Chlapecké sandály vel. 37

18
8.6.25 20:48

Chlapecké sandály vel. 37

Ahoj všem,
v příštích dnech má být až 30 °, takže musím synovi pořídit nové sandály. Má 9 let a nosí velikost 37. Máte nějaké tipy na pohodlné a kvalitní sandály pro kluky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Billi
8.6.25 20:59

Hodně štěstí, my kupovali teď a bylo to náročné. Nakonec má Loap, což byly jediné sandály v dané velikosti, co měli na prodejně. Dětské dělají hlavně do velikosti 35 a dospělé pánské od 40 :lol:
Naštěstí ty Loap mají krytou špičku a jsou úzké, což mu vyhovuje.

• Citovat
  • Upravit
4316
8.6.25 21:06

Roky nosí v létě Keen.
Ideální, vydrží hodně, dají se nosit na boso, vyprat, vydrží.
Momentálně nosí 39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.6.25 21:11
@Menton píše: Více

Ty od Keen mají tu špičku úplně uzavřenou, že? Jsou asi hodně praktické, ale mně přijdou trochu jako „dospělácké“ sandály 😅 Hledám spíš otevřené sandály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16413
8.6.25 21:13

Take kupuji keen. Vyperu v pracce nekolikrat za sezonu a jsou stale jako nove. Ted jsem dala podedene po nejstarsim synovi prostrednimu, at si je zkusi. A on mi rika, to jsi hodna, zes mi je koupila, tak jsem musela s pravdou ven, ze uz je sezonu bracha nosil…
Problem je, ze uz kupujeme v dospelem a to jsou boty za 3 tisisce. Ale nerozbiji se, jsou pohodlne, slusive, dobre se oblekaji a vypadaji. Mam tri syny takze dedime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16413
8.6.25 21:16
@emmi304 píše: Více

Co je mame vyzkousene, tak nosi nejmladsi od tri let. Jsou nejlepsi. Treba na tabory apod, kde je potreba vlezt v botech do potoka a hned samy uschnou, za me doporucuji. Ale chapu, take jsem se jim dlouho branila. Kvuli chybejicimu pevnemu opatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
8.6.25 21:30

Mají, ale vidím to jako velkou výhodu, nemá okopane palce, noha v tom větrá, nemá puchýře…vyperu, za chvíli jsou suché.
Nosí je už od dvou let, nejlepší letní boty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8726
8.6.25 21:38

My už léta kupujeme všem dětem sandale z Decathlonu. Za pár korun, přežijí i skautský tábor a ještě je v bezva stavu podědí. Během roku je pak po vyprání nosí jako přezůvky na kroužky, různé akce.. nesmrtelné boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
8.6.25 21:44

Superfit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
8.6.25 22:10
@Menton píše: Více
:palec: přesně, také kupuji dceři keeny ode dvou let, kupuji tady přes Bazar, takže jsou levnější
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
8.6.25 22:12

proč dospělácké? právě pro děti jsou vhodné spíše uzavřené sandály, kvůli „skopnutí palce“, že se v nich nemůže stát, a jak píšu já i Menton - dáváme to dětem ode dvou let, v životě mně nenapadlo, že jsou to dospělé sandály,
dospělé mi spíš přijdou ty otevřené, to už v nich musíš umět chodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
8.6.25 22:15
@Midaku píše: Více

tak ale Decathlon prodává i ty Keeny, to je široký pojem, oni mají sandály od spousty značek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8726
9.6.25 06:35

@stinga jo to mi nedošlo. Ale psala jsem „levne“, což keeny nejsou. Bereme tu jejich značku, asi nejlevnější, co tam mají. Ale jak jsem psala, kvalitní jsou. Keeny nám nevyhovuji, jsou uzavřené, jsou to spíš tenisky s dirama. Kupujeme otevřené sandale, v podstatě jen dva pásky přes nohu. Ty quechua nebo jak to je, mají právě i takový zvýšený „rantl“ vepředu, takže skopnuti palce nehrozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316
9.6.25 06:55
@Midaku píše: Více

Tak vzhledem k tomu, že nám zásobu Keen po velikostech ve sklepě koupených do tisícovky, tak na bazaru je prodám za polovinu…
Do Keenu si může vzít v pohodě ponožku třeba po ránu. Během dne si ji může sundat.
V otevřených sandálech bude vypadat divně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7336
9.6.25 07:35

Dcera nosí keen od asi tří let. Za mě nejlepší. Pak má otevřené barefoot froddo. Ale ty má k sukni a tak. Ale ty keen jsou topky. na hory, do lesa, na kolo, do školy… všude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková