymuje s magor. Adolf nechci kvuli Hitlerovi, to uz spis Rudolf.

Jasne, ze nechceme mstit na diteti, jak to tady nekdo pise a ze nebudeme davat Thory, Caliguly a tak. To beru jako prispevky z legrace, chceme se tady na emiminu vsichni spis tak pobavit a pokecat, ne? Jinak ale pomstu kazdy vnimame ruzne, ja bych za pomstu treba zas povazovala jmeno Samuel, ktere se ted hodne dava, kazdy to ma holt hozene jinak, proto se vsichni nejmenujeme stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3353
18.7.20 22:22

@g.sandova Ale musí to ladit s příjmením. Takovej Bruce Lee Lavička nebo Sýkorka není žádný terno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75739
18.7.20 22:28
@Fazulina píše:
Jo, René taky. Ještě Luboš, nedej bože, když se mu řekne Lubine :wink:

Nebo Lubi(n)ku.
Ale! Já mám oblíbeného námořního kapitána, slunéčko mých očí, a tomu Lubinku normálně něžně říkám. :srdce:
Jak on stojí za tím kormidlem, 190 ramenatej chlap s ostře řezanými rysy a odhodlaně hledí v dál… aby ten testosteron slabou ženu nezahltil, je třeba to zneutralizovat aspoň ňuňu oslovením. :P :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75739
18.7.20 22:29
@vrbule píše:
@g.sandova Ale musí to ladit s příjmením. Takovej Bruce Lee Lavička nebo Sýkorka není žádný terno :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17159
18.7.20 22:29
@Fazulina píše:
Jo, René taky. Ještě Luboš, nedej bože, když se mu řekne Lubine :wink:

Nebo Lubošku :roll: Jak to vždycky říkala Hana Vagnerová Langmajerovi v seriálu Lajna :lol: O tom hokejovym trenérovi, ten byl drsnej ažaž :)

A co teprve takovej Robert(ek), Damián, Leoš, Kristián, Vilém, Norbert - jeden „bukvoj“ vedle druhyho. Zlatej Karel, Lukáš, Standa, Radek (i když to zas přišlo vždycky pritepenlý mýmu muži:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17159
18.7.20 22:31
@p.Zv. píše:
Jojo, David mi taky pripada muzne. :palec: Jinak predstavte si, ze znam i malinkeho, drobneho, ktery se jako dospely chlap predstavuje „Dáda“. Igor mi vadi, ze se rymuje s magor. Adolf nechci kvuli Hitlerovi, to uz spis Rudolf.Jasne, ze nechceme mstit na diteti, jak to tady nekdo pise a ze nebudeme davat Thory, Caliguly a tak. To beru jako prispevky z legrace, chceme se tady na emiminu vsichni spis tak pobavit a pokecat, ne? Jinak ale pomstu kazdy vnimame ruzne, ja bych za pomstu treba zas povazovala jmeno Samuel, ktere se ted hodne dava, kazdy to ma holt hozene jinak, proto se vsichni nejmenujeme stejne.

Jmenuji se… IGOR HNÍZDO :lol: :mrgreen: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75739
18.7.20 22:31

Nicméně dámy, pokusy jistě pěkné, ale ruku na srdce: nejmužnější je stejně Chuck. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze