Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@sirikit píše:
Nicméně dámy, pokusy jistě pěkné, ale ruku na srdce: nejmužnější je stejně Chuck.
No ale Chuck „Novák“ uz nezni tak pekne ![]()
@g.sandova píše:
A co Silvestr? Jednoho znám
Silvestr se mi libi, navrhovala jsem to uz davno a manzelovi vadi, ze se tak rika oslave Noveho roku
![]()
@p.Zv. píše:
Silvestr se mi libi, navrhovala jsem to uz davno a manzelovi vadi, ze se tak rika oslave Noveho roku![]()
To je na píp… vánoce… silvestr a ještě jmeniny
![]()
Tak když se vám nelíbil jeden Karel, nabízím alternativu.
Kája Kladivo. Taky žádný vořezávátko, každej z nás, co není v pyžamu by měl, aspoň v duchu, smeknout:
https://cs.wikipedia.org/…itva_u_Tours
![]()
@p.Zv. píše:
Silvestr se mi libi, navrhovala jsem to uz davno a manzelovi vadi, ze se tak rika oslave Noveho roku![]()
Jedině Sylvestr😉… Jinak souhlasím s tvým mužem. Tohle jméno by fakt měl kluk za trest… ![]()
@M_Vladim mne se nahodou libil uz ten Hora. No ale manzel to nechce, ze se jim, chudakum, pry ve skole smali a rikali jim „varle“. Ja bych to jmeno klidne dala.
@Jahudka82 píše:
Třeba Petr znamená „skála“, to je tvrdý azaz
Ajo vlastne! Petrochemicky prumysl!
(ten okamzik, kdyz si uvedomis, ze jmeno Petr znamena skala) ![]()
@Fazulina píše:
Jedině Sylvestr😉… Jinak souhlasím s tvým mužem. Tohle jméno by fakt měl kluk za trest…
No a představovat se „Já jsem Sylvestr s tvrdým“ je teprve chlapácké
![]()
Mě muzné přijde Richard, my máme Radima a i když má téměř 190 a pořád roste, vousy a za rok je plnolétý, je to pořád Ráďa. Když mu dvakrát za rok řeknu Radime, kouká jak kdyby něco provedl ![]()
@Alladina píše:Čeněk, Tobiáš, Tadeáš, Arnošt
Tady se vyjmenuji snad všechna mužská jména, možná by bylo snazší, která jména se nám zdají jako „nechlapacka ". Aneb, jak říká můj bratr:“teplá "
Jsem si vzpomněla, znám Arnolda Smrtku.
Máte aspoň takhle drsný příjmení?
@p.Zv. píše:
To je stejne fascinujici, jak to kazdy ma pocitove uplne jinak, az na Leose mi zadne z tech jmen nepripada jemne. Spis bych je zaradila mezi tvrdsi
Jojo, sto lidí, sto chutí ![]()
@g.sandova píše:
Jsem si vzpomněla, znám Arnolda Smrtku.
Máte aspoň takhle drsný příjmení?
Tak to je opravdu drsný
![]()
@p.Zv. píše:
@Jahudka82
Ano, Adam je docela silne jmeno
První člověk resp. muž, zejo, to mluví samo za sebe
Mně se treba líbí i Adrian, ale to už tak drsný není no, spíš naopak…
![]()
@Katchulina píše:
Mě muzné přijde Richard, my máme Radima a i když má téměř 190 a pořád roste, vousy a za rok je plnolétý, je to pořád Ráďa. Když mu dvakrát za rok řeknu Radime, kouká jak kdyby něco provedl
To je jak u nás… Áďo, Áďo, Ádí… A-DA-ME! ![]()