Chlapácké jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1211
18.7.20 20:05
@vrbule píše:
Za mě nejvíc chlapecké jméno Arnold :) Pod tím jménem si zadnyho mekotu nepredstavim. Nebo Chuck Norris :D Jinak různá severská jména, ale ty se asi nebudou hodit k příjmení.

Ano, Arnolda hrozne manzel chce, ale… Je to docela mazec mit miminko Arnolda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
18.7.20 20:05
@stinga píše:
@Beautiful smile ty si mykáš? nebo máš schizofrenii a trpíš rozdvojením osobnosti?

Možná je těhotná… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
18.7.20 20:06
@Peggy54 píše:
@Alladina vendelin, valentyn, kamil, jonas frederik, ronald, milan, ales, leos, leopold, pro me je nechlapacky i frantisek,

Frederik, Ronald a Leopold vnimas jako jemna??? To koukam 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
18.7.20 20:11
@Peggy54 píše:
Pak jeste mne napada Tibor, Rene, Oleg, Rob,

Tibor a René mi evokujou buzny, Oleg rusáka/ukrajince a Rob rednecka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
18.7.20 20:12
@Ms.Ragdoll píše:
Jaromír, Robert, Alexandr, Richard, Gabriel, Eduard, Karel, Albert, Libor, Lukáš, Viktor, Václav.

Treba Lukas je pro me hodne jemne jmeno… Pomerne jemne vnimam i Gabriel a Libor
Albert se mi libil kvuli Einsteinovi a pak jsem zjistila, ze to kazdemu asociuje obchodni retezec a od te doby to v tom slysim taky… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
18.7.20 20:13
@Prof. Farnsworth píše:
Tibor a René mi evokujou buzny, Oleg rusáka/ukrajince a Rob rednecka ;)

Tibor je buzna? Aha 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
18.7.20 20:13

Boris zní mužně a taky třeba Viktor, Petr, Přemysl, Jiří, Martin, Marek.

• Citovat
  • Upravit
14751
18.7.20 20:14
@p.Zv. píše:
Zdravim vsechny!
Manzelovi se libi drsna muzska jmena, mame tipy, ale ja se zatim s zadnym nemuzu uplne ztotoznit. Napada vas nejake chlapacke muzske jmeno? :) treba ho jeste v seznamu nemame :)

Jméno osobnost nedělá, to osobnost dělá jméno. Může se jmenovat Arnold Van Damme, ale pokud bude mít 160 cm a 60 kilo, drsňák nebude. To jako si cikáni myslí, že když dají holce jméno Mercedes, tak z ní bude blonďatá Marilyn Monroe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
18.7.20 20:14
@p.Zv. píše:
Richard se mi taky libi, ale mame ho v rodine. Karel vam pripada drsny? Ja bych docela i brala Karlika a tovarnu na cokoladu, jenze manzel rika, ze jim ve skole rikali „varle“. Tibora mam v zaloze a chystam se ho prosazovat, ale ze by se setkal u manzela s nadsenim, to se rict neda. Ano, Bernard je jeden z manzelovych favoritu :zed: Alexandr se nam obema libi, ale nechceme mit doma Sasu.

Tibor - to byl můj spolužák na ZŠ, drobný, hubený, malinký cikánek, ve 4. třídě plynule přešel do Zvláštní školy.

Takže toho bych nedala, problém u jmen je, že se každému u většiny jmen někdo nevhodný vybaví, připomene… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14751
18.7.20 20:17
@p.Zv. píše:
Treba Lukas je pro me hodne jemne jmeno… Pomerne jemne vnimam i Gabriel a Libor
Albert se mi libil kvuli Einsteinovi a pak jsem zjistila, ze to kazdemu asociuje obchodni retezec a od te doby to v tom slysim taky… :zed:

Jednoho Lukáše znám - má 185 cm, 100 kg, přes hrudník tak 120 cm a když cvičí prsa s 50 kg jednoručkama, tak po něm kouká půlka fitka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36879
18.7.20 20:18
@p.Zv. píše:
Richard se mi taky libi, ale mame ho v rodine. Karel vam pripada drsny? Ja bych docela i brala Karlika a tovarnu na cokoladu, jenze manzel rika, ze jim ve skole rikali „varle“. Tibora mam v zaloze a chystam se ho prosazovat, ale ze by se setkal u manzela s nadsenim, to se rict neda. Ano, Bernard je jeden z manzelovych favoritu :zed: Alexandr se nam obema libi, ale nechceme mit doma Sasu.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Karel_Hora ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
18.7.20 20:20
@Prof. Farnsworth píše:
Jméno osobnost nedělá, to osobnost dělá jméno. Může se jmenovat Arnold Van Damme, ale pokud bude mít 160 cm a 60 kilo, drsňák nebude. To jako si cikáni myslí, že když dají holce jméno Mercedes, tak z ní bude blonďatá Marilyn Monroe.

Samozrejme, ze je to tak :palec: Nejsme trubky a chapeme to :) Pokud to bude dvoumetrovy svalnaty Valentyn s hlubokym hlasem, po case zacnou lidi z jeho okoli rikat, ze Valentyn je muzne jmeno. Ale ted nevime, jake nase dite bude a radi bychom to jmeno tvrdsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
18.7.20 20:20
@p.Zv. píše:
Ano, Arnolda hrozne manzel chce, ale… Je to docela mazec mit miminko Arnolda

Arnold mi přijde hrozně krkolomné na výslovnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6161
18.7.20 20:22

Tak to je snad jasný, ne??? CHUCK. Az vyroste, tak třeba napočítá do nekonečna. Nebo oběhne zeměkouli a placne se do zad. Rozbreci cibuli. A tak dál. Prostě chlapak!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1211
18.7.20 20:24
@Oli.Lyon píše:
Tak to je snad jasný, ne??? CHUCK. Az vyroste, tak třeba napočítá do nekonečna…

Dvakrát!!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko