Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jako, na první pohled bych ho zařadila mezi holčičí, to dělaj ty kytičky.. ale dalo by se i jako unisex, i když uplně klučičí to tedy není.
Podobná jsem kupovala synovi, když se mi narodila dcera (aby nedědila jen šedivé a modré věci), takže měl i třeba žlutá/oranžová/zelená trička se zvířátky. Ale to období, kdy nechtěl auta/letadla apod. bylo hodně krátké (tak 2-4 roky). Teď je mu 5 a už si prosí konkrétní trička a sleduje, jestli je nebo není dost klučičí.
Do školky jsem mu kupovala tohle s pandami, to mi přišlo klučičí více. Právě hledám dětské vzory, kde nejsou jenom dinosauři, bagr, příšerky…
Nebo se syna zeptej jestli ho bude nosit
já bych ho navlikla do ledasceho, ale syn nechce nic na čem není spiderman nebo star wars
sem tam vezme na milost nějakého dinosaura ![]()
@Kriss Tina píše:
Nebo se syna zeptej jestli ho bude nositjá bych ho navlikla do ledasceho, ale syn nechce nic na čem není spiderman nebo star wars
sem tam vezme na milost nějakého dinosaura
On mi to neřekne (je opožděný a zatím moc nemluví) zatím nosí vše, co mu dám.
@dagmarkaa píše:
Dobrý večer, zdá se vám tohle tričko více chlapecké nebo holčičí? V eshopu ho mají jako chlapecké, líbí se mi, ale nejsem si jistá, zda není spíš holčičí? Malému jsou 4 roky.
Ahoj.
Tričko je tzv. gender-fluid, což je teď hodně in. Neváhala bych a koupila ho. Zejména pokud je za rozumnou cenu. ![]()
já měla pro kluka podobný overal, taky na něm byly mimo jiné berušky a pár lidí mi pochválilo jakou mám hezkou holčičku, no od té doby si dávám bacha
ale dřív jsem to taky neřešila, jinak se mi to tričko moc líbí
Dobrý večer, zdá se vám tohle tričko více chlapecké nebo holčičí? V eshopu ho mají jako chlapecké, líbí se mi, ale nejsem si jistá, zda není spíš holčičí? Malému jsou 4 roky.