Chlupaté břicho po těhotenství

mončís
23.7.13 16:04

Chlupaté břicho

Zdravím,
v těhotenství se mi dost pokrylo břicho chlupama :lol:
teď jsem půl roku po porodu, něco už vypadalo ale mám obavu že zbytek jen tak nevypadá. Jak to řešíte? holit se mi to moc nechce, ale ty chlupy jsou fakt děs! nejsou to ty tenký chloupky :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.7.13 16:07

@mončís Proboha hlavně to nehol! já si takhle v pubertě oholila úplně neviděitelné chloupky a kdyby jsi viděla co z toho je dnes, tak by tě jeblo!

• Citovat
  • Upravit
72725

@mončís vytrhávám.. je to au, ale rostou pořád slabší a slabší a já doufám, že jednoho dne už nevyrostou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domuska

@mončís Ahojky, taky to tak mam. Je to des :mrgreen: po porodu jeste nejsem ale pritelova mamka rikala, ze ji to vsechno postupne vypadalo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2383
23.7.13 16:08

@mončís to já mám pupek ok, ale za to mi narostli chlupy mezi prsama, jako vidět nějak extra nejdou ale sexy to teda zrovna není. Čekám kdy zmiznou ale zatím se drží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3142
23.7.13 16:09

Vypadalo mi to postupně, už tam neni ani jeden naštěstí, byl to hnusábr, ale jak dlouho tovypadávalo nevim,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
23.7.13 16:11

Já bych to strhla voskem. :) Někde na kosmetice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
23.7.13 16:12

@martina.se no jo, ale na mí chlupy bych musela vzít křovinořez :mrgreen: to nemám šanci vytrhat.. mám toho docela dost! :roll:

• Citovat
  • Upravit
mončís

@Sphynx Lady ten vosk mě taky už napal.. :think:

• Citovat
  • Upravit
mončís
@Anonymní píše:
@mončís Proboha hlavně to nehol! já si takhle v pubertě oholila úplně neviděitelné chloupky a kdyby jsi viděla co z toho je dnes, tak by tě jeblo!
:mrgreen: no já to právě holit nechci, protože vím co se pak stane!
  • Citovat
  • Upravit
379
23.7.13 16:13

Může mi někdo říct, proč žena v těhotenství chlupatí? To je pro mě další novinka. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
23.7.13 16:14

@nicolle24 to jsem se modlila, abych ne neochlupatila ještě mezi prsama.. protože bych s tim pupkem mohla dělat tátu :lol:

• Citovat
  • Upravit
Domuska

@Sphynx Lady hormony? :think: :D

• Citovat
  • Upravit
72725

@mončís to já měla taky, věř tomu.. chroští hadra.. :mrgreen: ale právě, že pomalu ubývají :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mončís
23.7.13 16:15

@Sphynx Lady já si to vysvětluju tím, že jsme z opic a příroda nám to dá vědět když se zblázní hormony :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex