Chlorella Medicol

8959
9.6.14 21:22

Chlorella Medicol

Ahoj všem, dočetla jsem se, že by Chlorella mohla díky detoxikaci organismu zbavit ekzému…
Máte s tím někdo prosím zkušenost?
Vyhlídla jsem si od Medicolu, stojí za to? Hodně je chválená ta od Green Waysu, ale ta je pro mě moc drahá..
Děkuji za každou reakci:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4944
9.6.14 22:20

Ahojky. Já jím chlorellu odtud Chlorella a jsem s ní spokojená ;-)
A opravdu má schopnost zbavovat ekzémů a vyrážek…ale jak u koho ;-)

Příspěvek upraven 17.09.14 v 17:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
9.6.14 22:25

@Sweet_Angel2
Díky a tobě pomohla s nějakou vyrážkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4944
10.6.14 06:18

Mě ne, ale mému partnerovi pomohla se špatnou pletí. Kolega v práci mi říkal, že jemu to pomohlo proti nějakému ekzému.

Příspěvek upraven 17.09.14 v 17:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
10.6.14 14:03

Ja ji také užívala…ale žádný efekt jsem neviděla. Snad jen, když jsem večer vyrazila na pivo, tak není druhý den opice, protože se pak po ní dobře odbourá alkohol :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
10.6.14 15:05

:-D tak aspoň na něco.. Ale jinak jsi mě teda moc nepotěšila:)
Tys trpěla na ekzém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.9.14 14:42

Chlorrela MEDICOL

Ahoj Chlorellu značky MEDICOL jsem začala užívat před dvouma dněma a včera se mi udělalo hodně špatně, nejdřív jsem nemohla vůbec jíst, pak mě začalo polívat horko a za pár hodin začaly i střevní potíže. Myslíte si, že to může mít nějakou souvislost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
26.9.14 15:21

Já jsem jí užívala a docela mě pročistila. Měla jsem zelená hovínka (to je adekvátní výraz na tomto webu, ne?). Ale právě uvažuju o něčem, co má lepší hodnocení - třeba GW. Ale těžko říct, jestli u GW to hodnocení není nadhodnocené právě kvůli tomu způsobu prodeje… Chval, chval, aby koupili… Chval, chval, prodej a pak prodávej a zas chval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
4.2.15 23:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
7.2.15 23:43

Potraviny na pranýři - rok 2014

• ve výrobku této šarže (rok 2014) bylo nalezeno větší množství sinice Spiruliny, než uvádí dodavatel. Sinice Spirulina je zdraví nezávadná. Jedná se o prospěšnou, zdravou sinici.
  • došlo pouze k chybnému označení nové receptury výrobku chlorella, kde se Medicol rozhodl pro zkvalitnění tohoto produktu (respektive kvality tablety), přidat jako přírodní pojivo právě spirulinu.

rok 2015

• Současný výrobek Chlorella Original již na etiketě ve svém složení obsahuje i tuto informaci (spirulina – pojivo). Nalezená sinice je sinice Spirulina. I Spirulinu najdete v portfoliu Medicolu jako samostatně prodejný produkt.

Takže lidi, čtěte, čtěte a čtěte, a informace si získejte, a poté hned ověřte, než začnete hanit a dávat odkazy na něco, co je již dávno minulosti a vyřešeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
8.2.15 01:28

Jde o to, že se nejedná o složení Chlorella pyrenoidosa 100%, jak je uvedeno na etiketě. Jedná se o jiný druh Chlorelly a ještě navíc Spirulinu (a to kdo ví, jestli ne o nějakou jinou sinici) 8o To je zkrátka klamání spotřebitele. Na mne osobně již tento výrobek působí značně nedůvěryhodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.2.15 10:02
  • jak BYLO UVEDENO na etiketě v roce 2014, rozumíte?
  • jedná se o CHLORELLU PYRENOIDOSA plus přírodní pojivo Spirulina (sinice)
  • sinice Spirulina je zdraví prospěšná
  • došlo pouze k pochybení u dodavatele
  • výrobek je vysoce kvalitní, a zdraví prospěšný, a splňuje všechny normy

UŽ PŘESTAŇTE TADY ŘEŠIT JAKÉSI POCHYBENÍ, KTERÉ NENÍ VŮBEC AKTUÁLNÍ!! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.2.15 10:05

Spirulina

• regulace hmotnosti
  • antioxidant
  • Obranyschopnost
  • Správná hladina krevního cukru
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
8.2.15 10:20

Koukám, že příspěvek o primitivnosti a natvrdlosti @Acti raději smazal… Ale sám se rozčiluje, že mu je v jiné diskusi tykáno - to je totiž na diskusích takový běžný úzus, víte?

Jinak prosím @admin o zvážení, zda se nejedná o reklamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
8.2.15 10:27

Protože tu nebudu nikoho urážet, tak proto. Nerozčiloval jsem se. Pouze jsem upozornil, že se mi to nelíbí.

Reklamu? Diskuse se jmenuje Chlorella Medicol, o čem jiném se tu chcete bavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek