Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@vrbule píše:
Za mě nejvíc chlapecké jméno ArnoldPod tím jménem si zadnyho mekotu nepredstavim. Nebo Chuck Norris
Jinak různá severská jména, ale ty se asi nebudou hodit k příjmení.
Ano, Arnolda hrozne manzel chce, ale… Je to docela mazec mit miminko Arnolda
@stinga píše:
@Beautiful smile ty si mykáš? nebo máš schizofrenii a trpíš rozdvojením osobnosti?
Možná je těhotná… ![]()
@Peggy54 píše:
@Alladina vendelin, valentyn, kamil, jonas frederik, ronald, milan, ales, leos, leopold, pro me je nechlapacky i frantisek,
Frederik, Ronald a Leopold vnimas jako jemna??? To koukam ![]()
@Peggy54 píše:
Pak jeste mne napada Tibor, Rene, Oleg, Rob,
Tibor a René mi evokujou buzny, Oleg rusáka/ukrajince a Rob rednecka ![]()
@Ms.Ragdoll píše:
Jaromír, Robert, Alexandr, Richard, Gabriel, Eduard, Karel, Albert, Libor, Lukáš, Viktor, Václav.
Treba Lukas je pro me hodne jemne jmeno… Pomerne jemne vnimam i Gabriel a Libor
Albert se mi libil kvuli Einsteinovi a pak jsem zjistila, ze to kazdemu asociuje obchodni retezec a od te doby to v tom slysim taky… ![]()
@Prof. Farnsworth píše:
Tibor a René mi evokujou buzny, Oleg rusáka/ukrajince a Rob rednecka
Tibor je buzna? Aha ![]()
Boris zní mužně a taky třeba Viktor, Petr, Přemysl, Jiří, Martin, Marek.
@p.Zv. píše:
Zdravim vsechny!
Manzelovi se libi drsna muzska jmena, mame tipy, ale ja se zatim s zadnym nemuzu uplne ztotoznit. Napada vas nejake chlapacke muzske jmeno?treba ho jeste v seznamu nemame
Jméno osobnost nedělá, to osobnost dělá jméno. Může se jmenovat Arnold Van Damme, ale pokud bude mít 160 cm a 60 kilo, drsňák nebude. To jako si cikáni myslí, že když dají holce jméno Mercedes, tak z ní bude blonďatá Marilyn Monroe.
@p.Zv. píše:
Richard se mi taky libi, ale mame ho v rodine. Karel vam pripada drsny? Ja bych docela i brala Karlika a tovarnu na cokoladu, jenze manzel rika, ze jim ve skole rikali „varle“. Tibora mam v zaloze a chystam se ho prosazovat, ale ze by se setkal u manzela s nadsenim, to se rict neda. Ano, Bernard je jeden z manzelovych favorituAlexandr se nam obema libi, ale nechceme mit doma Sasu.
Tibor - to byl můj spolužák na ZŠ, drobný, hubený, malinký cikánek, ve 4. třídě plynule přešel do Zvláštní školy.
Takže toho bych nedala, problém u jmen je, že se každému u většiny jmen někdo nevhodný vybaví, připomene… ![]()
@p.Zv. píše:
Treba Lukas je pro me hodne jemne jmeno… Pomerne jemne vnimam i Gabriel a Libor
Albert se mi libil kvuli Einsteinovi a pak jsem zjistila, ze to kazdemu asociuje obchodni retezec a od te doby to v tom slysim taky…
Jednoho Lukáše znám - má 185 cm, 100 kg, přes hrudník tak 120 cm a když cvičí prsa s 50 kg jednoručkama, tak po něm kouká půlka fitka ![]()
@p.Zv. píše:
Richard se mi taky libi, ale mame ho v rodine. Karel vam pripada drsny? Ja bych docela i brala Karlika a tovarnu na cokoladu, jenze manzel rika, ze jim ve skole rikali „varle“. Tibora mam v zaloze a chystam se ho prosazovat, ale ze by se setkal u manzela s nadsenim, to se rict neda. Ano, Bernard je jeden z manzelovych favorituAlexandr se nam obema libi, ale nechceme mit doma Sasu.
@Prof. Farnsworth píše:
Jméno osobnost nedělá, to osobnost dělá jméno. Může se jmenovat Arnold Van Damme, ale pokud bude mít 160 cm a 60 kilo, drsňák nebude. To jako si cikáni myslí, že když dají holce jméno Mercedes, tak z ní bude blonďatá Marilyn Monroe.
Samozrejme, ze je to tak
Nejsme trubky a chapeme to
Pokud to bude dvoumetrovy svalnaty Valentyn s hlubokym hlasem, po case zacnou lidi z jeho okoli rikat, ze Valentyn je muzne jmeno. Ale ted nevime, jake nase dite bude a radi bychom to jmeno tvrdsi.
@p.Zv. píše:
Ano, Arnolda hrozne manzel chce, ale… Je to docela mazec mit miminko Arnolda
Arnold mi přijde hrozně krkolomné na výslovnost.
Tak to je snad jasný, ne??? CHUCK. Az vyroste, tak třeba napočítá do nekonečna. Nebo oběhne zeměkouli a placne se do zad. Rozbreci cibuli. A tak dál. Prostě chlapak!
@Oli.Lyon píše:
Tak to je snad jasný, ne??? CHUCK. Az vyroste, tak třeba napočítá do nekonečna…
Dvakrát!!! ![]()