Chlapecké tričko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7228
2.3.19 21:51
@Medičkaa píše:
já měla pro kluka podobný overal, taky na něm byly mimo jiné berušky a pár lidí mi pochválilo jakou mám hezkou holčičku, no od té doby si dávám bacha :) ale dřív jsem to taky neřešila, jinak se mi to tričko moc líbí

Naší holčičce zase říkají že je hezký chlapeček, už ji ty uši budu muset nechat propichnout :) občas nosí něco po bráchovi…

Tričko je pěkný, můj 4letý syn by ho asi odmítl kvůli kytkám… U nas frčí hrdinové a dinosauři :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
3.3.19 09:22

@dagmarkaa Barvy jsou unisex,nasi kluci nosi takto barevne veci beznr, ale asi diky tem kytickam mi prijde spis holcici. Kazdopadne ja to delam tak,ze se zeptam ditete,jestli se mu obleceni libi a jestli ho chce. Pokud ano,klidne bych ho klukovi koupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
3.3.19 09:25
@Medičkaa píše:
já měla pro kluka podobný overal, taky na něm byly mimo jiné berušky a pár lidí mi pochválilo jakou mám hezkou holčičku, no od té doby si dávám bacha :) ale dřív jsem to taky neřešila, jinak se mi to tričko moc líbí

To si nevyberes,nase kluky meli za holcicky jen proto,ze meli jako miminka cerveny overal.Zadne kyticky ani srdicka nebo jine divci motivy tam nebyly,byl proste cerveno bezovy. Dceru zase maji za chlapecka,protoze ma po starsich bratrech smaragdove zeleny fusak s bilymi vlockami. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí