to je normální nebo bezlepkový?
@vokishka bezlepek. Se lněnou vlakninou.
Na bezlepkovy je pry nejlepsi program sprint,nebo rychly nebo tak nejak se jmenuji.
@vokishka program quick ? Zkusim
Zadejte prosím "WEBDIO":
Pro napsání příspěvku se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.
Zde můžete vožit obrázek/ fotku, který je umístěn na internetu a znáte jeho adresu.
Pro vložení vlastních fotek, které máte ve svém počítači, klikněte na tlačítko “Přidat obrázky” pod příspěvkem.
Zde můžete vložit odkaz na video, které je umístěno na YouTube.
Soňa Janáčková
Dobrý den, v současné době jsem na RD s ročním synem. Před otěhotněním jsem byla OSVČ a mám čtyřletou variantu bez možnosti zkrácení. Plánujeme... Odpověď
Dobrý den, v období 1 6/2015 jsem měla hypotéku na byt. Nyní jsem koupila na novou hypotéku ještě stavební pozemek, přičemž touto novou... Odpověď
Dobrý den, přítel je OSVČ, vydělá cca 380 tisíc ročně. Jak máme upravit daňové přiznání, aby nám dali hypotéku alespoň 2,5 milionu? Normálně... Odpověď
Dobrý den, aktuálně máme hypotéku u Modré pyramidy, kde nám chybí zaplatit ještě necelých 700 000 Kč. Doba pětileté fixace nám vyprší za dva... Odpověď
Dobrý den, vlastím s bratrem rodinný dům, každý 1/2. Já žiju s manželem v 1.patře a v přízemí bratr s matkou (věcné břemeno). Chceme se... Odpověď