Chlapácké jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6161
18.7.20 22:33

Špatně čteš, takže mi platíš pivo, diiik ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
18.7.20 22:35
@Jahudka82 píše:
Jmenuji se… IGOR HNÍZDO :lol: :mrgreen: :D

Mela jsem cest s jednim Igirem. Nosil mastne mikado, v nem celenku a lenonky. Fakt chlapak k pohledani. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61088
18.7.20 22:42
@p.Zv. píše:
Jojo, David mi taky pripada muzne. :palec: Jinak predstavte si, ze znam i malinkeho, drobneho, ktery se jako dospely chlap predstavuje „Dáda“. Igor mi vadi, ze se rymuje s magor. Adolf nechci kvuli Hitlerovi, to uz spis Rudolf.Jasne, ze nechceme mstit na diteti, jak to tady nekdo pise a ze nebudeme davat Thory, Caliguly a tak. To beru jako prispevky z legrace, chceme se tady na emiminu vsichni spis tak pobavit a pokecat, ne? Jinak ale pomstu kazdy vnimame ruzne, ja bych za pomstu treba zas povazovala jmeno Samuel, ktere se ted hodne dava, kazdy to ma holt hozene jinak, proto se vsichni nejmenujeme stejne.

David je nej :pankac: jak pro kluka, tak pro muže :pankac:
Ale teda ne Dáda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17141
18.7.20 22:50
@sirikit píše:
Nebo víš co, dejte Ragnara nebo Thora a nemůžete šlápnout vedle. :palec: :pankac: :pankac:
:lol: :palec: :potlesk:… "A cenu za nejdrsnejsi jméno vyhrává… starej dobrej českej Bivoj! " :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17141
18.7.20 22:52
@Svistice píše:
Mela jsem cest s jednim Igirem. Nosil mastne mikado, v nem celenku a lenonky. Fakt chlapak k pohledani. :jazyk:

Bože :roll: :zed: Mně vždycky naskočí i Igor ze Zemeplochy… :oops: :mrgreen: :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17141
18.7.20 22:55
@Berry77 píše:
Co Reinhard? :nevim: Nevím teda, jaký komplex si hojíte, ale asi bych to ještě zvážila, než se na chudákovi podepíšete :think:

Milo(u)š! :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
18.7.20 22:56

Znám jednoho jediného Igora a je to hrozně hodnej a šikovnej kluk, no chlapak úplně ne… :nevim: Zato mnohokrát zmiňovaný Richard, majngot. Mně se to jméno líbí, ale všichni Richardove v mém okolí jsou… Prostě magoři. Jeden plodí děti s různými ženami a asi si neumí pomoct… Další je totální svetobeznik, co má ženský jako zpestření… Pak znám pár Richardu lékařů, ano, gyndari a zubari, no… :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17141
18.7.20 22:59

Co takhle Kurt (Cobain/Russel), Brian (Život Briana:)) nebo Jesus - i to poslední oficiálně existuje… :jazyk: Případně mám ještě horkého favorita, Homera (Simpsona) :mrgreen: Houmí! :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
18.7.20 23:04

Mě napadl ještě Roman

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17141
18.7.20 23:05

@Oli.Lyon Jo já znám jednoho a to je myslím taky doktor, ale docela fajn kluk (znamej myho muže, není to přímo můj doktor)… Průšvih je, jak si u skoro kazdyho jména někoho vybavís.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
18.7.20 23:11
@Oli.Lyon píše:
Tak to je snad jasný, ne??? CHUCK. Az vyroste, tak třeba napočítá do nekonečna. Nebo oběhne zeměkouli a placne se do zad. Rozbreci cibuli. A tak dál. Prostě chlapak!

Když tak uz hezky česky Čak ne? Ale to evokuje Čuka a Geka. I když to byli taky drsnaci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75714
18.7.20 23:12
@Prof. Farnsworth píše:
Když tak uz hezky česky Čak ne? Ale to evokuje Čuka a Geka. I když to byli taky drsnaci ;)
Čak a Gýk. 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75714
18.7.20 23:12

Co Timur a jeho parta? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
18.7.20 23:33
@Jahudka82 píše:A co teprve takovej Robert(ek), Damián, Leoš, Kristián, Vilém, Norbert - jeden „bukvoj“ vedle druhyho.

To je stejne fascinujici, jak to kazdy ma pocitove uplne jinak, az na Leose mi zadne z tech jmen nepripada jemne. Spis bych je zaradila mezi tvrdsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
18.7.20 23:41

@Jahudka82

No a zrovna toho Milana tady lidi psali, ze je to jemne jmeno a mne tak taky pripada. Je to srandovni, jak to kazdy vidi jinak.

Ale ten pocit z popularnich jmen koncicich na „áš“ mame stejny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze