Boty dětské -Lidl

1392
25.2.25 09:44

Boty dětského lidl

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat jestli některá máte dětské botasky z lidlu, myslím teď např ty svítící malému se líbí ty modré s bagry, nebo auty, ale vůbec nevím jak jsou široké, nebo jestli jsou jen na užší nožky? a popř. Jestli to nejsou šunty za 300kč jestli se to oplatí vůbec kupovat, divali jsme se na eshopu, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7700
25.2.25 10:50

Pokud nakupujete boty ala sportisimo, ccc a pod.. tak je to asi tak nějak nastejno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
25.2.25 11:02

Úplně v pohodě. Kupovali jsme několikrát jako druhé boty do školky na ven. Děti už jsou větší a nohy v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
25.2.25 11:40

Jsem chtěla pravé i vědět jak jsou široké boty, protože když koupím alla kvalitní boty superfit jsou hrozně úzké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7700
25.2.25 12:09
@Mayaa007 píše: Více

tak superfit jsou nejúžší boty… jako kvalita asi joo… ale vhodnost pro děti je věc druhá… to stejné lidl boty… Když chceš pro dítě široké boty, které mu sednou na nohu podívej se na barefoot boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
25.2.25 12:16

Ja je detem boty z Lidlu kupuju a vyhovuji nam naprosto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4531
25.2.25 12:45

Za mě jsou boty z Lidlu hrozně tvrdé a neohebné. Nepotrpím si na značky. Klidně koupím levnější, ale musí být ohebné a musí sedět. Superfit jsou dobré boty, ale prostě na užší nožku. Mým holkám seděly parádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ruzzicka
25.2.25 19:22

Botasky z Lidlu jsou spíš na užší až střední nožku, ale sedí dobře díky suchým zipům. Na běžné nošení jsou fajn, překvapivě něco vydrží, ale na intenzivní používání radši sáhnu po kvalitnější značce. Za tu cenu ale nejsou špatné, hlavně když se líbí.

• Citovat
  • Upravit
1392
26.2.25 19:44

@ruzzicka dekuji to jsem potřebovala vědět ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat