Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@nicolle24 A používáš k tomu ten teploměr??? A když ti zůstane, tak dá se schovat na pak? Jsem otrava, přiznávám se dobrovolně ![]()
@mončís taky jsem to v prvním těhotenství měla a vypadaly
rozhodně bych to neholila, ještě chvíli vyčkej a pokud to pořád bude přetrvávat, tak spíš zkus nějakou depilaci - vosk nebo cukrovou pastu ![]()
@nicolle24
prosím můžeš ještě upřesnit pro blbý ![]()
tu pastu uvaříš, naneseš - čím? strhneš jak nebo čím? úplně si to nedovedu předstvit nějakou špachtličkou nebo jak?
@mončís píše:
@nicolle24 to jsem se modlila, abych ne neochlupatila ještě mezi prsama.. protože bych s tim pupkem mohla dělat tátu
Tak to mě pobavilo. Mám ty chlupy taky a půjdu do vosku.
@Sphynx Lady píše:
Může mi někdo říct, proč žena v těhotenství chlupatí? To je pro mě další novinka.
Protože když už má být nesexy, tak se vším všudy. ![]()
Jako mi v těhu chlupatí snad všechno
… a při mé smůle mi to zůstane i po porodu
… Cítím se fakt „krásně“, pokaždé když musím k doktorovi na kontrolu.
.. Si říkám, že takového opičáka jen tak neuvidí ![]()
Moje prvotní dojmy z voskování nohou - super, hlaďounký, dlouhodobě, paráda. Pak mipolovina chloupků zarostla a nohy byly černě tečkovaný
Sice pomohlo je lehce obrousit pemzou, ale na břiše bych to nerada zažila a pak nějak odrbávala, aby vykoukly
Ještě počkej, ono to nakonec vypadá
@zuzula.82 ne teploměr bohužel nemá, dělám to od oka, podle těch fotek co jsou u toho návodu, a zetím sem se vždy trefila akorát poprvé se mi to nepovedlo, ale stojí to pár kaček tak sem se nenechala prvním neuspěchem odradit. Jo a nech to raději o malinko světlejší ono to trochu dojde (kdyby ne tak znovu zapneš a dovaříš) Doporučuju přelít do plastové uzavíratelné vaničky a vždy před použitím nahřát trochu v mikrovlnce, néé moc ať se tím nespálíš! Jo a dobře to i chutná
Někdo to používá i opakovaně, ale mě to příjde nechutný když jsou v tom ty chloupky ![]()
A je dobré používat třeba starou kreditku nebo dřevěnou špachtličku a já na to vyzdrála a nastříhala jemné plátno na proužky a trhám takto, ono s tou kartou to chce mít v ruce grif a já na to neměla trpělivost
kdyby něco klidně se ptej a na youtube jsou videa tak taky můžeš mrknout ![]()
Jo a ještě k té cukrové pastě nanáší se proti směru růstu a strhává po směru ![]()
@nicolle24 píše:
@stazinka09 třeba i rukama https://www.youtube.com/watch?…
tak vypadá to dobře jednoduše a ani se ty lidi necukaj
![]()
Já měla chloupky ještě před otěhotněním, po otěhotnění jsem se chtěla chlubit bříškem, ale po sedmém měsíci jsem radši břicho zahalovala dlouhým trikem a nikomu neukazovala. Po porodu se asi do dvou měsíců vše vrátilo do starých kolejí. Na nohy jsem zkusila epilátor. Bolest jako prase a zarostlé chloupky, což bylo pěkně nepříjemné. Epilátor jsem založila a používám jedině žiletku, dlouhé triko a kalhotky s nohavičkou ![]()
@nicolle24 jednou jsem si to tím cukrem nechávala dělat u kosmetičky a bylo to fakt super. Jen mě štve že jsem si zrovna včera oholila nohy, tak musím čekat
Si zlato, pěkně si mi to vysvětlila. A prstama si to nezkoušela?