Chlapi a Nevěstinec

Anonymní
12.1.23 14:45

Chlapi a Nevěstinec

Zdravím, chtěla bych znát názor ostatních..myslíte si že se dá věřit někomu kdo si párkrát zaplatil za sex?
Poznala jsem jednoho muže, ale po tom co se mi s tímhle svěřim nevím jestli bych někdy tuhle jeho minulost dokázala přijmout.
Na tohle jsem docela háklivá, nemám ráda podobné věci či velké množství sex. Partnerů a bohužel on má za sebou obojí.
Vadila by vám tahle zkušenost u vašich poloviček?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35876
12.1.23 14:50
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych znát názor ostatních..myslíte si že se dá věřit někomu kdo si párkrát zaplatil za sex?
Poznala jsem jednoho muže, ale po tom co se mi s tímhle svěřim nevím jestli bych někdy tuhle jeho minulost dokázala přijmout.
Na tohle jsem docela háklivá, nemám ráda podobné věci či velké množství sex. Partnerů a bohužel on má za sebou obojí.

Jo, vadilo. I to i to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
12.1.23 14:53

Ano vadilo…myslím že by vadilo mužům zase to že třeba žena dělala prostitutku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
12.1.23 15:01

Nevadilo a sem zastáncem toho si sexuální minulost nechávat pro sebe a nesverovat se partnerovi s každou zkušeností, konkrétními čísly apod. Nějakou minulost má každý, mě zajímá co je teď. Pokud je muž zdravý a věrný teď mě, tak je mi fuk jestli predtim měl třeba 1000 ženských a jak k nim přišel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
12.1.23 15:11

Nevadilo, nedávno jsem manželovi navrhovala ze az budeme v Holandsku, muzeme zajit spolu do bordelu a ja se budu dívat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.1.23 15:12
@Anonymní píše:

Nevěstinec? Opravdu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
12.1.23 15:17

No především by mi přišlo wtf, proč mi to vykládá, když se teprve poznáváme.

Jeho předchozí sexuální život je jeho věc, člověk co chodí do bordelu protože je porouchanej v rámci vztahů k ženám, tak potřebuje jen služby bez vztahu by se mnou stejně nefungoval a zvědavost, popřípadě nějaké období, kdy to řešil takhle prakticky by mě nijak nevadilo. Ale není to téma, co se tak nějak otvírá na počátečních schůzkách.

Příspěvek upraven 12.01.23 v 16:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2669
12.1.23 15:19

Je to něco, co je silně proti mým morálním zásadám, takže by mi to vadilo. Chlap by se mi tím zhnusil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
12.1.23 15:52

V prve rade bych se dost bala, ze je realnasance, ze od nej pri sexu neco chytim. Lidi chodici do bordelu na me pocitove pusobi jako odpad ci spina. Nemuzu si pomoct. Takze s takovym bych nemohla byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
12.1.23 15:54
@Anonymní píše:

No tak mně se to taky příčí a myslím, že chlapi ví, že ženským se to příčí všem, tak bych aspoň ocenil jeho upřímnost a to, že to dělal kdysi neznamená, že v tom bude pokračovat :)

• Citovat
  • Upravit
34473
12.1.23 16:01

Ne, nevadilo. Nějak nevidím rozdíl mezi tím, jit do bordelu nebo sbalit někoho v baru na jednu noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
12.1.23 16:11

Hele chodila jsem pred manzelem s jednim starsim chlapem, byl spolecnikem v jedne nadnarodni firme. Takze hodne sluzebky a nebo jednani tady a vzdy proste sli nekam do bordelu. Tvrdil mi, ze nikdy za prachy s zadnou nesel. Ze ani vetsina kolegu, ze to tak proste v takovych firmach chodi. Verila jsem mu a nemela pochybnosti. Pak to teda skoncilo, ale uplne z jineho duvodu. Manzela tam zatahli na rozlucce, ale tvrdi ze mel jen vrchni striptyz. Dal jsem nepatrala :D pocet partneru neresim. Taky by mne mnohe mohly povazovat za povetrnou nez jsem se udadila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5242
12.1.23 17:44

Nemam s tim problem. Jak tu pise vyse @terien, nevidim rozdil mezi tim nekoho si zaplatit a nebo sbalit v baru na jednu noc. Vyssi pocet sexualnich partneru mi taky nevadi, podstatne je, jak se dotycny chova ted a jake ma se mnou plany do budoucna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.23 18:56

Díky za komentáře, snažíme si být co nejvíc upřímní..taky jsem nečekala že by mi tohle řekl takhle na začátku ale aspoň si vážím jeho upřímnosti.
Chtěla bych ho pochopit a nechci to hezké co mezi sebou máme zahazovat tím že mi přijde nechutné chodit do takových podniků nebo si jezdit za „slečnami“ za peníze ale pořád nevím jestli bych to dokázala "překousnout. Díky za vaše názory, potřebovala jsem vědět jestli i dalším lidem to přijde v nepořádku a pokud ne tak proč.

• Citovat
  • Upravit
2803
13.1.23 09:40

Vůbec nechápu to stigma někoho si na sex zaplatit. Nevidím rozdíl mezi tím mít 4 holky na jednu noc za měsíc nebo si 2× do měsíce zaplatit profesionálku. Možná spíš ta druhá varianta je míň riziková co se týká hygieny a přenosu pohlavních nemocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová