Kapky do očí - pachuť v krku?

17109
8.6.14 06:43

Kapky do očí-pachuť v krku?

Ahoj, snad poprvé v životě mám alergii-asi na nějakou trávu, co teď roste. Protože mě mimo jiné svědí oči, doporučila mi lékárnice Allergodil oční kapky. Pokaždé když si nakapu do oka, cítím na patře nebo někde v puse pachuť těch kapek. Dokážete mi to někdo vysvětlit? :mrgreen: Přeji všem krásný den :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2401
8.6.14 07:34

@Králičice Sugesce je mocna vec- to je jediny rozumny vysvetleni. Ocima se fakt pit neda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2401
8.6.14 07:38

Predpokladam, ze si kapes v zaklonu- jediny co ti v tu chvili muze stekat do krku a melo by za nasledek nejaky chutovy vjemy je sekrece z nosu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
8.6.14 08:01

Slzné kanálky s nosem spojené jsou - ne přímo, ale jsou (proto taky při pláči teče z nosu), a z nosu do krku je cesta snadná, takže možné to je…mně se to teda nikdy nestalo, zkus trochu změnit polohu při kapání, mohlo by to pomoct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
8.6.14 08:06

Zamáčkni si po nakapání na chvíli vnitřní koutek oka, ty kanálky opravdu propojené jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
8.6.14 09:19

@Králičice
dutiny jsou nejak propojene…myslim, ze i přes sliznici u oka se to nejak vstreba do vnitr a tam uz je zase vnitrni sliznice nosu-nevim jestli to projde i tim slznym kanálkem :think: ale taky to znam- neprislo mi to nikdy divne, prave kvůli tem dutinam, které se mohou ucpat po očima a i na cele když mas nejakou blbou rymu nebo nastydnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
8.6.14 09:54

Ahojky já to mívám také. Zrovna sem si nedávno kapala do očí a v puše sem cítila takovou hořkou pachut. Říkala sem si že se mi to asi zda :roll: ale jak to tu čtu tak je to možné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17109
8.6.14 15:38

Všem děkuji za odpovědi :-) jsem si jistá, že sugesce to není :mrgreen: nicméně doufám, že ty kapky zaberou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
19.5.18 22:34

Nasla jsem tuhle starou diskuzi prozoze mam uplne stejny “problem” taky ted kapu do oci allergodil a po chvilce ho citim vzadu na patre. U jinych kapek se me to nestava. Nijak me to netrapi, jen me to prijde zajimave :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
20.5.18 10:52

Jo, je to tak, mám to taky, je to propojené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.1.22 21:30

@Králičice ano mám to stejně a cítím to docela dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.5.22 21:57

@Králičice též to tak mám… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
16.5.22 23:27

A v očích ti nevadí? Manžela a syna děsně pálily v očích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tarucha
10.11.22 21:36

Ocni kapky cítím v krku

Tak určitě je to pravda. Kapu si 4 x denně po operaci oka do oka a pokaždé mám hořko v krku. Takže propojené to být musí.
:lol:

• Citovat
  • Upravit
4.6.23 19:26

Také oční kapky cítím v krku a hlavně Allergodil, vždy když to cítím v krku při polknuti, úplně se mi zvedne žaludek :lol: ale co už aspoň mi neteče z nosu a nesvedi mě oči, mám též alergii na pyl a můj nos je vždy ucpaný tak že nemůžu dýchat a pusou to zvládám jen tak tak :D :lol: takže nejste jediná kdo to cítí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek