Chlupaté břicho po těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2890
23.7.13 17:10

@nicolle24 A používáš k tomu ten teploměr??? A když ti zůstane, tak dá se schovat na pak? Jsem otrava, přiznávám se dobrovolně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
23.7.13 17:32

@mončís taky jsem to v prvním těhotenství měla a vypadaly ;) rozhodně bych to neholila, ještě chvíli vyčkej a pokud to pořád bude přetrvávat, tak spíš zkus nějakou depilaci - vosk nebo cukrovou pastu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
23.7.13 17:47

@nicolle24
prosím můžeš ještě upřesnit pro blbý :mrgreen:
tu pastu uvaříš, naneseš - čím? strhneš jak nebo čím? úplně si to nedovedu předstvit nějakou špachtličkou nebo jak?

• Citovat
  • Upravit
6141
23.7.13 17:51
@mončís píše:
@nicolle24 to jsem se modlila, abych ne neochlupatila ještě mezi prsama.. protože bych s tim pupkem mohla dělat tátu :lol:

:mrgreen: Tak to mě pobavilo. Mám ty chlupy taky a půjdu do vosku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.7.13 18:01
@Sphynx Lady píše:
Může mi někdo říct, proč žena v těhotenství chlupatí? To je pro mě další novinka. :mrgreen:

Protože když už má být nesexy, tak se vším všudy. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.7.13 18:09

Jako mi v těhu chlupatí snad všechno :zed:… a při mé smůle mi to zůstane i po porodu :zed:… Cítím se fakt „krásně“, pokaždé když musím k doktorovi na kontrolu. :mrgreen:.. Si říkám, že takového opičáka jen tak neuvidí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
23.7.13 18:22

Moje prvotní dojmy z voskování nohou - super, hlaďounký, dlouhodobě, paráda. Pak mipolovina chloupků zarostla a nohy byly černě tečkovaný :zed: Sice pomohlo je lehce obrousit pemzou, ale na břiše bych to nerada zažila a pak nějak odrbávala, aby vykoukly :| Ještě počkej, ono to nakonec vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
23.7.13 18:58

@zuzula.82 ne teploměr bohužel nemá, dělám to od oka, podle těch fotek co jsou u toho návodu, a zetím sem se vždy trefila akorát poprvé se mi to nepovedlo, ale stojí to pár kaček tak sem se nenechala prvním neuspěchem odradit. Jo a nech to raději o malinko světlejší ono to trochu dojde (kdyby ne tak znovu zapneš a dovaříš) Doporučuju přelít do plastové uzavíratelné vaničky a vždy před použitím nahřát trochu v mikrovlnce, néé moc ať se tím nespálíš! Jo a dobře to i chutná :mrgreen: Někdo to používá i opakovaně, ale mě to příjde nechutný když jsou v tom ty chloupky :|
A je dobré používat třeba starou kreditku nebo dřevěnou špachtličku a já na to vyzdrála a nastříhala jemné plátno na proužky a trhám takto, ono s tou kartou to chce mít v ruce grif a já na to neměla trpělivost :cert: :mrgreen: kdyby něco klidně se ptej a na youtube jsou videa tak taky můžeš mrknout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
23.7.13 18:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
23.7.13 19:03

Jo a ještě k té cukrové pastě nanáší se proti směru růstu a strhává po směru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
23.7.13 19:27
@nicolle24 píše:
@stazinka09 třeba i rukama https://www.youtube.com/watch?… :palec:

tak vypadá to dobře jednoduše a ani se ty lidi necukaj :think: :palec:

• Citovat
  • Upravit
5271
23.7.13 19:37

Já měla chloupky ještě před otěhotněním, po otěhotnění jsem se chtěla chlubit bříškem, ale po sedmém měsíci jsem radši břicho zahalovala dlouhým trikem a nikomu neukazovala. Po porodu se asi do dvou měsíců vše vrátilo do starých kolejí. Na nohy jsem zkusila epilátor. Bolest jako prase a zarostlé chloupky, což bylo pěkně nepříjemné. Epilátor jsem založila a používám jedině žiletku, dlouhé triko a kalhotky s nohavičkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2890
23.7.13 19:56

@nicolle24 jednou jsem si to tím cukrem nechávala dělat u kosmetičky a bylo to fakt super. Jen mě štve že jsem si zrovna včera oholila nohy, tak musím čekat :lol: Si zlato, pěkně si mi to vysvětlila. A prstama si to nezkoušela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí