Opruzený pytlík?

21
3.6.14 20:23

Opruzený pytlík?

Prosím Vás stalo se někomu, že by měl chlapeček opruzený pytlík? A i červenou šičku pindíka. Jeden den hodně kakal kvůli zubům a měl červený zadeček ale už mu to přelezlo i na pindíka, na pytlíku to vypadá jak kdyby to měl odrané nebo já nevím. Měly sme ted i moc parfémované ubrousky je možné že je to tím? Ted mu na to dávám černý čaj a mažu bepantenem tak je to lepší ale pořád červené. Vždycky sem tomu předcházela mazala ho ale jak lezou zuby je vždy trochu opruzený a má i tváře červené. Máte s tím někdo zkušenosti prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
3.6.14 20:27

Ano..měl opruzený pindík i péro..vzdy když mu rostou zuby, tak má agresivní průjem a oprudí se..

• Citovat
  • Upravit
227
3.6.14 20:36

Ano, my meli uplne to same..i s tim pindikem..taky kolem zubu to zacalo. Vylecilo se to, ale treba jeste vrati.Na ubrousky bych to netipovala, my mame od narozeni stejne(ted 10 mesicu).Tak hodne uspechu s lecenim preju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.6.14 20:38

No malý to má dneska úplně stejně a marně pátrám po tom, co snědl :zed: takové ošklivé opruzeniny i s vyrážkou na které nikdy netrpěl a červené tváře, má rok, že by stoličky? Zítra se mu podívám do pusinky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
3.6.14 20:41

@Luussyndaa ahoj, pokud to je jak píšou holky tím že má agresivní stolici při tom jak mu rostou zuby, tak mě se malá opruzovala hodně jako novorozenec a doporučila mi dětská Sudocream, je to bariérová mast, tzn že když je namazaný, tak se ke kůži ta stolice tolik nedostane, jen nápad, přeci jen zubů máme hodně :)

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
3.6.14 20:44

@marke-tka červené tváře?? ale má je studené?? já se jen ptám, naše malá je teď extrémně protivná a trošku jí zduřely dásničky a rve si do pusiny ruce, v noci pobrekává ale teplotu nemá a nic jí navenek není, napúadli mě už i ty zuby ikdyž jí je teprve 6 měsíců :think:

• Citovat
  • Upravit
43033
3.6.14 20:46

@Luussyndaa jojo, meli vsichni. na to cervene je podle mych zkusenosti lepsi rybilka nebo neco v tom stylu - bila mast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
3.6.14 20:48

@myšák1187 má je studené, teplotu taky neměl, přesně jak píšeš, taky mu navenek nic není a dneska měl celý den pořád něco v pusince, sliny jen tekly proudem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
3.6.14 20:50

@marke-tka jojo, díky, no se i oprudila, ale já změnila plínky, tak jsem myslela že to je tím, hm v 6 - ti měsících zuby, no to se mám na co těšit :roll: :)

• Citovat
  • Upravit
36
3.6.14 20:55

@myšák1187 klidně můžou být, synkovi teda první vylezli v 7. měs, ale i od 5 měsíce někomu začínají lézt, ale tyhle problémy má poprvé, takže to přisuzuju stoličkám, kdybych na tuhle diskuzi nenarazila, ani by mě to nenapadlo, hned zítra mrknu do pusinky, teď už ho budit nebudu i když by mě to fakt zajímalo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
3.6.14 21:05

Maly nikdy na opruzeniny netrpel a nedavno mel taky opruzeny pytlik bez nejakyho duvodu. Babypanthen ani hermanek nepomohl. Dr doporucila koupit Imazol a ten zabral perfektne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek